מישהו יודע לאן רוני נעלם?
פ פרובוקטור New member 6/8/04 #2 רוני רוני נמצא בתהליך של מעבר דירה. כולנו מאחרלים לו בהצלחה בדירה החדשה.
N normajean New member 8/8/04 #5 שלוש ארבע ו- ילדים כולם ביחד בואו נגיד לרוני את מה שתכננו ו - רק בנים "אה..רוני נו איך קוראים לזה נו..שיהיה לך ..יש לי פיפי.."
שלוש ארבע ו- ילדים כולם ביחד בואו נגיד לרוני את מה שתכננו ו - רק בנים "אה..רוני נו איך קוראים לזה נו..שיהיה לך ..יש לי פיפי.."
A Awaken New member 10/8/04 #9 אוקיי חבר'ה... אני נוסע אני נוסע לליטה מחר ויחזור ב- 21/8... שאין לי מושג איזה יום זה יוצא.. בכל מקרה תהנו לכם פה, תשחקו יפה, תקטלו אנשים בשמי... ואני יחזור במהרה. אוהב את כולכם! עידו
אוקיי חבר'ה... אני נוסע אני נוסע לליטה מחר ויחזור ב- 21/8... שאין לי מושג איזה יום זה יוצא.. בכל מקרה תהנו לכם פה, תשחקו יפה, תקטלו אנשים בשמי... ואני יחזור במהרה. אוהב את כולכם! עידו
R R O O L Y New member 10/8/04 #14 כולם - תעבירו! את הקישור הבא: http://img1.tapuz.co.il/forums/36807975.jpg לכל מי שאתם יכולים!
צ ציפורן סגולה New member 10/8/04 #17 אני חושבת שזה דבילי קולנוע מאז ומתמיד נחשב למותרות - ומי שאין לי כסף לזה, שלא יילך.
R R O O L Y New member 10/8/04 #18 מה הקשר??? אבל יש גבול לכמה שהם יכולים לקחת בשביל שעה-שעתיים מול מסך! כל קיץ זה עולה בעוד כמה שקלים...ובלי קשר למותרות או לא, אותי זה מעצבן!
מה הקשר??? אבל יש גבול לכמה שהם יכולים לקחת בשביל שעה-שעתיים מול מסך! כל קיץ זה עולה בעוד כמה שקלים...ובלי קשר למותרות או לא, אותי זה מעצבן!