דה רקורד

יה-יה

New member
../images/Emo53.gif חייבים למצוא שוכר חלופי לשלושה חודשים

במושב באיזור השרון. החל מה- 1.8.2009 ועד ה- 31.10.2009. אם אתם יודעים/שומעים/נתקלים במישהו שרוצה לשכור בית פרטי לשלושה חודשים, אנא פנו אליי. (אנחנו עוברים לבית אחר לפני תום החוזה). פרטים נוספים במסר.
הפיצו בין מכריכם את העניין. אנחנו עומדים לאבד הרבה מאד כסף אם לא
. תודה ושבוע טוב
, יה-יה.

שאלה עם רעיון ../images/Emo62.gif

האם הבית שאתם עוזבים ימשיך להיות אח"כ מוצע לשכירות? אם כן, יהיה לכם יותר קל למצוא שוכר לתקופה של שנה ו-3 חודשים מאשר לתקופה של רק 3 חודשים. אתם יכולים לסכם עם בעל הבית שאתם תחפשו שוכרים פוטנציאליים, תסכמו איתו באיזה מחיר הוא מוכן להשכיר ואם תמצאו מישהו רציני שירצה לסגור תפנו אותו לבעל הבית. אם הבית לא ממשיך להיות מוצע לשכירות, פשוט תתעלמי ממני

יה-יה

New member
תודה על הרעיון

הוא, ככל הנראה, מכר את הבית ובנובמבר ייכנס הקונה (ככה הוא מספר), אז הבית לא ממשיך להיות מוצע לשכירות, אבל לא נראה לי שאני אתעלם ממך
יכול להיות שהוא סתם רוצה להעיף אותנו (לא משקים את הדשא
) וירצה להמשיך להשכיר, אז אני לא יודעת לגמרי לגבי האופציה הזו. צריך לשאול אותו ישירות.

אולי

תנסי לברר איכשהו אם יש פורום או משהו של חוצניקים שמגיעים למס' חודשים לארץ, כי הם בד"כ באים לתק' קצרה וזה יכול להתאים. בעיקר אצל הדוסים זה ככה.

יה-יה

New member
גם אני חשבתי על זה! תעזרי לי...

רעיון מעולה! אבל הפכתי את גוגל ולא מצאתי. תני לי רעיונות למילות חיפוש

נראה לי

אולי במקום של חוצניקים, נגיד, ברמת בית שמש יש המון עולים אנגלו-סקסיים
, אז תנסי פורום שלהם או באתרים כמו כיפה ומורשת שהם אתרים של דתיים יוכלו לעזור לך יותר. השאלה אם המיקום שלך יהיה להם אטרקטיבי...אבל אולי יש מישהו שרוצה לגוון ולהיות במרכז ולא בי-ם.

יה-יה

New member
אבדוק גם את הערוץ הזה

אבל אולי יפריע שזה לא מושב דתי באופן רשמי.

יה-יה

New member
אפשר לעשות הקפצה?

צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צה צהצהצ צהצ הצה צ צהצה תצגכה

down under1

New member
נו, התקדם משהו?

בכל זאת הוד השרון. היתי בטוחה שיהיו קופצים. בכל מקרה, על הדרך, מקפיצההההה

נושקולה

New member
באתר הומלס יש השכרה לתקופה קצרה!

אולי זה עולה כמה שקלים לפרסם... בהצלחה!

יה-יה

New member
תודה

פירסמתי בכל לוח חינמי אפשרי
אין אדם בעולם האינטרנט שלא נתקל במודעה איפשהו
הומלס דווקא לא בחינם :-\

