גל

DAN1EL

New member
../images/Emo32.gif גל ../images/Emo97.gif

מישהו אמר לי שקרה משהו בבאר שבע וכולם באבל... מה קרה שם עכשיו?

G A L 17

New member
אני משער שבשבילך זה כלום ...

תבין , בכדורגל אין ים , בכדורגל אין מקומות בילוי חוץ מהפורום , בב"ש יש הרבה בדואים ופשע , אם יש משהו שכל ב"ש הייתה גאה בו - זה הקבוצה - הפועל ב"ש כל משחק הייתה ממלאה איצטדיון מלא , היום ירדנו ליגה אז כן רוב התושבים בו די בבאסה רצח.......... אם קרה משהו חמור ברמה אמיתי ולא ברמה של הספורט אז לא שמעתי כלום........

G A L 17

New member
טוב מהבאסה התחלתי לדבר שטויות

תחליף ת "בכדורגל" ב "בב"ש"

DAN1EL

New member
זה באמת כלום בשבילי ../images/Emo97.gif

אבל משתתף בצערכם... איזה דפוק מי שאמר לי את זה...חשבתי כבר משהו רציני יותר. (לא שלא ידעתי שהוא דפוק...)

G A L 17

New member
בכל יום אחר הייתי מדבר בדיוק כמוהו

הייתי מתייחס לירידה כאסון לאומי ולא מפסיק לבכות כמו שקרה לי שהפסדנו בגמר גביע (תמיד אמרתי שאני יודע להתמודד טוב עם אכזבות..) אבל אני מניח שביום ששומעים בחדשות שילדה בכיתה ט' שעוד לא הספיקה לעשות כלום בחיים שלה נאנסה ונרצחה זה די גורם לך לקחת דברים בפרופרציות - אחרי הכל זה רק ספורט אף אחד לא מת , שום דבר שאי אפשר לשנות לא קרה........ ואם אני מסתכל גם על הפן הקצת יותר אישי - כשחקן יש לי יותר סיכוי , בליגה הלאומית התקציב קטן יותר - משחררים את העלק שחקני חיזוק... ונותנים יותר צ'אנס למקומים

DAN1EL

New member
וואלה ../images/Emo97.gif

שכחתי שאתה משחק שם... אז אני מקווה שבעונה הבאה תעלו בחזרה.

G A L 17

New member
אני לא משחק שם

הייתי בסגל בדיוק 2 משחקים באמצע העונה (שבהם לא שיחקתי אפילו דקה ) + 25 דקות בגביע הטוטן ואז המאמן החליט ששחקני נוער לא בנויים למאבקי תחתית אז החזיר אותנו בבעיטה בחזרה לנוער....... מקווה ששנה הבאה יהיה לי קצת יותר מזל אבל כן זה די הלב שלי אז גם אני מקווה שהם יעלו בחזרה עונה הבאה למרות שאני יודע שכמעט ולא הייתה קבוצה שעלתה באותה עונה שהיא ירדה :(

DAN1EL

New member
המ...../images/Emo97.gif

הפועל כפר סבא ירדו מתישהו ואז עלו, לא? ומה עם הפועל חיפה? גם זכור לי משהו כזה.

G A L 17

New member
נראה לי שאתה טועה

אפ אני זוכר נכון הפועל חיפה ירדו ב01-02 ועלו רק בעונה שעברה הפועל כפר סבא אם אתה מדבר על העלייה של השנה - הם כבר כמה שנים בלאומית בכל אופן , אני לא אומר שזה לא אפשרי , היו מקרים מעולם , ביתר ירושלים אם אני לא טועה ירדה ועלתה אחרי עונה אחת ואפילו אם אני זוכר נכון היא לקחה אליפות בעונה שאחרי , אני רק אומר שזה נדיר , הלוואי שהסטטיסטיקה טועה וכבר בעונה הבאה נחזור לליגת העל.

אז...(הרשו לי לנצל''ש)../images/Emo42.gif

מה נשמע אצל כולם? אתם שורדים את הבגרויות? למה אתם ניגשים השנה? איך המגנים? ובכלליות, איך החיים? אני ניגשת לתנ''ך(^%%*&*&#@)
למתמטיקה(^$$$%%#$$##$#@@##@$) להסטוריה(
) ולסוציולוגיה(
) מה שאומר שעונת החרישה הגדולה החלה:)

G A L 17

New member
אצלי הכל בסדר

הגעתי למסקנה שחיים ובגרויות לא הולכים ביחד....... עד השנה היה לי כל הבגרויות 95+ אבל לא היו לי חיים.... השנה השגתי חיים אבל הבגרויות ירדו בהתאם :( אני ניגש הקיץ לאנגלית (ניגשתי כבר) מחשבים(ניגשתי) חיבור (ניגשתי) פיזיקה תנ"ך אזרחות מתמטיקה וזהו נראה לי........

למעלה