גני ילדים

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וחשבתי שאצלכם דוקא הולך אוקספורד...

תּמר

New member
../images/Emo14.gif אצלנו אכזבה

התברר לי שיש לנו סיכוי נמוך מאוד להתקבל לגן אליו רשמנו את הקטן
הגן הזה היה אידיאלי מבחינתי - בזכות הצוות ובזכות המיקום, ואני לא רוצה לחשוב שאאלץ להתפשר על אחד מהם. אני עדיין מקווה שבכל זאת יסכימו לשבץ אותנו בגן הזה.

אלדורית

New member
חכי עם האכזבה! זה עוד יכול להסתדר

"סיכוי נמוך מאוד" הוא עדיין סיכוי. תמיד יש ילדים שברגע האחרון עוברים דירה או מחליטים אחרת. בינתיים נחזיק לך אצבעות!

טלי12345

New member
מקווה שזה המקום-רציתי לעדכן../images/Emo36.gif

לא מזמן סיפרתי על קושי שיש לי עם בני, שהוא משנורר בלתי נלאה בגינה. בעקבות העצות שנתנו לי כאן החלטתי לשנות כמה דברים: לתת לו לאכול לפני שנכנסים לגינה כדי שלא יהיה רעב וכן להביא לפחות "צ'ופר" אחד. בינתיים נראה שזה עובד! הוא עדיין מתעניין באוכל של אחרים אבל לפחות לא מחסל הכל. תודה!

אלדורית

New member
אסלות חשופות בגנים: חשיפה../images/Emo132.gif

במהלך חיפוש הגנים הקודם כבר קיטרתי על כך שבכל הגנים שראיתי האסלות הקטנות היו נטולות מושב (כלומר חרסינה חשופה, בררר...). היום (במהלך עוד שוטטות גנים) הסבירה לי גננת חביבה למה אין מושבים. ובכן, מסתבר שזה פועל יוצא דווקא של קבלת רשיון לגן: בבדיקות ההגיינה ביקשו שתסיר את מושבי העץ (עץ סופח חיידקים) ואחר כך בבדיקות הבטיחות והגהות ביקשו שתסלק את מושב הפלסטיק (בעקבות מקרה שקרה פעם בגן, כשמושב כזה נפל על פין של ילד). נו, אין לי מה להגיד. שיקפא להם הטוסיק בחורף אם ככה.

irisgh

New member
אהה!

ואני באמת לא הבנתי איך בגנים שמרוששים את ההורים, מתקמצנים על אסלה. שיהיה, מה לעשות. אח"כ, יניבי מגיע לשירותים אחרים, ומרים את האסלה, כי בטוח שככה עדיף לשבת

maya100

New member
גמאמא שלי טוענת ככה

שהרבה יותר הגייני בלי. מוזר...

maya100

New member
היות ומדובר בפרטיותה של אימי...

ארשה לעצמי להתעלם מהשאלה (למרות ששאלתי וגם נעניתי...תזכירי לי פעם במפגש...
)

למעלה