|מסכימה|../images/Emo45.gifתקרא את זה טל!!!../images/Emo126.gif
מגילה לפנייך, נא לקרוא עד הסוף טל, תקשיב לי ותקשיב לי טוב- (רגע למה ההורים שלך לא עוזרים לך ומתייחסים וכאלה??) אהמ. תראה,
א ת ה ל א נ ו ש ר !!! תחשוב על העתיד שלך, תאר לך שאם תתאמץ עכשיו ואיכשהו הכל יסתדר, אז אתה תוכל להיות מישהו! מישהו חשוב, או מישהו שעובד בעבודה מגניבה.. שתתקבל לצבא עם אחלה רזומה... עם לימודים מלאים! טל, אתה פשוט חייב לחשוב מה אתה עושה כדי לא לנשור!!!!!! תשקיע! ותשקיע עכשיו!!! אתה חייב את זה לעצמך! י אני ראיתי אותך במפג שואתה אחלה ילד, ומצחיק ואינטיליגנטי... אז לבזבז את כל זה כי היו כמה שנים קשות??? טל אתה פשוט חייב לראות את האור שבקצה המנהרה!!!1 במקום להיות מישהו כמו שאמרתי מקודם אתה יכול להיות גם סתם אחד בלי השכלה (כי תיכון זה באמת הדברים החשובים) בלי בגרות, קרוב לוודאי בלי אפשרות להיכנס לאונ' או לעבוד במשהו שאתה באמת רוצה.. ככה אתה רוצה להיות???? לא! נכון!?? אז שים לזה סוף!! הכל בידיים שלך, והלב שלי נקרע שאני ככה קוראת שלא מצליח לך.
תחשוב על זה, לך תדבר עם ההורים, עם החברים שלך, עם המורים או המחנכת ופשוט תילחם על הלימודים עם הציפורניים שלך! עד שזה לא יקרה, ועד שבאמת אתה תישאר בבית, עדיין יש לך סיכוי! תנצל אותו!! פשוט תחשוב, ותציב לעצמ אולטימטום-
אם אני נושר מהלימודים, אני מת. הלימודים זה התנאי לזה שאני אשאר חי! תחשוב על זה ככה!! כי זו הדרך היחידה שלך לתגבר על זה.. אני באמת רוצה שתצליח. מפגש שנה הבאה את התלמיד הכי מצטיין הא?? (אגב, אתה יכול לחפש פורומים בנושא של לימודים וכל זה, ופשוט להתייעץ
)