הודעה

אשרת

New member
רוצה קישור לפורום משוב? ../images/Emo13.gif

ואגב, אם אתה כבר מתכוון להתלונן עליו, אז שים לב לשורה האדומה בראש העמוד.

gershon17

New member
אתה קשקשן אימפוטנט גם עכשיו

אתה עורך דין, לא? למה שלא תתנדב לייצג את ממתיקסוד1 בתביעה שמתנהלת נגדו? אפילו בדבר הפעוט הזה אתה כולך דיבורים ללא כל מעשים?

אני מבין שעכשיו

אחרי שקדימה השתלטה על ערוצי הטלויזיה ועל העיתונים, היא התחילה להשתלט גם על פורטלי האינטרנט. דימוקרטיה ליברלית, כבר אמרנו? אגב, שלח לי בבקשה במסר פרטי את כתובת האי-מייל של ממתיק סוד...

pegasoos

New member
משהו מאוד מוזר קורה כאן

השרשור שפתח מנהל פורום קדימה אודות חסימתו של ממתיק פשוט נעלם. האם הנהלת הפורומים של תפוז החליטה להסיר את השרשור? ומה זה אומר לגבי ממתיק? האם זה אומר שהחליטו להסיר את חסימתו? אני אומר לכם, משהו מאוד מוזר קורה כאן.

לא לתת להם להשתיק את הפרשה

ולהמשיך לסתום את הפה לממתיק סוד. כל התרגיל הזה מזכיר מאוד את שיטות אולמרט. קודם כל שיחזירו אותו, ורק אם בית המשפט ימצא שהוא עבר עבירה ניתן יהיה אולי לחסום אותו. .מאחר ואין כל סיכוי לתביעה מסוג זה,המסקנה ברורה. שנית יש לנו מנהל אתר משלנו מדוע שהוא לא יפעל בשמנו וידרוש את החזרת ממתיק סוד פעיל העבודה לאתר העבודה? מה הזכות של מנהל אתר קדימה לכתוב תעמולה באתר שלנו, בעוד לממתיק סוד אין זכות לכתוב באתר שלו ושלנו. האם קדימה היא ההנהלה של אתר העבודה? די, בשם כל עיקרון דמוקרטי, אנו רוצים את ממתיק סוד בחזרה.

אשרת

לאורך כל הזמן את תומכת בכל העמדות הימניות והלאומניות שהימין הקיצוני מעלה. ממתיק סוד הגן על זכותך לכתוב באתר זה, ואת משלמת לו באבנים.

אשרת

New member
יוסף בן דוד שוורץ

אתה אחרי שהעלת אותי על המוקד בפורום הזה, האחרון שיכול לדבר. את מה שאני עשיתי למען ממתיק סוד, אף אחד לא יוכל לקחת ממני, והאמת היא שגם חבל שאין לי שום דרך לתקשר איתו. יש פה נקודה אחת, שאתה שוכח. גם אני מנהלת, ומעבר לנקודת ראות של גולש יחיד, אני גם יכולה בהחלט להבין את נקודת ראותו של "אני כותב". להזכיר לך את מלל ההשמצות שלך נגדי? את מה שפגסוס כתב נגדי? להזכיר לך את השטויות שגידי כותב נגדי אין ספוק? אתה רוצה שאני אעלה לפה מסרים פרטיים שאני מקבלת מכל מיני אנשים? בבקשה תגיד לי, איפה אתה שם את הגבול בין חופש הביטוי לבין חופש ההשמצה וההטרדה? (ואני לא מתייחסת לממתיק סוד, שממה שיצא לי להכיר אותו, הוא בהחלט אדם ראוי)? האם לך מותר להעלות אותי על המוקד ולבצע בי סיקול ממוקד, ולי אסור להגיב? האם למנהלי פורומים אסור להגן על שמם הטוב? האם מותר להטריד אותנו אין ספור? אני אישית, לא הייתי תובעת איש על משפט דיבה. מי שנתן לממתיק סוד "באן" , זה תפוז. שכנראה קראו את חילופי הדברים בין שניהם. בניגוד אליך ... שכידוע אין לך גישה אליהם.

כי נוצר הרושם

שמנהל פורום קדימה, מנצל את סמכותו כדי לסתום פיות. אני מצדיק חסימות של מציפים סדרתיים או אנשים שמקללים במקום לכתוב דברים לעניין ובכך פוגעים בחופש הביטוי של הזולת. שנינו יודעים שממתיק סוד לא היה אדם כזה. בכל מקרה אחר, חסימת אדם צריכה להיות מוצא אחרון, אחרי שמוצו כל האפשרויות האחרות. לדעתי, למנהלי פורום השונים (כולל הפורום המכובד הזה) יש יד קלה מדי על ההדק והם חוסמים אנשים מסיבות שוליות ביותר.

למעלה