הידעתם?

../images/Emo32.gif הידעתם? ../images/Emo13.gif

ידעתם שנפתח פורום חדש ללהקה הכי שולטת- MCR?? זה פורום 1402 אם אני זוכרת נכון... אני הולכת להתנחל שם. ואתם..?

coullette

New member
מה???????../images/Emo5.gif

מה נהיה מהנוער?!?!?!?! פשוט בזיון... צ צ צ

Jillian

New member
אממ לא שומעת אותם.. אבל...

פראנקי (ככה קוראים לו?) שווה

כן, ככה קוראים לו ../images/Emo13.gif

אבל ג'רארד (הסולן) יותר שווה לדעתי! הייתי עושה אותו.

Jillian

New member
לא נכון.. יש בו משהו הורס. פראנקי

הרבהרבהרבה יותר חמוד ויפה
אותו הייתי עושה :p

ג'רארד הוא אחד היצורים הכי יפים

שקיימים X_X שיעשה לי...מממ...הלנה קטנה?
אין שומדבר להגיד שמתוחכם! שיעשה לי פטיש לשבירה!! *המבין יבין*

Pink Pig

New member
שאלה לי לכל שומעי הלהקות האלה

(גמני שומעת אותם אבל בהתלהבות שונה) אם כל האלה בלהקה היו שיא המכוערים, עדיין הייתן מלהבות מהם ככה?

crazy cottage

New member
אני אישית כן../images/Emo163.gif

כי כששמעתי את הדיסק החדש שלהם אז לא ידעתי איך הם נראים.. נכון שעכשיו אני ישמע פלצנית נורא.. אצלי זה המוזיקה
לא המראה (למרות שהוא גם יכול להוסיף קצת)

lestatgirl

New member
גם אם כה לא נראה לי שהם היו מודות

בזה אחרי הכל זה לא ווסטלייף או פייב ובלי כל קשר MCR הם לא כאלה גרועים אני לא מתה עליהם אבל הם בסדר נ.ב. יש שם מישהו שנראה בידיוק כמו טום מטאץ עליז לסטרייט שיעיז או שזה רק אני?

Pink Pig

New member
דוקא הם כן..

הם נהיו הווסטלייף ופייב של הדור הזה.. בפורום גרין דיי לדוגמא אני לא רואה המון הודעות כמו "ואי המוזיקה ככה" ו"השיר הזה ככה" אלה "היי אני חדשה ובילי ג'ו כוסון". וכל הקטנות האלה ששומעות הים בגלל באם שכזה סקייטר בוי מגניב.. אני לא באה להגיד שכולם ככה, אבל זו תופעה שמתחילה להתפתח בשנה האחרונה. לא שמעתי MCR רק בגלל שכל מה ששמעתי היה "כוסון חתיך" וכאלה, אז חשבתי מה כבר אהב במוזיקה שילדות כל כך מתלהבות מזה. מסתבר שהם דוקא חביבים למדי. בקיצור הם פייב של היום..

lestatgirl

New member
אז זה אנשים עם בעיות כנראה

אבל בסופו של דבר זה היום חלק גדול מהמוזיקה לצערי ולא יודעת למה אפעם לא ראיתי מישהו ממש מכוער בלהקה(אני מדברת על להקות הרבה פחות מוכרות) אבל בסופו של דבר אני חושבת(ומקווה מאוד) שרוב הדיונים והדיונים המעמיקים בפורומים האלה זה על המוזיקה כי לא היו פותחים פורום להערכת היופי של X ו-Y ולפחות הם לא שרים בפלייבק כמו פייב ופייב לא היו כאלה גרועים(מנסה לתרצץ תעובדה שטרחתי להיות ב-2 ההופעות שלהם)ולפחות זה לא הכל פלסטי ומגעיל ברמות של זמרות פופ שהמוזיקה כבר איבדה כמעט כל משמעות (ההודעה הזאת חסרת הגיון, כן אני מודעת לזה)

Pink Pig

New member
למה לא? יש המון.

הסולן של פינץ' די מכוער. תופסים ממנו רק בגלל האימו קאט והקעקועים. ויש את ההוא מהיוזד שאנלא מאמינה ששכחתי את שמו, עם ההרחבות. הוא ממש מכוער. וגם בילי גו לא כזה כוסון, הוא די מעוות.

lestatgirl

New member
האמת שאני לא מחמירה עם ההגדרה שלי

למכוער פשוט יש כ"כ מעט מאוד אנשים שנראים טוב כל השאר כבר נראים רגיל.. ואצל יוזד בואי נגיד שאפילו אם הלהקה הייתה מורכבת מכפילים של בראד פיט וטום קרוז זה לא היה עוזר להם הרבה
ובילי ג'ו נראה כמו אישה בת 40 ... אבל מישו ממש ממש ממש מכוער האמת שלא ראיתי...

למעלה