ההיתי זקוקה לזה חחחחחחחחחחחחח

למה נכשלת בתנך?? למה מ*א??*רק

שונא אותך?? למה לך לסדר תחדק *כמו שאני מכירה אותך הוא מסודר ואת סתם רוצה עוד יותר* ולמה תא לא הולכת לקופי בין אני רוצה לבוא חחחחחחחח כן כן אני קראתי הכל.. מה שמראה שהמצב שלי יותר גרוע משלך אם אני מתחילה רשימה זה לא נגמר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

גם אני פורקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אם כבר שירה פרקה אז גם אני ייפרוק.. נכשלתי במתמטיקה כי היא הודיעה יום לפני על מבחן בת זונה המורה למתמטיקה רוצה דיבור עם אמא.. אבל היא לא תקבל.. חירטתי לה שיש לי מורה פרטית ואין לי למי יש כח ללמוד מתמטיקה בכלל.. אני רוצה לרדת יחידה ואי אפשר עכשיו לנושאים יותר מעניינים ממתמטיקה.. אני חולה על המחשב שלי אני שונאת את המחשב של שירה אני רוצה למות אבל אין לי מספיק סיבות *חסרות לי כמה* אני רוצה ללכת למגדת עתידות אבל אני לא יודעת אם היא שווה בין 150-300 שקל אני רוצה לקנות בגדים אבל אם אני יילך למגדת עתידות לא יהיה לי הרבה כסף אני רוצה לתרום את אחותי למשפחה אומנת אבל אמא לא מרשה אני רוצה לסיים מבית ספר אני מתה כבר להתגייס אני רוצה לצאת לאנשהו אבל אין לי זמן אני מתה מקור אני צריכה להסתפר יותר דחוף משירה התלכלכתי ממרקר אין לי מושג איך באמצע הבצפר אני רוצה לפרוש מספרות מגמה אבל המורה עושה לי בעיות אני רוצה לסיים את הרשימה כדי שלא יהיו לי מספיק סיבות להתאבד.. לאב יה.. מי שקרא אני מחזיקה ממנו..

boricua

New member
נורא נחמד מצידך!!!

שאתה צוחק, אבל שתדע... שאנחנו ס-ו-ב-ל-ו-ת!!!! ושנורא קשה להיות אנחנו....

אתם לא סובלותת אני סובלתתת

תיראו איך אני כופלת תרשימה של לירון ושירה יכלתי לראות את ווסטלייף ב170$ ביומולדת שלי רבתי עם אמא אז אם אני יראה אותם ביומולדת כלשהי זה אחרי גיל 18 וגם זה אולי.. והרבה יותר מ170$ נכשלתי בהיסטוריה המורה להיסטוריה שונאת אותי המורה להיסטוריה שלחה מכתב הבייתה שאומר שנכשלתי סוף השנה בגרות בהיסטוריה המנקה קילקלה לי היום תטלפון בחדר הלכתי היום לקניון בגשם עם מגפיים פלטפורמה קטנה כזאת שהרגה לי תאמאמאמאמא של הרגל שגם ככה כחולה כי תוך כדי ריצה להראלי שלי נתקעתי בכיסא הייתה חולצה מהממת בקניון שהייתה שלי אם היו לי עוד 11 שקל בדרך חזרה ראיתי זקן משתין בשיח עם סכין בשקית אז כמעט חטפתי משו כמו התקף לב בקופה שלי נשארו משו בסביבות ה18 שקל ש15 מתוכם הולכים לצאת על מתנת יומולדת של חברה שאת אותה מתנה סחבתי כמה שעות מה שאומר שכואבת לי גם היד וגם נשברה לי ציפורן הזכויות על הפסטיגל הם של יס מה שאומר שאם אני רוצה לראות את הראלי אני צריכה לקנות תקלטת חברה שלי צוחקת עליי כי קניתי אותה אם אני ימשיך לשים את השיר של הראלי על ריפיט יצא לקלטת הסרט מהמקום הטלויזיה משמיעה קולות מוזרים אמא לא תקפיץ אותי להופעות של הראלי המקום היחיד שהוא יכול להופיע בו במרחק הליכה זה הפארק אף אחד לא מופיע בפארק בגשם הופעה אחרונה שלו פה בפארק התעלפתי החולצה הלבנה שאני לובשת עכשיו כבר לא כל כך לבנה רק רמקול אחד מחובר לסטריאו שלי שומעים חרא ווסטלייף בחופש אני לאאא בחופש אני רוצה חופש משעמם לי כשווסטלייף בחופש הם חוזרים לעבוד עוד שבועיים וחצי שבועיים וחצי זה הרבה זמן ואז הם מתחילים עם החזרות להופעה שיכולתי לטוס אליה ב170$ ועכשיו תחזרו לשורה ראשונה של רשימת התלונות שלי ותיראו איך היא נהייתה מעגלית אתם לא תחזרו להתחלה כי אתם לא יודעים שאתם צריכים לחזור להתחלה כי פרשתם באמצע מרוב שזה ארוך ומרוב שזה מבאס או אפילו משעמם ועכשיו אני הולכת להתקלח במים חמים תמיד שאומרים פה עכשיו שיש מים חמים אין באמת מים חמים מה שאומר שאני יתקלח במים קרים אני שונאת מים קריםםםםםם

