לא היה לך קל יותר לשלוח קישור לבנים בלבד מאשר להעלות את הכל שוב?
F fayd הפשוש New member 22/8/03 #22 אממממ כן אני מתאר לעצמי שכן אבל לא חשבתי על זה וג םהיה לי ממש משעמם אז היה לי דווקה כיף לעשו תאת זה ולראות קרובים קרובים
אממממ כן אני מתאר לעצמי שכן אבל לא חשבתי על זה וג םהיה לי ממש משעמם אז היה לי דווקה כיף לעשו תאת זה ולראות קרובים קרובים
P Pervy Elf Fancier New member 23/8/03 #23 שמרתי את 'גם אני שונא פריקים וואנאביז'. נראה לי שאני אדפיס את זה ואדביק על היומן, למען יראו וייראו.
A As I Am New member 23/8/03 #27 אוו, גמאני יכולה? ../images/Emo103.gif אני מניחה שכן. אין לי יותר מידי תמונות משעשעות או כפתורים, אבל אני אשים את מה שמעטר את הבלוג שלי. נתחיל בתמונת הכותרת: (דמות בשם מיהו מתוך ווב-קומיקס כלשהו).
אוו, גמאני יכולה? ../images/Emo103.gif אני מניחה שכן. אין לי יותר מידי תמונות משעשעות או כפתורים, אבל אני אשים את מה שמעטר את הבלוג שלי. נתחיל בתמונת הכותרת: (דמות בשם מיהו מתוך ווב-קומיקס כלשהו).
A As I Am New member 23/8/03 #30 ושני כפתורים.. ^^ ../images/Emo103.gif ראשון - הוכן ע"י חברת פורום מנגה ואנימה חביבה בשם לימור:
A As I Am New member 23/8/03 #31 וכפתור שני ואחרון. ../images/Emo103.gif שנוצר בכלל מתוך בדיחה פרטית ונשאר בבלוג, מסיבה לא ברורה, עד היום.
וכפתור שני ואחרון. ../images/Emo103.gif שנוצר בכלל מתוך בדיחה פרטית ונשאר בבלוג, מסיבה לא ברורה, עד היום.