למה היא עושה לה את זה? ../images/Emo7.gif

אני בוחרת לכתוב את ההודעה הזו בעילום שם כי אני יודעת שהיא קוראת כאן לפעמים והיא מכירה את הניק המקורי שלי. אני הייתי הילדה הזו, השמנמנה, העגולה שבשביל לסתום לי את הפה ולרצות אותי (שחלילה לא אבכה או אצעק) היו נותנים לי לאכול כל מה שרציתי וכמה שרציתי
והנה, חברתי היקרה עושה את אותו הדבר לבת שלה. ילדה בת שנתיים וחצי שעברה את ה-20 ק"ג. עם לחיים נפוחות, רגליים שמשתפשפות אחת בשניה כשהיא הולכת וגורמות לפצעים, ילדה שמעדיפה לשבת בשולחן ולחכות לראות מה יביאו עוד לאכול במקום ללכת לשחק עם שאר הפעוטות ועצוב לי. עצוב לי שיצחקו עליה. עצוב לי שיהיו לה בעיות בדימוי העצמי שלה, עצוב לי שבשלב כ"כ צעיר היא תצטרך ללבוש בגדים שלא בדיוק "יושבים" עליה. עצוב לי שבשלב שההורים שלה עדין יכולים להשפיע ולעצב את התזונה שלה כל מה שהם עושים זה לקלקל. עצוב לי שהיא אוכלת לא בשביל לשבוע אלא בשביל לשכך צורך אחר. מה אומרים בלי לפגוע? איך עוזרים להורים להבין שזה שהילדה צועקת "עוד פיצה!" אחרי שהיא כבר סיימה משולש שלם ועוד חצי לא אומר שצריך בהכרח לתת לה? והאם בכלל יש טעם להתערב? או להשאיר את זה כך? בתחושה שלי הורים שמאביסים ומפטמים את הילדים שלהם פוגעים בהם. זה קשה לי להעלות את הדברים האלה על הכתב אבל זה נכון. או שאולי אני סתם מגזימה בגלל המטען האישי שלי?

רונית י

New member
זה באמת קשה ../images/Emo201.gif

אבל אני חושבת שאם דווקא זה יבוא ממך, הדברים יתקבלו יותר בהבנה. ידעו שאת דואגת באמת כי היית שם ואת יודעת איך זה. האם לילדה כרגע נראה לך שיש לה עודף משקל? אולי בשגרה הרגילה שלה התפריט יותר מתון.

קשה לפספס - יש לה עודף משקל נוראי ../images/Emo178.gif

פעוטה בגיל שנתיים וחצי לא אמורה לשקול 24 ק"ג - במיוחד שהיא לא גבוהה במיוחד. אנחנו נפגשות כמעט כל יום והתפריט שלה כולל כל דבר שומני אפשרי. ארוחות הערב הן או מטוגנים או פסטה ברוטב שמנת כלשהו כשהכמויות שהיא אוכלת עצומות. החברה שלי היתה שם בעצמה ומרמזים דקים שלי היא הגיבה "זה לא נורא, הנה גם אני הייתי ככה והסתדרתי". אני יודעת שהיא אמא שלה אבל עדיין לעשות דבר שכזה במיוחד כשהיא מכירה את ההשלכות זה פשוט פשע
אוווווףףףףףףףףףףף

down under1

New member
מכיוון אחר, איך האמא?

שמנה או רזה? נלחמת על המשקל שלה כל הזמן? מונעת מעצמה דרך קבע דברים שומניים ומפתים? אולי היא מאביסה על הילדה את כל מה שהיא מונעת מעצמה? בלי להשים לב מתמודדת עם הבעיות האישיות שלה עם אוכל. אני סתם זורק עוד כיוון למחשבה. אם זה המקרה, יהיה לה מאוד קשה לקבל את המעשה ולהבין אותו.

liata17

New member
../images/Emo24.gifהי

אני בתור ילדה, נערה וכיום אישה מלאה + רוצה לומר לך שזה מפריע לי ביום יום, במציאת עבודה, נכנסת לים ולבריכה אם בגדים, לא מוצאת בגדים ש"ישבו" עלי באופן מושלם (הבגדים ב ML גדולים עלי ), יש לי חוסר בטחון מאוד גלוי לעין כי אני מתבלבלת כשמדברת עם אנשים ומרגישה כל כך מכוערת ושמנה וכל זה התחיל כשהוריי נתנו לי אוכל נחמה והיום עושים את זה לילדיי, כמה אפשר לריב עם אמא שלי שנותנת להם ממתקים העיקר שיפזיקו לצעוק ולבכות... הם לא שמנים כי אני מאזנת להם בבית. מה שאני מנסה לומר לך שאני בעיקרון נגד התערבויות בגידול ילדים של אחרים אבל במקרה הזה את חייבת לומר משהו לאמא מתוך דאגה ואהבה, אולי ההורים לא מודעים לבעיה? אולי הם זקוקים ליד מכוונת? נכון שאוכל עוזר ומשתיק את הילד וזה הכי נוח אבל זה די הורס את העתיד של הילדה כי לצערינו שופטים אותנו קודם לפי המראה ואני אומרת זאת מנסיון אישי. דברי עם האמא על כוס קפה ותכווני אותה והיא תודה לך על כך בעתיד. שיהיה לך המון בהצלחה, ליאת.

למעלה