גררר

edvil1

New member
../images/Emo32.gif גררר

טוב פתחתי שירשור OFF כי אני ממש מעוצבנת היום כאשר גלשתי לי ב-LJ נתקלתי באיקון מאוד מוכר אז מה מסתבר שהאיקון הזה הוא שלי ומישהי לקחה אותי כבסיס ורשמה עליו משפט בלי רשותי
הינה זה האיקון שלי ------------->

edvil1

New member
והינה שלה

הוא טיפה יותר בהיר אבל הגזירה של התמונה היא במדויק כמו שלי ומה הסיכויים שהיא ואני נחתוך בול אותו דבר את התמונה?!?

Sivan 85

New member
תכתבי לה הודעה...

ותגידי לה שאת לא מעריכה את העובדה שהיא לוקחת אייקונים בלי רשות היוצרים.. למרות שזאת תמונה שהוקטנה ואין עליה מי יודע מה זכויות אבל אני מבינה את ההרגשה שלך.. זה מרגיז כשלוקחים משהו בלי רשות... אם זה באמת מטריד אותך תגידי לה... זכותך

yaelsn

New member
התגעגעתי אליכם../images/Emo24.gif

השבוע התחלתי את החפיפה לתפקיד אז אני שוב חוזרת הבייתה מאוחר ואין לי הרבה זמן למחשב
אז קצת ריכוז הודעות אחרי שהשלמתי מה שהלך פה בשבוע האחרון: קיווי צ'אן - אומדטו גוזאיימאס!! המון המון מזל טוב! שיהיה בהצלחה עם הלימודים ושתמשיכי להיות כזה קיווי מתוק!
ותודה על עוד שירשור יפנים מעלף שכרגיל עזר לי לסגור את השבוע כמו שצריך
לולייייי
איזה כיף שחזרת! שיהיה המון בהצלחה עם העבודה החדשה!
דקלה - תהני בברצלונה! איזה כיף לך.. תמיד רציתי לבקר שם... אולי ייצא לי מתישהו
ולכל השאר, שוב - התגעגעתי המון! מקווה שבשבוע הבא יהיה לי יותר זמן פנוי ואני אוכל להיות פה יותר

Sivan 85

New member
דומו אריגאטו!../images/Emo9.gif

שמחה שנהנית ממנו... אני מרגישה שעשיתי שירות לציבור!
אני אשתדל להיות מתוקה למרות שבמקור קיווי הוא חמוץ...
אבל אני כמובן יוצאת דופן...
התגעגענו אלייך גם יעלי!!! תשובי לבקר!!!

yaelsn

New member
ועוד איזה שירות../images/Emo99.gif

קשה לחיות בלי מנת היאמאפי היומית שלי. הורדתי את הפרק הראשון של קורוסאגי והעברתי לפלאפון ואני מדי פעם רואה את זה ופשוט בוהה בו. בפעם הראשונה שראיתי את הפרק כל שנייה הייתי צריכה להעביר אחורה כי פספסתי את התרגום בגלל הבהייה

Sivan 85

New member
אהממ... מוכר לי מאיפשהו../images/Emo6.gif

פרק ראשון של קורוסאגי היה הלם!.. בייחוד השלייקס האדומים על הגבעה אם את יודעת למה אני מתכוונת
אחח.. הילד הזה לא בריא לי.. לא בריא בכלל!

yaelsn

New member
יודעת, יודעת../images/Emo178.gif

זה היה כל כך יפה
ועכשיו אני הולכת לראות את זה על מסך מלא

למעלה