boricua

New member
../images/Emo4.gifכבר הזכרתי את זה שהמזג הזה מדכא?

?!?!?!?!#TEGDJ^%*^&)*^OLIUHKLUY

boricua

New member
*מזג אוויר...

אני כבר נהייתי דיקלסטית מרוב כל החומר הזדרגג הזה בהיסטוריה... אהההההההההההההה... אני לא יכולה יותר!!! פאק כל הבגרויות חורף האלו!!!!!!!

יש לי המשךךךךךך

המים במקלחת לא היו חמים *צפוייי* גיליתי שאתמול אכלתי קורנפלקס עם חלב שנגמר התוקף שלו שבוע שעבר... בעעעע אחותי מצאה באינטרנט תמונות של הראלי שלי עם מישי אני מכירה תמישי הזאתי יותר מדי טוף הסתומה שונאת אותו היא מריחה רעעעעע תמידדדד אבל ברמותתתתת היא עמדה לידי בהופעה של ההראלים ועדי והריחה רעעעעעע היא הרימה בכוונה שלטים של סקעת בהופעה של מויאל היא תמיד מקללת את מויאל וניראה לי גם אותי איתו ביחד הוא ניראה סובל בתמונות אם הייתה סלקציה בכניסה לפסטיגל היא לא הייתה נכנסת לפחות סקעת ונינוש ניצלו ממנה.. ומהריח *איזה באסההה דווקא את סקעת היא הכי רצתה לראות... LOLLLLLLLL*

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo7.gif

אני יכולה לבכות מהצרות שלייייייייייייייי אתה צריך להזדהות איתייייייייייייייייייייייי
לבכות ביחד איתי..

j e n n y lopez

New member
חחח קיבלתי 83 בהיסטוריה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב היתכוננתי עם ילדה מעווווווולה
חחח קיבלתי 85.5 בתנ"ך אייייייי שונאת לא יכלו כבר לעגל את זה למה וחצי‏‎‏‎‏‏‎‏‎‎$%@#^%#^%#^@ משגעעעעעעע אותי
אוקי המבחן בביולוגיה יה סבבה
למה הלכת לאולמפידה כזאת#$?#@4?#@ חחחחח היה טוב בקיצור חוץ מזה שהיתקשרתי למורה חחחחחחחחחחחחחח אההההההההההההה והתחלתי לסרוג
כיפה מזה חמודה כולם כזה נטלי סורגת23%[email protected] בטח היא תתאש ותיקרע אותה באמצע אבל עדיין לא התיאשתי

j e n n y lopez

New member
חחחח סבבה

אני ישלח לך בדואר
חחח סתם זה כיפה ראשונה שלי זה בטח יצא מעפן...אבל אחרי שאני יעשה מליוווווווווווון כיפות אני יביא לך אחת חחחחחחחחחח סתם 2 אני יביא לך אחד לך אחד לאורן(הוא דתי לא
) סתם נראה לא נראה לי שמישו ילבש תכיפה הזאת זה כזה כחול לבן מעורב חחח נחמד כזה ....חחחח אם אפחד לא ירצה את זה אני יביא לך.......חחחחחחחחחחח

תלמדי אותיייייייייייייייייייייייייי

אני גם רוצה לסרוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

../images/Emo24.gif

חחח באמת תודה על ההתחשבות! חחחח- חחחח אם אפחד לא ירצה את זה אני יביא לך חחחח נורא נחמד מצידך....

אני סופרת ימים לגיוס..

בצפר יותר קשה.. אני מעדיפה שיתעללו בי פיזית מאשר נפשית חחח..

מה את צוחקת?

איזה פיזית? בטירונות פסדר, אז סובלים כמה זמן מי שמשרת בתפקידים קרביים פסדר, סובל מבחירה. אבל הצבא הכי מתעלל נפשית באנשים! כולם כבר מתחרפנים..את כבר תראי כשתתגייסי..

למעלה