בקשה גדולה

תסכימי איתי שיש הבדל בין הסיפורים

האישיים לבין "בוקר טוב" סתמי עם או בלי התייחסות לכאבים? יש כאן במה רחבה לקשרים אישיים אבל... אם תתבוננו בדף האחרון תמצאו כמה שרשורים כאלו. העובדה היא, שאת טיה, וגם את מיטל לא הגבתן ל"בוקר טוב" של נועם - למה? לדעתי, זה כי "בוקר טוב" זה לא מספיק אישי. דמיינו את עצמכן עוברות ברחוב ומברכות כל עובר ושב. בנעימות, בחיוך, אפילו בשמחה - זה עדיין לא קשר אישי. אני כן מזמינה לקשרים אישיים - אבל עמוקים. דברו על פעילות הפנאי שלכן, על יחסים, על עבודה, על החיים בבית, טיה משתפת אותנו קצת במעללי החתולים, כל זמן שזה לא מגיע לרמות דיון של פורום חתולים - זה ממש מתאים. ספרו על שינויים בחיים, על עבודות הגינה / הסיוד / החלפת הרהיטים יש כל כך הרבה דברים בעלי תוכן ומשמעות לדבר עליהם. וכן, מנהל פורום נותן את צביונו לפורום. אני מעדיפה פורום עם עומק.

מיטל מק

New member
נאוה יקירתי כשאת מציגה זאות כך

הדברים נשמעים כבר קצת אחרת ועם הנוסחה הזו אני יכולה להסתדר . רק אני חושבת שהדברים שנכתבו כלפי טיה היו "קצת" נוקשים. אני מקווה שהדברים עכשיו יותר ברורים לכולם .. ושנשוב להיות משפחה אחת ומאושרת...
מיטל

tiaa1

New member
לא נותר לי אלא להתנצל בפני נועם.

לא תמיד אני שמה לב או פותחת כל הודעה ועם נועם מעולם לא "דיברתי" אז באמת סליחה נועם

linar1

New member
לדעתי, נאוה דיברה על הפרופוציה../images/Emo127.gif

אז כדאי בכל זאת להתחשב... שייכות וקשר אפשר להביא בהרבה דרכים נוספות

למעלה