דה רקורד

../images/Emo24.gifכל כך מבינה אותך...

הייתי שם. אני זאת שהיו דוחפים לה אוכל. מציעה לך כן להגיד,כן להתערב. בעדינות,ברגש אבל ממש להגיד. בהצלחה

אל תשאירי את זה ככה

חפשי חומר קריא ואינפורמטיבי בנושא- שמדבר על תזונה נכונה ונזקים לדימוי העצמי אצל ילד שמן - תדפיסי לה תגשי אליה ותספרי בדיוק את מה שכתבת כאן - על הילדות שלך- על ההרגשה שלך- על התסכולים ותני לה את החומר לקריאה אולי היא קצת תעקם פרצוף בהתחלה אבל אם הילדה שלה חשובה לה אני בטוחה שהשיתוף מהלב שלך + המידע יעשו אצלה משהו ויגרמו לשינוי גישה

n o a p

New member
אני הייתי מעירה בעדינות

אני לא מסוגלת לשתוק בדברים האלו, זה פשוט מוציא אותי מהדעת, האבסה... אנחנו חיים בארה"ב ורואים פה כל כך הרבה ילדים כאלו וזה כל כך עצוב, אני מסתכלת על ההורים ולא מבינה איך הם עושים את זה לילדים שלהם. אם זאת חברה טובה שלך אבל ממש אין סיבה לשתוק, כשהיא באה אליכם הביתה תראי לחברה שלך איך אפשר לתת לה לאכול אבל דברים בריאים, אם היא אצלך רוצה "עוד פיצה" תציעי לה פירות או דברים אחרים, אולי ככה חברה שלך תבין שאפשר אחרת. מה שכן אני מסכימה איתך שאת לא ממש יכולה להתערב בסיטואציה שאתם אצלם בבית והיא צועקת "עוד פיצה", כי זה כאילו להתערב בחינוך. לי אין שום מטען אישי אני רזה, ובכל זאת זה נראה לי סוג של התעללות שצריך לטפל בה.

בלה22

New member
../images/Emo41.gifמנקה - פ"ת ../images/Emo41.gif

מישהו יכול להמליץ לי מנקה בפ"ת, רצוי לפעם בשבועיים. אני פשוט קורסת... נמצאת בבית עם ילד בן שנתיים + תינוקת בת שבועיים...

rey

New member
דירה להשכרה ברמת גן - רחוב מעולה!!

אז זהו, גם אנחנו עוברים , הפעם למושב. ורוצים לעזור לבעל בית שלנו שהיה מקסים איתנו כל השנתיים שגרנו כאן. אז הדירה ענקית- 100 מ'ר,מרווחת, מושלמת למשפחה. חדר ילדים גדול מאוד חדר הורים ממש ענקי , ועוד חדר קטן שמתחבר אליו . מרפסת ( תריסים) חוברת לסלון- מרפסת גדולה וכייפית, הילד ממש נהנה ממנה . פינת אוכל, מטבח נפרד,חדר כביסה. ארונות בכל פינה בבית. ממש כייף. מזגן חדש (שנה) בסלון , קומה ראשונה ברחוב יונה- שזה רחוב ממש מעולה ברמת גן. שקט אבל קרוב להראה שזה אומר תחבורה ציבורית לכל מקום. וזה גם קרוב למרום נווה - שכונה יוקרתית עם פארק מקסים לילדים. בקיצור מומלץ בחום. הוא משכיר ב3500 שזה ממש סביר לכזאת דירה. מי שמעוניין שיפנה במסרים

דילמת ../images/Emo82.gif

קודם כל נעים מאוד.
כותבת פה בפעם הראשונה. אני אמא לשני בנים. הגדול בן שנתיים ו-4 והקטן אוטוטו בן שנה. אנחנו שוקלים לקנות בית באחד הישובים שבו לצערי, יש רק בתים דו קומותיים. ז"א עם מדרגות. רציתי לברר איתכן כמה זה קשה עם ילדים בגילאים האלו, והאם זה בכלל כדאי. (הישוב הוא אחלה!!!!) אשמח לכל הארה / תגובה בעניין.

jojo04

New member
הנה דעתי

דו-קומתי - זו בחירה. אם אתם אוהבים את האזור, את הבית ואתם מודעים לזה שמה לעשות, צריך לעלות ולרדת כמה פעמים ביום מדרגות, אז תיקנו. קצת חוששת משילוב של ילדים ומדרגות בבית, אבל אפשרת להתקין שערים בטיחותיים. בהצלחה

למעלה