davidya1

New member
../images/Emo60.gifפתיחת העונה במרכז לקבלה

יום ה 27.4.06 מהשעה 18:00 תל-אביב בן עמי 14 ליד כיכר דיזנגוף בתוכנית :הרצאה מרתקת בנושא "עוצמת הקבלה" כלים מעשיים לשימוש יומיומי,סוללים את הדרך להצלחה והתפתחות אישית מתאימים לכל אחד. הרצאה תנתן בשעות 19:30 ו 21:00 איפיון אישי ע"פ אסטרולוגיה קבלית אפיון אישי עפ"י ע"ב שמות *מותנה בתאום מראש ואינו כלול בתשלום *הטלפון לתאום 1800-32-26-26 דוכנים ,מוסיקה ואוירה מיוחדת השתתפות בהפנינג אינה כרוכה בתשלום סניף חיפה יום ראשון 7.5.06 בשעה 19:00 סניף ירושלים 27.4.06 17:00 טלפון לבירורים 1800-32-32-26 "לחויית הקבלה יעד אחד והוא להחזיר לאנושות חיים ללא סבל וחורבן" הרב המקובל ברג לפורום קבלה www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=9137

yogev64

New member
מזמין אתכם לחוויה שאין כמוהה

פסטיבל שנטיפי 2006 על חופי הכינרת כמו כל שנה בשבועות(1-3 במאי) פסטיבל צימחוני... רוחני... מלא במוזיקה... סדנאות... וכמובן אנשים כמוכם כמוני שבאים להנות וללמוד:) חוויה לכול המשפחה. http://www.shantipi.co.il/ לכרטיסים באזור באר שבע והסביבה מה שלא מצוין באתר... 0504408447 יוגב כרטיס כרגע עולה 180 ש"ח והמכירה עולה... מספר המקומות מוגבל... מהרו.

lightflake

New member
שלום, הזמנה לקומונה – קבוצת תמיכה

הנכם מוזמנים לקומונה חדשה שפתחנו שמטרתה קבוצת תמיכה נפשית למבוגרים מעל 18. בקומונה אפשר לדבר על הכל בלי שום צנזורה וליצור חברויות תומכות. הקומונה סגורה על מנת לאפשר דיסקרטיות ולכן אתם מתבקשים לבקש בקשה על מנת להכנס בפעם הראשונה, ואנו נאשר אתכם. נתראה בקומונה, כניסה דרך הקישור הזה או דרך הקישור בחתימה שלי: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=18381

../images/Emo207.gifומה דעתכם על משהו כזה בחינם?

בא לי סופשבוע רוחני מן בומבלה כזה אבל בלי המסחריות, ההמוניות וכמובן שלא יעלה כסף. אז חשבתי וחשבתי והחלטתי ליצור לי כזה. משוכנעת שאמצא שותפים! הרעיון הוא כזה - מוזמן כל מי שמוכן לתרום מעצמו סדנא או משהו שווה ערך. כך כולנו נתרום ונתרם.

yogev64

New member
אני מכיר משהו כזה האמת...

ישנה סוג מסוים של מדיטציה... שנערכת ב-10 ימים של שתיקה בערבה אני חושב שבישה עין חצבה בדרך לאילת במקום קיימת לינה, אוכל בצורה מסודרת. ובעיקר... 10 ימים בהם כ12 שעות של מדיצטיה. אני לא זוכר את השם המדויק... לשיטה קוראים וויפסה http://www.il.dhamma.org/ המשתתפים יכולים לתרום לשיטה מרצונם. בסוף הקורס... אתה מוזמן. אני ממליץ בחום:)

ויפסנה היא אחת החוויות המדהימות

שעברתי בחיי - אבל... זה ממש אבל ממש לא דומה ל'פסטיבל' זוהי מדיטציה סביב השעון לאנשים בעלי משמעת עצמית חזקה. הויפסנה אינה בחינם, האוכל והלינה עולים כסף, רק שהתשלום אינו משולם מראש אלא רק לאחר שחווית אתה נותן כמה שנראה לך ו/או יש ביכולתך. בכל אופן הכוונה שלי היא שונה לגמרי, משהו יותר חוויתי, מפגש בין אנשים חושבים, בה כל אחד נותן קצת מעצמו למען למידת הכלל. ואגב סביר להניח שהלינה והאוכל כן יעלו בדרך זו או אחרת כי אין מקורות מימון או תרומות כמו בויפסנה (העולמית).

yogev64

New member
לא לא לא...

הלינה והאוכל במקום אינם בחינם. ורק אם בסיומו של הקורס אתה בוחר לתרום...או לא... בן דוד שלי הלך וסם שם 100 שקל. 100 שקל עולה לך קורס+לינה+אוכל ל10 ימים???

דגנית

New member
הרעיון של התרומה הוא

שכל אדם שמרגיש צורך בוופיאסנה יוכל להגיע, לעבור את החוויה ולתרום כפי יכולתו. כאשר עשיתי את הוויפאסנה בהודו, החישוב שלי היה פשוט כמה עולה לי יום מחיה בהודו כולל לינה. וככה תרמתי. כל אחד כפי יכולתו..

yogev64

New member
נו בדיוק...

אבל אנשים עדין לא מעריכים את זה... ככה זה ישראלים,תמיד חושבים שעובדים עליהם חחחח

דגנית

New member
אולי כי הפרסום הוא שזה בחינם..

ואין פה את המושג של 'תרומה'... מתוך הבנה שתרומה היא סוג של תשלום אחרת המקום לא יתקיים.. לא יודעת איך פועלת הוויפאסנה בעין חצבה, אבל יודעת שככה זה בהודו.. ואפילו הסבירו לנו את הרציונל שמאחורי התרומה..

yogev64

New member
וויפאסנה זו שיטה עולמים

גם בארץ היא מתקיימת ככה מי שמגיע אליה בדרלך כלל הוא עם ידע קודם. זאת חוויה ניפלא בסוף ששואלים אותם אם אתה רוצה לתרום להמשך קיום והפצת השיטה בעולם אתה מסכים בשימחה

דגנית

New member
../images/Emo24.gif

כן.. אני יודעת... עשיתי את הוויפאסנה במרכז הכלל עולמי, באיגטפורי..

הצופה.

New member
ואני אחרי שבוע ריטריט

עם שי טובלי בקיבוץ מורן היה משהו עולמי ההרגשה והחוויה לא עוזבים אותי המחיר היה 450 שקל לשבוע עוד 200 שקל לינה כל אחד הביא אוכל מהבית אוכל אורגני חי בלבד כל יום ארבע שעות הרצאה התבודדות בטבע וכן שעתיים יוגא כל יום כמובן שתיקה מלאה כל השבוע מומלץ בחום (אין לי אחוזים חחחחח)

דגנית

New member
ת'אמת...

הספיק לי לבינתיים... בפעם הבאה בדרמהסלה..
או שכן או שלא מה שבטוח אולי....

Tal_Ya_Tal

New member
לאור../images/Emo42.gifהביקוש../images/Emo23.gifסמינר נוסף../images/Emo70.gif

של שפת האור רמה I יתקיים בראשל"צ במרכז ויצ"ו רוטנברג 7 יש רכבת לפרטים נא לפנות אלי במסרים או ב [email protected] L&L TALYA

למעלה