הודעת תסכול..

the last anigma

New member
../images/Emo32.gif הודעת תסכול..

אפשר לדעת למה... אני... שלומדת תואר ראשון בכימיה מורחב (חד חוגי)... לקחתי הסמסטר 7 קורסים... שרק ב-3 מהם (פחות מחצי!!!) כלולה המילה כימיה בשם...?!?!?!?! מתוך 6 מבחנים (על מעבדה בכימיה אין מבחן)... רק 2 הם בכימיה... (פאקין שליש). נמאס מכל המסביב.. באתי ללמוד כימיה!!!!!!!!! ובנימה אופטימית זאת.. four down two to go...

את עוד צעירה../images/Emo13.gif

מצטער על ההתנשאות,אבל גם כשתיכנסי יותר לעומק התואר, כך שבכל סמסטר יהיו לך קורסים כימיים בלבד[/בקירוב], תביני שלא כל תחום כימי הוא "כוס התה" שלך.בואי לפחות לומר שסביר להניח שזה יהיה המצב...אצלי זה ככה בוודאות,ומנגד יש תחום/כמה תחומים קרובים שאני די אוהב.. כך או כך, שיהיה לך בהצלחה במבחנים הקרובים ובכלל..
ויפה לכם,אגב,שעל מעבדה בכימיה אין מבחן...הסמסטר הנ"ל יש לי פעם ראשונה מעבדה שהיא ללא מבחן בסוף..

the last anigma

New member
לא חשבתי אחרת..

ברור שאני לא אוהבת/אוהב(בעתיד) את כללללללל הכימיה.. אבל שיתנו לי לנסות... אוף... רק עוד סמס' אחד עם קורסי חובה בפיזיקה + מתמ', אני מקווה שיעבור בשלום. (הסמסטר הזה גם היה בונוס - תכנות, אבל עליו אני לא מתלוננת.. היה חביב)

דווקא תכנות זה קורס שהייתי רוצה

בתור "אחד מהלא קשורים לכימיה", אבל כולה נתנו לנו קורס מעפן במחשבים עם הרבה מספרים בינאריים,מבנה מחשב, קצת אקסל/וורד וזהו,בעעע.. אם היה קורס בחירה לא מאד אינטנסיבי בנ"ל,הייתי לוקח אותו ת'אמת..

למעלה