ב-

YogevLevi

New member
ולמה את כ"כ בטוחה?

אני יכול להוציא מהשרוול אלף ואחת סיבות למה שבט של 100 אנשים הרבה יותר איכותי מהשבט שלכם

ליאן209

New member
לא אמרתי שאנחנו איכותיים כי אנחנו גדולים

אנחנו איכותיים כי אנחנו עוגן :) וכי יש לנו רמת הדרכה גבוהה וחניכים פנאטים ואווירה מטורפת שלא תראה בשבטים אחרים בחיים..

YogevLevi

New member
רמת הדרכה טובה זה לא הכל../images/Emo3.gif

בשבט כזה גדול כל הקטע של המשפחתיות מתפספס.... את יכולה לומר שאת מכירה כל שכב"גיסט באופן אישי? את יכולה לומר שאת מכירה כל חניך באופן אישי? לא נראה לי. כשיש משפחתיות כזאת החניכים הופכים ליהיות מורעלים והאווירה פשוט מדהימה... ואני אחזור על עצמי בפעם המי יודע כמה ואומר שבימים הטובים שלנו ההנהגה פשוט תפסה מהשבט שלנו.... קחי לדוגמא את טיול חנוכה, השכב"ג אשכרה יצא כולו כתום. ולא רק שהם היו לבושים מכף רגל בכתום הם גם אכלו ושתו רק כתום....כל היום גזר, גמבה , במבה כתומה וכו'.... או במחנה קיץ....שבט של 150 חניכים עושה רעש ברמה של שבט עם 500 חניכים... אם זה היה אפשרי הייתי מזמין אותך לאיזה טיול של השבט אבל כרגע אין כ"כ שבט אז....

ליאן209

New member
מה הקשר..

אתה לא צריך להכיר כל חניך אישית בשביל להיות שבט טוב זה כזה לא קשור.. תאמין לי שכמעט בכל השבטים אף אחד לא מכיר את רוב החניכים אישית.. כי פשוט לא.. אבל מכירים בפנים ושיש מורל אתה לא חושב על זה שוכחים מדברים כאלו שוליים ואתה לא חושב ש"וואי אני בעצם לא מכיר אותו אז למה שאני יעשה איתו מורל" כי זה לא משנה אנחנו משפחה ענקית ולא חייבים להכיר את החיים של כל אחד בשביל להיות שבט טוב ומגובש ולאהוב אחד את השני ואת השבט..וזה לא שאנחנו סתם 1000 חניכים.. אנחנו איכותיים חניכים איכותיים אחושרמוטה ותבוא פעם אתה למחנה או סתם לראות איזה מורל שלנו (בחנוכה האחרון לדוגמא) או אתה יודע מה פעולה רגילה שבסוף יש מורל ותראה בדיוק על מה אני מדברת.. ובטח שרמת הדרכה גבוהה זה קשור תחשוב שמזה הכל מתחיל.. והחניכים שלנו הכי פנאטים בארץ אין דברים כאלו.. תראה לי עוד חניכות בכיתה ה' שיודעות עוד לפני שהן באו לפעולה הראשונה שלהן בחיים לשבט כמעט את כל המורלים ואפילו את ההכי חדשים בעל פה.. לא ראית אותנו עדיין אף פעם באיזה מורל או מחנה או משהו אחר אז כנראה שאתה לא יודע אווירה מה היא :)

ליאן209

New member
אה ולא הצגתי את עצמי עדיין חח

אני ליאן שישיסטית משבט עוגן (אימפריה) מדריכת ה' בנות גדוד לביא הנהגת דר"ג ..:)

