"גיוס" משתתפים

JohnDoe5

New member
../images/Emo32.gif "גיוס" משתתפים

הקדמה: לפני מספר חודשים הוקמה קומונה אשר עוסקת במערכות מידע, משלב הניתוח ועד שלב הפיתוח. למה קומונה ולא פורום ? כי הנהלת הפורומים לא מאשרת להקים את הפורום עד שהקומונה תוכיח את עצמה (אף על פי שאני לא בטוח שיש לתפוז קנה מידה ל"כדאיות", זאת לפחות דעתי, עפ"י הפורומים המוזרים שצצים כאן כפטריות אחרי הגשם - אבל זה לא העניין כרגע) בחודשים האחרונים פרסמנו את הקומונה בפורומים השונים וצברנו אוסף קטן של משתתפים קבועים ועוד אוסף של מאזינים (אל תשאלו אותי כמה כי הם לא מתפקדים - הם מאזינים !). עסקנו בקומונה בנושאים שונים (ומשונים) החל בהגדרת מונחים שונים הקשורים לתחום (מי אמר UML ?) ועד לויכוח הותיק של פיתוח בשכבות מול OO טהור. אז למה אני מבזבז את זמנכם, אתם שואלים ? כי אנחנו צריכים משתתפים לקומונה בשביל לשכנע את הנהלת הפורומים להפוך אותנו לפורום. אז אם אתם עוסקים בפיתוח מערכות ולא מצאתם את הנישה שלכם באחד מפורומי התכנות / מומחי IT / בסיסי נתונים ובשאר הפורומים העוסקים במחשבים, בואו ותנסו אותנו (ואל תשכחו להביא חברים). אז קחו דקה שתיים עם הקפה של הבוקר, תכנסו, תתרשמו ותרגישו חופשי לשאול שאלות. ושיהיה לכם המשך שבוע נעים. אה, כמעט שכחתי, הקישור:

למעלה