הידעתם? כנסו

osh360

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

עכשיו ראיתי את הסירטון שמיגל בא ההחירות דיי בא לי ליבכות..!!!!! איך רובר הייתה עצובה כזה והיא בכתה וכול מי שהייה לצידה הייה מיואש ומיגל אייך היסתכל על דייאגו ואלה יואו וסול הזבל דיייייי עוד מעט אני אוריד את זה שמיגל יגיד לה שככה דייאגו בחר והכול

osh360

New member
אני לא אוהבת את העונה ה-2../images/Emo58.gif

היר רעה כמה דברים רעיםםםם גם הבית סוהר של מיגל גם הבחירות שדייאגו פוגע ברובר גם מיה מפקפקת במיגל רק הקטע שהם ביואו שכחתי את השם של זה.. בחופשה מיגל ומיה{איפה הם יהיו?} רק זה טוב בעונה הזואתי דייאגו ורובר ממש יתרחקו לכול אחד יהיה מישהו אחר לפחות מיה ומיגל יהיו ביחד ויודו שהם אוהבים זה את זה..

ooOMoRoShOoo

New member
אוף ../images/Emo58.gif

צודקת..דייגו ורובר בכלל לא יהיו יחד
ומיה ומיגל יהיו יחד רק בהתחלה ואחרי זה מיה תהיה ממש עצובהה! דפקו שם תעלילה!

sapir1000

New member
איך את יודעת שגדייגו ורובר לא יהיו

יחד?
אוףף בעע אולי זה לא יהיה כמו המורדיםםם

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo58.gifשטויות../images/Emo58.gif

ברור שדייגו ורוברטה יהיו ביחד,גם בהמשך השנה!! הם יהיו חברים! היא תלך אליו לכלא (שאבא שלו יגרום לזה שיכניסו אותו לכלא)! ושם תהיה ה-נ-ש-י-ק-ה שללללהםםםםםםם נשיקה כזאת מדהימהההה יווו!! אבל בגלל איזה מריבה שתהיה לה עם לוחאן היאא תפרד ממנו!! כדיי לא לפגוע בו והוא יבכה המסכן שלי ! וגם היא תבכה! אבללללללללללל אחריי זה בפרק האחרון היא שוב תלך עליו, והיא תסביר לו כמה שהיא טעתה,והם יפלו על הדשא ויתנשקו והפעםםםםםם הם יהיו ל=נ=צ=ח ביחד חיחיחי וגם מיה ומיגל יהיו ביחדדדדדד יהיה להם סוף כזה מדהים, הוא יחלה,ואז הוא יחזור לביצפר וכולם יהיו המומים (כל RBD) והם ילכו לחבק אותו,ורק מיה תעמוד כזה בצד ותהיה בשוק ואז הם ישירו ואחריי זה כזה דייגו ורובר ישבו על הבמה מחובקים....ופתאום מיגל יצא מאיפה שהוא חח ויצעק מש'ו למיה על כמה שהוא אוהב אותה והיא תרוץ עליו והם יתנשקו והוא יסובב אותה באויר!!! בטחחחחחחחחחח שהזוגות יגמרו יחד חחחחחחחחחח

osh360

New member
יאאאאאאא

מאמייייייי יש לך את הסירטון עים הדשא?ועים הכלא של דייאגו?!?!?!הנשיקה.. וגם את הסוף?!!עיםפונצ'ו ואנהי דיי בבקשה

osh360

New member
רגעעעעעע

לא הבנתי אים זה לא היה אצל המקסיקנים איך אתם יודעים מה יהיה בפרק האחרון!!!!!! הם צילמו את הפרק הזה?!?! לא!!!!! כי הצילומים שלהם לא ניגמרו הרי,לא?

למעלה