ממההה

מה זאת השטות הזאת? בתור שבט גדול לא קיימת אהבה לשבט? משפחתיות? אז תתפלא אבל מה לעשות שלא עם כל שכב"גיסט יש לי או למישהו אחר דברים במשותף, אבל מי שכן, וזכיתי להכיר את כולם, באמת נוצר לי איתו קשר טוב! גם מבחינה יותר אישית או אינטימית... וזאת הכלללה טיפשית ומטורפת ובאמת שלא ציפיתי לזה דווקא ממך. ומה זאת השטות הזאת? למה אני צריכה להכיר כל חניך באופן אישי? תסלח לי אבל זה כבר באמת שטויות... חוץ מהעובדה שוואלה, שבט קטן זה שבט קטן ובשבט של 100 אנשים אין לך משהו אחר לצפות חוץ מזה שכל מדריך יכיר את כל החניכים.. כי בלי להעליב כמה כבר יש להכיר? וגם.. מה הוא יעשה עם המידע הזה? יזמין אליו חניך הביתה לאכול גלידה ולראות סרט? אני בקשר טוב עם חלק מהחניכים ותתפלא אבל חקל גדול מתוכם.. ויש לי את החניכות שלי ואת הקורס... וזה מה שחשוב. הקורס, ששנה הבאה ייכנס לשכב"ג, אותם אני מכירה. כמעט את כולם. את החניכות שלי כמובן אין מה לדבר.. ואת עוד הרבה חניכים מהשבט, שהם לא שלי. על אהבה לשבט בכלל אין מה לדבר... אני אוהבת את השבט שלי כמו את החיים שלי ולפעמים זה מתבטא אצלי גם בדרכים רעות, מה שמבחינתי רק מדגיש כמה שהשבט שלי חשוב לי. תראה לי עוד שבט שיש בו כזאת פנאטיות, ואני לא אאמין אם סתם תגיד, אני צריכה לראות. תראה לי עוד שבט שכולם שרים ביחד את המורל ואף אחד לא זז הצידה או מתחמק, וכולם שרים גם אם כבר בקושי יש קול, ויש כאלה שרק המורל עושה להם חיוך, ואתה מרגיש כל כך טוב עם זה שאתה פה כי באמת יש כאן חניכים שזה חשוב להם וזה מה שנותן להם את החופש... ויש גם חניכים שהשבט שלנו הוא הבית שלהם יותר מאשר הבית האמיתי שלהם... תראה לי איפה יש שישיסטית שכשאומרים בסמינר להביא תמונה של המשפחה בשביל איזשהי פעילות היא תביא תמונה של השכבה... או תמונה של הבית היא תביא תמונה של השבט... או שכשאנחנו שרים שאין בעולם אהבה כמו אהבה של עוגן באמת כל אחד ואחד מתכוון למילים האלה, וכולם מחובקים ואף אחד לא בצד, לא סתם, אלא כי הוא לא רוצה, כי הוא אוהב להראות לכולנו כמה השבט חשוב לו... גם מילים וגם מעשים חשובים מבחינתינו. אז תסלח לי, אבל אם בשביל כששבט יוצא ואוכל רק מאכלים בצבע של השבט זאת אהבה... אני לא יודעת מה זאת אהבה. הכמות של השבט שלי יכולה להבהיל, להרתיע או להפחיד אחרים... אבל אני מאושרת ממנה ומבחינתי אנחנו עוד לפני שיא פריחתינו. מבחינתי גם לפתוח שכבת ד' מחדש, לא אכפת לי... באמת שלא, העיקר שיהיה טוב לחניכים ושיהיה טוב למדריכים שלהם, בלי יוצא מן הכלל הפעילים.. ואנחנו מנצלים לטובה את זה שאנחנו גדולים, שאנחנו תותחים במורל.. אבל חבל שרק על זה אתה מסתכל ושלפני שאתה בודק זה מה שאתה אומר.. רמת ההדרכה שלנו היא בין הטובות בתנועה, ואנחנו תותחים אחד אחד... בבניה, מה לעשות, השכב"ג מתעצל, ויש לו סיבה- אנחנו לא חושבים שזה -רק- מה שיעשה לחניכים כיף... במחנה למשל, כשיש שבטים שעובדים עד סוף המחנה ביחד עם החניכים... אצלינו אין מבנים גדודיים וזה, והחניכים נהנים כל המחנה... וכיף להם גם כשהם סתם מסתלבטים... הם נהנים מלעבור פעולות ולהסתכל על המבנים שהשכב"ג בנה, והם בונים לעצמם את הערסלים וזה מספיק להם ותאמין לי שזה עושה להם שמח לכל המחנה... החניכים שלנו באמת מורעלים, ואני מצדדת בליאן פה כשהיא אומרת שתראה לי חניך אחד שבא ליום הראשון שלו בצופים ויודע את כל המוראלים אפילו החדשים ביותר ושר וקופץ כשיש מורל כמו צופיפניק וותיק... וחוץ מזה הוא כל כך מאושר ויש לו חיוך כזה גדול על הפנים, ואז כשאתה בא אליו לבקר אותו בבצפר (כי חשוב לך גם לצאת מהמסגרת של שלישישי ואתה רוצה לראות אותו יותר ולהיות איתו יותר וגם להדגיש לו שהוא חשוב לך) אז אתה שומע אותו בטעות מדבר על איזה כיף היה לו בצופים וכמה שהוא נהנה... ככה מחלק חוויות אפילו למורים... או כשיש מורים שאומרות שהן לא ייתנו שיעורים בימי שלישי ושישי בשביל שלא יהיו שיעורים כי יש צופים.. ובאמת כמו בפרסומת כל הכיתה בצופים... זה עושה לך כזה אושר בלב... ורק מחזק את האהבה שלך והמשפחתיות בשבט... אנחנו שבט שהתחיל בקטן והפך לגדול, ואנחנו מה שנקרא הצלחה. אני באמת לא יודעת איך לקרוא למה שאתה מתאר אותנו... אבל אם תבוא פעם אחת ותראה יום פעילות לא תפסיק להינות... אתה אפילו יכול לשבת בחדר שכב"ג ולראות את הפעילים רואים סרט כולם ביחד... או את הרשג"דיםפ עוברים ליד ומדברים ביניהם בחיוך.. או הכי כיף, את השבחים שמרעיפים עליך המרכזים והמרכזים הצעירים... ועל הצוות... ועד שלא תנסה... לא תדע. כי אנחנו היינו קטנים וניסינו את זה, עכשיו אנחנו גדולים, ועובדה שאנחנו מעדיפים את זה.. ויש לנו שבט ושכב"ג של תותחים, אחד אחד... ושוב, עד שלא תראה, לא תדע... ואני גם בספק גדול מאוד אם פעם אחת תספיק. זהו :)

