../images/Emo32.gif ברשותכן...
אמממ, החלטתי לפתוח אוף, בעצתה של נמש, ולספר לכם קצת על חיי הבית ספר שלי. אז ככה: למי שלא יודע אני במגמת קולנוע וטלוויזיה. אני אומנם רק שנה ראשונה שם, אבל אנחנו לומדים המון, ואני כרגע עובדת על סרטון שיארך בן 3-5 דקות. אנחנו מחולקים ל: במאית (אני), צלמת, ומפיקה (שהיא גם העורכת) ואל תשאלו איזה בעיות יש לי
המפיקה חושבת שהתחלפנו בתפקידים. היא הבמאית ואני המפיקה. *NOT* היא משתלטת לי על הכללללל (מי יודע יותר טוב מקרין...) ולא ממלאת את תפקידה. אני צריכה לעשות הכל. אם לא הולכים בדרך שלה, היא לא משתפת פעולה. היא רוצה שהשחקנים יהיה ידידים שלה, ואני לא מסכימה כי הם לא מתאימים (1 לא אחראי בכלל, ולא בטוח שהוא מוכן לקום מוקדם בבוקר בשביל לבוא לצילומים, ועוד חברה שלה, שלא מתאימה לי במראה לתסריט). והיא לא מוכנה לקבל לא, ומי בכלל שואל אותה
אני הבמאית, אני מחליטה. ואני לא בן אדם שתלטן, ואני בדרך כלל לא אומרת כאלה משפטים, ובאמת שניסיתי להתחשב בכל הצוות, אבל איתה זה בלתי אפשרי... אז אני פשוט אאלץ להיות רעה. היא גם לא מזיזה דברים, היא רוצה שחברות שלה ישחקו, אבל היא לא מפגישה ביננו (מה שמפיק אמור לעשות!) אז היום הצבתי לה: או שעד שבוע הבא את מפגישה ביננו, או שאני מחליטה מיידית על שחקניות אחרות. לא הייתה לה ברירה. טוב, תגידו לי מה דעתכן על זה,כי אתמול הייתי מזה בדכאון בגללה. היא חברה טובה שלי, אבל בתור אחת לעבוד איתה על סרט, אני לא סובלת אותה
ועוד משהו... היום קיבלתי בהיסטוריה 73. חוצפה
מגיע לי הרבה יותר... למדתי מזה הרבה
אמממ, החלטתי לפתוח אוף, בעצתה של נמש, ולספר לכם קצת על חיי הבית ספר שלי. אז ככה: למי שלא יודע אני במגמת קולנוע וטלוויזיה. אני אומנם רק שנה ראשונה שם, אבל אנחנו לומדים המון, ואני כרגע עובדת על סרטון שיארך בן 3-5 דקות. אנחנו מחולקים ל: במאית (אני), צלמת, ומפיקה (שהיא גם העורכת) ואל תשאלו איזה בעיות יש לי