בשעה טובה

khammel

New member
מזל טוב ובהצלחה בהמשך

ידיד שלי למד שם ופרש לטובת סטארט אפ טכנולוגי. אם אפשר לשאול, במה כבודו מתעתד לעסוק? (או במילים אחרות, מה אתה הולך לעצב לנו?)

Y036

New member
../images/Emo32.gif הבמה החשמלית

איזה הופעה מצויינת הייתה. שלמה מזרחי הזה פשוט תותח, אני לא מבין איך לא שמעתי אותו קודם. באמת חובה לכל גיטריסט לשמוע אותו. גם הסאונד שלו מדהים, לקראת סוף ההופעה התקרבתי יותר לבמה ואליו, ולא הבנתי איך הוא מוציא את הסאונד הזה מ2 דיסטורשנים ואוברדרייב של בוס. אולי זה בגלל הג'אז קורוס, האצבעות, והסטראט 65 X:. בכל אופן, מומלץ אם יהיו עוד הופעות

yotamn9

New member
../images/Emo45.gifבהחלט

פשוט מדהים. הסאונד שלו היה מעולה, וגם הסאונד הכללי של הלהקה היה מעולה. ביצועים מצויינים, אחלה שואו. גם ברי סחרוף היה תותח. רק דבר קטן שבצוללת חייבים לסדר: מזגן נורמאלי. בהתחלה שנכנסתי היה ממש סבבה, הרגישו אותו כמו שצריך. אבל כשנכנסו לשם עוד 300 אנשים זה נהיה ממש בלתי נסבל. אני לא חושב שאי פעם הזעתי ככה.

Y036

New member
סעמק, רציתי לשרשר לעצמי כדי לא להתבלבל

בע

Y036

New member
../images/Emo32.gif אני טס מחר

(כמה אני כותב בשרשור הזה) קיצר, אני טס מחר לארה"ב וקנדה. מקווה לחזור עם קומפרסור ואוברדרייב. זהו, תשמרו על הפורום וזה X:

Y036

New member
אני עדיין מתלבט

dynacomp והבוס CS3 בוס SD1 וטיוב סקרימר (אולי הדגם עם היותר אפשרויות) ותודה

DirtySpirit

New member
בקשר לקומפרסור

יש קומפרסור של מארשל[ED-1] שאני אישית מאוד אוהב ולפי מה שאני זוכר הוא יותר זול משני אלו שציינת... תבדוק אותו

Y036

New member
בדקתי בארץ ולא ממש אהבתי

תודה בכל אופן על ההצעה

em AllיKill

New member
../images/Emo207.gif Michael Kamen

הוא מת לפני 3 וחצי שנים ואפילו לא שמעתי על זה עד שקראתי על זה עכשיו.. :| מישהו יודע במקרה מה סיבת המוות שלו? R.I.P

למעלה