ליאן209

New member
מה שהיא אמרה :)

סחטיין סיס כל מילה בסלע עוגן אימפריהההההההההההההההההההההההה

noy shalev

New member
הלו הלו

קראתי פה כמה פיקפוקים בעצמתו של השבט האימפריוניסטי שלי... אין כאלו דברים! אין אין אין אין על השבט שלי ובחפירה של יובל בערך נאמר פה הכל:) אבל אף אחד לא באמת קרא את זה [חוץ ממני?!] חניכים פנאטים ברמות מטורפות רמת הדרכה גבוהה ביותר ולא ננקוב מספר חניכים ושכב"ג :) לא משווה פה ביחס לשבטים אחרים ולא באה להתחרות, אני פשוט אוהבת את השבט שלי :) אימפריה בכתום שחוררררררררר! OGEN TILL I DIE! o--|--)

YogevLevi

New member
../images/Emo9.gif

סליחה אם פגעתי או משהו כזה...
לא העברתי את מה שניסיתי להעביר..... לא אמרתי ששבט גדול הוא שבט לא איכותי / גרוע או כל דבר אחר.... גם לא אמרתי שהשבט לא חשוב לכם חס וחסה ולא אמרתי שרמת הדרכה זה לא חשוב. אבל כשיש שבט קטן זה שונה מאוד משבט כזה....גדול..... כי כשעושים אחים עם אנשים שאתה מכיר מגיל כלום זה פשוט משהו שאי אפשר לתאר במילים...פתאום המילים של המוראל מתחברות לך עם מה שקורה ואתה כולך נכנס לאקסטזה... כי כשאתה הולך ברחוב וחניכים פשוט רודפים אחריך ו"מציקים" לך זה משהו שלא קורה בכל מקום.... וכן, כשמכירים כל חניך ושכב"גיסט בשבט יש הרגשה אחרת....מה שמביא לגיבוש ולדברים שאי אפשר ליצור סתם ככה.... יש משהו בשבט קטן שלא קיים בשבטים אחרים, ואני לא אומר שזה גורע מהאיכות של אותם שבטים... לא פעם יצא לי ליהיות בימי פעילות של שבטים גדולים (גדולים במונחים של הנהגת דרום) וזה פשוט שונה..... שוב, אני לא מנסה לומר ששבט גדול זה לא שבט טוב ואני בטוח שאתם מרגישים כמו משפחה ענקית..... ואם השבט היה פתוח הייתי מזמין אותך ליום פעילות לראות איך חניכים צוציקים צורחים ומזייפים בקולי קולות.... ילידים שמאז שהם זוכרים את עצמם ידעו שהם יהיו בצופים. בקיצור, אל תתפסי אותי כמישהו שמזלזל בשבט שלכם או בכל שבט "גדול" אחר. פשוט ניסיתי להעביר נקודה כלשהיא ולא כ"כ הלך לי

YogevLevi

New member
ו....

הורדת לי את הלב לתחתון עם החפירה שלך.... שימי אזהרה או משהו בפעם הבאה

Lior co

New member
יובל :)

חפרית אחתת
שתיהי לי בריאה חח.. את כל מה שרשמת אפשר היה לסכם ב3 שורות.. ובקשר לכל מה שהיה פה.. זו לא הכמות- זו האיכות!! אבל למה לא גם וגם? :)

nogarosenberg

New member
טוב מאוד!

צודקת בכל מילה.. אני יכולה לדפוק פה חפירה של פי 2.. אבל עזבו:) יובלי אמרה הכל.. מתה עלייך! :) עוגן אימפריה!!!!

נגה את מנסה להתחרות בי? ../images/Emo8.gif

ויוגב, זה בסדר, אני פשוט מאוד דובקת במשהו מסוים שניסיתי להגיד פה, שהוא- אם לא תנסה איך תדע. השבט שלנו היה קטן ועכשיו הוא גדול, לעומת שבטים אחרים מסוימים שהם פשוט קטנים, ועוד לא יצא להם להתנסות בלהיות שבט יותר גדול... ועובדה שאנחנו מעדיפים את זה יותר ככה... ותאמין לי שהשיקולים נובעים מהסיבות הכי נכונות שיש, כי האנשים שישקלו אותם יודעים מה הם עושים :) לילה טוב! :]

למעלה