גוזל

תראי

העניין הוא שגם בתאטרון וגם בקולנוע המחירים מופקעים. אז בתאטרון אפשר להסביר את זה - כל פעם צריך להעלות את ההפקה מחדש. הסאונד, התאורה, המשכורות לכולם (כולל עובדים הבמה שאת לא רואה) ובמיוחד האולם, דורשים המון כסף. למרות זאת, עלות ההקרנה של סרט נמוכה בהרבה, למעשה דרושים רק שלושה אנשים כדי לתפעל הקרת סרט בקניון. לכן המחיר הזה לא מוצדק ופשוט מנצלים את הצרכנים. אני זוכר שלפני שש שנים (כשסיימתי כיתה ו') כרטיס לסרט עלה 21 שקלים! היינו אוכלים ארוחה בבורגר והיינו סוגרים פחות מ 50 שקים (אז גם הבורגר עלה פחות). היום רק הכרטיס לסרט + קולה ופופקורן יוצא לפחות חמישים שקלים.

R O O L Y

New member
זה עובר כבר 50!

כרטיס קולה ופופקורן...נגיד בסינמה סיטי - עובר 50 שקלים! אבל בתיאטרון אני לא מתלוננת...יש שחקנים, ברובם מדהימים, שזאת העבודה שלהם ומזה הם מתפרנסים. אני הולכת להצגות ואין לי בעייה לשלם את המחיר כי אני יודעת שאנשים נותנים את החיים שלהם בהצגה...מגיע להם כל שקל. אבל בקולנוע?? זה באמת 3 אנשים לכל היותר, שאפילו אם הם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך, לא צריך כל קיץ להעלות את המחיר!

Envenom

New member
שלושה אנשים?

כל סרט העלויות שלו רק עולות ועולות. כל סרט רוצה אפקטים יותר יפים, שחקנים יותר יקרים, תפאורה יותר מרהיבה, וכו' וכו' שמייקרים את עשיית הסרטים. אני לא אומר שתעשיית הסרטים לא מגלגלת גרוש (כי הם מגלגלים מיליארדים בחודש) אבל כשאת הולכת לקולנוע את לא משלמת רק על המשכורת של הקופאית, על תחזוקה, וזה.. משלמים גם כדי שיהיה כסף לקנות זכויות להקרין סרטים. וכמו שאמרו מעלי.. קולנוע זה מותרות. אין לך כסף- אל תלכי

R O O L Y

New member
לא התכוונתי לזה...

את הסרט כבר עשו. התכוונתי לזה שצריך בערך 3 אנשים - סדרנים וכולי... ולא אמרתי שאין לי כסף - אמרתי שזה כבר עולה על העצבים..

שמע

אם היו אומרים: "לסרט הזה היו עלויות גבוהות, אז המחיר יהיה ככה וככה" - אז מילא. אבל לאט לאט הם מעלים את המחירים לכל הסרט, בלי קשר לעלויות שלו, ואם אתה חושב שזה כדי לכסות את העלות הפקה של הסרט - אתה טועה. הם פשוט רוצים להרוויח יותר על חשבונך.

Envenom

New member
גם ../images/Emo3.gif

אבל זה לא הדבר היחידי בארץ הזאת שמעלים לו את המחירים.. ככה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלשבת ולהסתכל (תרתי משמע)

ממש לא נכון!

צריך להלחם ולא לוותר להם. אבל זה כבר דיון לפורום אחר (גם לי יצא תרתי משמע)

../images/Emo25.gif../images/Emo68.gifמראה מראה שעל הקיר...

הערב ב-21:00 יתקיים ב- Blog TV בתפוז האירוע הכי מעניין בעיר: רייצ'ל לאב-פרייז'ר, זוכת תוכנית הריאליטי "הברבור", מתארחת Live מלוס אנג'לס, ועונה לשאלותיכם. השאלות והתשובות יתורגמו און ליין ע"י מתורגמנים ב-Blog TV. אז כמה באמת צריך לסבול בשביל להיות יפה?
התחרות בפורום קומיקס עומדת להסתיים. הזדמנות אחרונה להכנס לפורום ולהשלים את בלוני הקומיקס. לפרטים נוספים.
חידה מספר 2 של פורום מוזיקה ברזילאית התפרסמה היום. נסו את מזלכם ואולי היום תזכו בכרטיסי כניסה למועדון הפורטו לוקו.

../images/Emo32.gifחזרתי...

אחרי תקופה של נראה לי שבועיים בערך שלא הייתי פה חזרתי.. *נחמד לשוב*...חחחח..

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

למעלה