גדול קטן ^_____^

13daniel13

New member
../images/Emo32.gif גדול קטן ^_____^

למי למי למי למי יש 2 כרטיסים חינם לשודדי הקאריביים? ^^
שרשרו איך עבר עליכם החופש - ריב עם ילדה מוגבלת שכלית שביקשה מאמא שלה להתקשר אלי ב12 בלילה =.=" - לימודי קיץ X: - המון המון קניון D: - מכונת ריקודים [הרבה D:] - מחשב מחשב D:

MorSims

New member
גם לי היו 2 כרטיסים../images/Emo204.gif|תפוח|

חינם לשודדי הקאריבים, הלכתי אתמול

13daniel13

New member
דודה שלי הביאה לי ../images/Emo122.gif

היא עובדת בערוץ טלוויזיה ולפעמים מביאים להם מה שנשאר

מ../images/Emo207.gif-גם לי יש נושא של |א-ט../images/Emo70.gifקול|

איזה כיף!מחר יש לי מסיבת סיום של יסודי וביום ראשון אני יחד עם עוד כמה מהפורום יוצאים איתכם לחופש!המסיבת סיום תהיה
!

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifיש לי עבודה ויש לי עבודה^____^P:

אני הולכת לעבוד בתור גננת בקיץD:: מה שגם עבדתי בשנה שעברה. פשוט, אימא שלי מנהלת שני גני פעוטות [גילאי שנה עד שנתיים ושתיים עד שלוש] ולפעמים בימי שישי אני עובדת שם. אבל בחופשים יש לי יותר זמן אז עכשיו אני עובדת שם קבוע^^ והיא משלמת לי 50 ש"ח ליום!!!! D: בהתחלה היא הציעה לי 150 ש"ח אבל ריחמתי עליה:) ואל תגידו שאני פראריירית. כי אם מחשבים את זה, 50 כפול שבוע יוצא 350 ש"ח, שזה בחודש 1400 שקל!! O: המון. איזה כיף לייP: *עכשיו קראתי את ההודעה שוב ושמתי לב שהיא ממש לא מסודרת, איתכם הסליחה.*

../images/Emo207.gif (איזה אייקון מכוער)

אווווווווווו......... האמת היא שניצלו"ש זה נועד כדי לעורר את רחמיכם. אני חולה במחלת הנשיקה (לא, זה לא קשור לנשיקות
) ממש כואב לי ויש לי חום גבוה.... *רחמיייייים!* ואני כולי נפוחה........... *בווווהוווו* (כי כשחולים בלוטות הלימפה מתנפחות כי.... שיט! אני לא זוכרת למה.... הנה הלך לו עוד נסיון להישמע חכמה *מנסהלקפוץעלהזדמנותלעוררבכםעודרחמים*) ומחלימים מזה רק אחרי איזה חודש! *רחמועלי* ולכל אלה שיש להם עבודה- איזה כיף לכם! אני בחיים לא אצליח למצוא עבודה בחופש הזה כי אני רק בת 14 ואף אחד לא רוצה אותי! *הצלחתילעוררבכםעודרחמים?*

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifרגע,ניראה מלך שאני יותר גדולה ממך?

אני באוגוסט רק בת 13! פשוט יש לי פרוטקציותP: ותרגישי טוב:)

ברור שזה חוקי!

אבל זה הגיל מינימום... וברצינות- אם היה לי עסק, לא הייתי מעסיקה ילדים בני 14 כשבאים אליי גם ילדים בני 16-18 שמחפשים עבודה (ויש הרבה כאלה)

למעלה