הודעת פרידה

suki da yo

New member
../images/Emo32.gif הודעת פרידה

שלום, אני נוסעת.. אני הולכת מחר לצבא. אני לא מניחה שיתנו לי בטירונות לקפוץ הביתה כדי לראות מה קורה בפורום, אז אני מניחה שלפחות בתקופה הקרובה אני לא אהיה בסביבה... אז רק רציתי לומר שנורא נחמד לי פה, וממש מרגיז אותי שאני צריכה ללכת (חברות שלי נאלצו להיפרד מתוכניות הטלויזיה האהובות עליהן, כנראה שאני לא אצא מזה בזול גם כן..) ואני מקווה למצוא את הזמן לקפוץ לבקר בסופי שבוע, למרות שאני לא מניחה שבזמן הקרוב אני אקרא הרבה... ריוי, קבלי ח"ח על העבודה הבאמת נהדרת, תמיד אני מביאה אותך כדוגמא לאיך מנהלת פורום צריכה להיות, וכל השאר, תודה על ההמלצות, הדיונים והויכוחים הקטנים:)

עופר D

New member
תתעודדי ../images/Emo39.gif

בטח נתראה בסופ"שים. חוץ מ-8 חודשים ראשונים, תקופת הצבא היתה די פוריה אצלי מבחינת קריאה. אבל באותם 8, זה היה נורא חסר. בימי לא היה פורום, אז אולי היה יותר קל
בכל מקרה, שירות מוצלח ומועיל. עופר

Mנטה

New member
בהצלחה !!!!

אולי אחרי הטירונות תחזרי אלינו כחדשה, לכי תדעי...

Rivendell

New member
גיוס קל, והמון בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תקחי את זה בקלות, וזה יעבור מהר ובכייף
. אני אחכה לסופ"ש כדי לשמוע מה קורה איתך ואיך את מרגישה, ואם את צריכה טיפים ממישהי שהיתה בצד השני של זה (תפקיד פיקודי) - תיבת המסרים שלי מחכה לך! גיוס קל מותק, נתראה בסופ"ש. אל תשכחי לקחת ספר, ליתר בטחון
.
|הקשב|

ILet

New member
גיוס נעים, חישבי בצורה חיובית. אני

מאחלת לך תפקיד מאתגר בצבא. אם תפגשי חייל חתיך וגבוה, דעי לך שזהו בני הבכור.

2_be

New member
שיהי לך המון בהצלחה!../images/Emo24.gif

מקווה שהתקופה תעבור בכיף עד כמה שאפשר

neta2

New member
עד תגידי ג'ק רובינסון וזה נגמר

אשכרה. עובר מהר!! בהצלחה

suki da yo

New member
המון תודה לכו-לם

העלתם לי חיוך לפנים:) חבל שאי אפשר להביא חברים מהנט איתי לבקום:)

een ogenblik

New member
גיוס קל

וגם בצבא יש ספרים, אמנם לא בטירונות, אך בטירונות עסוקים והזמן חולף בזריזות. אני לקחתי עמי את "שלושה בסירה אחת" לטירונות, והספר עודד את רוחי בכל הזדמנות. מומלץ.

גיוס קל

הטירונות עוברת מהר מאוד ואם יהיה לך שיבוץ נחמד אח"כ יהיה לך שירות נעים ואפילו תוכלי להגיע לפורום
. המון בהצלחה.

מירטל

New member
הודעת עידוד

לא נורא חמודה- זה עובר מהר מאוד- וחוץ מזה- הצבא זה המקום לקרוא ספרים.

למעלה