ברשותכן...

natalyrst

New member
../images/Emo32.gif ברשותכן...

אמממ, החלטתי לפתוח אוף, בעצתה של נמש, ולספר לכם קצת על חיי הבית ספר שלי. אז ככה: למי שלא יודע אני במגמת קולנוע וטלוויזיה. אני אומנם רק שנה ראשונה שם, אבל אנחנו לומדים המון, ואני כרגע עובדת על סרטון שיארך בן 3-5 דקות. אנחנו מחולקים ל: במאית (אני), צלמת, ומפיקה (שהיא גם העורכת) ואל תשאלו איזה בעיות יש לי
המפיקה חושבת שהתחלפנו בתפקידים. היא הבמאית ואני המפיקה. *NOT* היא משתלטת לי על הכללללל (מי יודע יותר טוב מקרין...) ולא ממלאת את תפקידה. אני צריכה לעשות הכל. אם לא הולכים בדרך שלה, היא לא משתפת פעולה. היא רוצה שהשחקנים יהיה ידידים שלה, ואני לא מסכימה כי הם לא מתאימים (1 לא אחראי בכלל, ולא בטוח שהוא מוכן לקום מוקדם בבוקר בשביל לבוא לצילומים, ועוד חברה שלה, שלא מתאימה לי במראה לתסריט). והיא לא מוכנה לקבל לא, ומי בכלל שואל אותה
אני הבמאית, אני מחליטה. ואני לא בן אדם שתלטן, ואני בדרך כלל לא אומרת כאלה משפטים, ובאמת שניסיתי להתחשב בכל הצוות, אבל איתה זה בלתי אפשרי... אז אני פשוט אאלץ להיות רעה. היא גם לא מזיזה דברים, היא רוצה שחברות שלה ישחקו, אבל היא לא מפגישה ביננו (מה שמפיק אמור לעשות!) אז היום הצבתי לה: או שעד שבוע הבא את מפגישה ביננו, או שאני מחליטה מיידית על שחקניות אחרות. לא הייתה לה ברירה. טוב, תגידו לי מה דעתכן על זה,כי אתמול הייתי מזה בדכאון בגללה. היא חברה טובה שלי, אבל בתור אחת לעבוד איתה על סרט, אני לא סובלת אותה
ועוד משהו... היום קיבלתי בהיסטוריה 73. חוצפה
מגיע לי הרבה יותר... למדתי מזה הרבה

LillipooT

New member
נתלי.. ../images/Emo9.gif

איזה יופי שאת מביימת סרט.. זה נראה לי כל כך נחמד
אבל מה אני מבינה בזה אז ממ.. אני אשתוק. לדעתי את צודקת ואני גם תומכת בהחלטה שלך.. זה שהיא חברה שלך זה לא אומר שאת צריכה ללכת בתנאים שלה ולתת לה לעצבן אותך. להציב גבולות תמיד צריך, גם לחברים הטובים ביותר!
אבל אל תביני אותי לא נכון.. לדעתי צריך אומנם להציב גבולות אבל צריך לדאוג שהצד השני יראה את זה בצורה שאת רוצה שיראו את זה. כלומר.. תוודאי שהחברה שלך לא חושבת שאת כועסת או רוצה לריב איתה. תסבירי לה שהסרט חשוב לך ושהיא חרגה מהתפקיד שלה ולכן הצבת לה תנאי. באמת לא הייתה לך ברירה אחרת. בהצלחה

Dawson girl

New member
לדעתי הכל מסתכם בפתגם הישן...

"לא לערב הנאה עם עסקים".... מכירה?... אז ככה: לדעתי (זה הפך לשרשור בעיות בגיל ההתבגרות.... חחחחחחח טוב לא נורא, זה שרשור עוף.) את לא צריכה להצטער על מה שעשית כי את הבמאית! אני למדתי תקשורת (לא משנה שישנתי בשיעורים.. לא רלוונטי) עד כיתה ט' ואני מבינה אותך. הבמאי אכן מי שאומר את המילה האחרונה והמפיק צריך להשמע לו! עצה ידידותית: אל תעשי עם חברים טובים שלך סרטים כי זה לא יעבוד... אם יהיו לך הערות או בקשות (שבטוח יהיו, לא?) את תחשבי פעמיים אם להגיד אותן וזה לא שווה.... תחשבי על זה... בייי ובהצלחה! נמש

natalyrst

New member
נמש...

אני לא החלטתי להפיק איתה סרט מרצוני החופשי. הרכז מגמה שלנו ציוות אותי איתה. ואין לי מה לעשות בנושא. אין סיכוי שהוא יסכים להחליף.

Dawson girl

New member
אההההה

היי נתלי... לא הבנתי מקודם- חשבתי שאתן הייתן צוות מרצון. אז אני מציעה לך לדבר איתה בשקט אבל בטו טיפה תקיף, שהיא תבין את המסר: למרות שאת חברה שלה, את הבמאית ואת קובעת את העניינים.. לא צריך לאיים והכל, רק לדאוג לזה שהיא תבין את המסר כמו שצריך.. בהצלחה! נמש

נתלי...../images/Emo105.gif

איזה כיף לך שאת מביימת סרט...
אני מסכימה עם מה שאמרו לך,תדברי עם חברה שלך ותגידי לה שזה לטובת שתיכן ואת לא רוצה לריב איתה או משו אבל היא צריכה למלא את התפקיד שלך ואת צריכה למלא את התפקיד שלך והתפקיד שלך אומר שאת קובעת..

מרילנצח

New member
נתלי..

אחרי שתציבי לה את כל הגבולות והיא תדע שאיתך לא מתעסקים, אם גם אז היא תעשה צרות רק תגידי לנו מי היא אנחנו כבר נדאג שהיא לא תציק לך..

natalyrst

New member
חמודות...

תודה
אל תשאלו כמעט קבלתי היום התקף לב. איימו עליי שימחקו לי את כל האתר שלי אמא'לה .... זה היה מפחיד
ו... תכנסו להודעה שפתחתי: חשוב
חשוב
חשוב

למעלה