רק בחופש הגדול.
כ כדור המזל שולט New member 27/6/07 #17 האם זה רחמים? כן! זה רחמים!!!! יייייייייישששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ק קימוש הממוש New member 27/6/07 #11 היום יש לי הופעה בסוזן דלל!!!! תאחלו לי בהצלחה. D: יש פה מישהו שלומד בסטודיו בי?
T THE ILLEGAL ONE New member 27/6/07 #13 *עובר-זה עוד לא ניגמר אני מתחילה לאט לאט לחשוש כי אני עוברת לביה"ס אחר ורחוק.. טוב נו עושים הכל בשביל לא להשתעמם 3 שנים
*עובר-זה עוד לא ניגמר אני מתחילה לאט לאט לחשוש כי אני עוברת לביה"ס אחר ורחוק.. טוב נו עושים הכל בשביל לא להשתעמם 3 שנים
ט טלון החמודה New member 27/6/07 #19 מישהו רואה ערוץ הילדים? אני יודעת שזה לא ממש קשור ואני לא רוצה שתחשבו שאני מתלהבת כי סימס 2 הוא משחק השנה!
מישהו רואה ערוץ הילדים? אני יודעת שזה לא ממש קשור ואני לא רוצה שתחשבו שאני מתלהבת כי סימס 2 הוא משחק השנה!
A Aviv sOo PreFeCt New member 28/6/07 #50 חופשי../images/Emo78.gif ועוד אנשים מתלהבים מזה... כל הערוץ הזה דפוק,הם לוקחים סדרות של קרטון נטיורק והופחים את זה מסדרות יפות ומצחיקות לסדרות מדובבות וחסרות טקט!... צריך לסגור את הערוץ המעפן הזה!...
חופשי../images/Emo78.gif ועוד אנשים מתלהבים מזה... כל הערוץ הזה דפוק,הם לוקחים סדרות של קרטון נטיורק והופחים את זה מסדרות יפות ומצחיקות לסדרות מדובבות וחסרות טקט!... צריך לסגור את הערוץ המעפן הזה!...
1 123SimSit New member 28/6/07 #71 איפה מצטרפים? אלוהים אדירים, פעם ראיתי בטלוויזיה סרט של הארי פוטר מדובב, והוא פשוט נשמע כמו דובי!
B B o B cat New member 29/6/07 #94 אני זוכרת ששלחתי לך את זה לפני כמה שנים כשהיינו רואות אנימות מדובבות. זה היה בפורום באמ.אס.אן...
C CherryBlossom1 New member 30/6/07 #104 אנ זוכרת ששלחת לי את זה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif אבל זה לא היה אחרי תקופת האנימות המדובבות? נראה לי שזה היה יותר לכיוון תקופת אינויאשה
אנ זוכרת ששלחת לי את זה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif אבל זה לא היה אחרי תקופת האנימות המדובבות? נראה לי שזה היה יותר לכיוון תקופת אינויאשה