you go to los angeles?
ד דנונה לייט New member 27/2/07 #89 hohoho../images/Emo126.gif איי פקאקטיסד און מיי אינגליש לאסט וויק ביקוז מיי אנקלס וואר היר סו איי האד טו בי אמאריקאן פור וואן וויק.
hohoho../images/Emo126.gif איי פקאקטיסד און מיי אינגליש לאסט וויק ביקוז מיי אנקלס וואר היר סו איי האד טו בי אמאריקאן פור וואן וויק.
S s u s h i m i New member 26/2/07 #33 ../images/Emo209.gif I am gonna to L.A../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S s u s h i m i New member 26/2/07 #36 ../images/Emo209.gif אבל את טועה, כי אי אפשר לומר go go כי gonna זה בעצם going שזה בעצם go רק בזמן present proogressive ככה שהמשפט שאמרתי היה נכון
../images/Emo209.gif אבל את טועה, כי אי אפשר לומר go go כי gonna זה בעצם going שזה בעצם go רק בזמן present proogressive ככה שהמשפט שאמרתי היה נכון
S slee4 New member 26/2/07 #39 טוב...אתה טועה... אני מדברת אנגלית בבית וככה אני מדברת ביומיום... בכל מקרה...אתה נוסע ללוס אנג'לס.....אני גם רוווווווצה!!!
טוב...אתה טועה... אני מדברת אנגלית בבית וככה אני מדברת ביומיום... בכל מקרה...אתה נוסע ללוס אנג'לס.....אני גם רוווווווצה!!!
S slee4 New member 26/2/07 #44 אני לא בדיוק בשביתה... יש טיול שנתי ולא יצאתי כי יש לי שפעת עם חום אבל דווקא עכשיו זה עובר... לא יכל לעבור לפני...
אני לא בדיוק בשביתה... יש טיול שנתי ולא יצאתי כי יש לי שפעת עם חום אבל דווקא עכשיו זה עובר... לא יכל לעבור לפני...
S s u s h i m i New member 26/2/07 #45 ../images/Emo209.gif נכון אז למה צריך כפילות? למה שאני אומר go go? I'm going go? זאת סתם כפילות של המילה go תשאלו אפילו את המורה שלכם
../images/Emo209.gif נכון אז למה צריך כפילות? למה שאני אומר go go? I'm going go? זאת סתם כפילות של המילה go תשאלו אפילו את המורה שלכם
S shaharrr53 New member 26/2/07 #46 לא נראה לי שאומרים פעמיים../images/Emo154.gif שנייה אני ישאל את אמא שלי.
S shaharrr53 New member 26/2/07 #47 ../images/Emo26.gif../images/Emo154.gif אתה יכול להגיד: I'm going to go to l.a ואתה יכול להגיד:I'm going to l.a
../images/Emo26.gif../images/Emo154.gif אתה יכול להגיד: I'm going to go to l.a ואתה יכול להגיד:I'm going to l.a
S s u s h i m i New member 26/2/07 #48 ../images/Emo209.gif נו וזה מה שאמרתי אמרתי I'm gonna to L.A שזה בסלנג I'm going to L.A
B Brombit New member 27/2/07 #105 ואת זה אפשר להחליף בסלנג... ../images/Emo115.gif אפשר להגיד I'm gonna go to L.A אבל לא נראה לי שאפשר להגיד I'm gonna to L.A, כי gonna זה רק במשמעות של 'הולך לעשות' ולא 'הולך' רגיל...
ואת זה אפשר להחליף בסלנג... ../images/Emo115.gif אפשר להגיד I'm gonna go to L.A אבל לא נראה לי שאפשר להגיד I'm gonna to L.A, כי gonna זה רק במשמעות של 'הולך לעשות' ולא 'הולך' רגיל...