בסימן עוגיות!

ShukyD

New member
../images/Emo32.gif

עייף לי אין לי כוח לכלום אני ממש מתוסכל ואין לי מושג ממה ושומדבר לא הולך לי ההגיון אומר לך לישון אבל אין לי כוח לא מתחשק לי, לא בא לי מרגיש שיש עוד דברים שצריך לעשות... אבל זה לא באמת משנה אף פעם לא הייתי מועיל מילא לעולם אבל גם לא לעצמי

limors2

Well-known member
בטח שאתה מועיל!

להצחיק אנשים עד דמעות לא מועיל?

ShukyD

New member
ובמה זה מועיל

שאנשים באים אליי רק כשהם צריכים לצחוק עד דמעות?

ShukyD

New member
ואוו

בחיים לא חשבתי שכל כך ידכא אותי להתעורר אני חוזר לישון

גלעד2211

New member
../images/Emo32.gif מקווה שמותר פעם אחת אז....

נראה מה תמליצו לה: http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=5498&TopicID=497697&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=666 בכל מקרה אני המלצתי שקודם תגור איתו ואז גם יהיה לה זמן לחשוב וגם היא תחווה אותו מקרוב ביום יום. ומקווה שזה לא ימחק נו פעם אחת לצאת מהאובססיה של התחנה ולדבר על משהו אחר.

tkuihehr

New member
עשית את זה אוף,היית מסודר כמו שצריך

ולגבי הדילמה, מסכים איתך, שלא תלך על נישואין, שתעשה מה שבלב שלה, מצד שני ,היא נהנית, אז שבאמת לא תגמור, מקווה שהדחייה שלה לא תבאס אותו יותר מדי ותשבור את הכל, אבל זה כבר נעשה, לגבי לגור ביחד קודם וששניהם יראו אם זה מתאים בכלל הקטע הזה, אני נורא מסכים, לא רק במקרה הזה , אלא בכלל כל פעם לפני הנישואין, יכול להיות שאחרי שבאמת גרים ביחד וסובלים אחד את השני 24 שעות ביממה רואים כמה דברים שמשנים את התמונה, ועדיף לראות את זה לפני שמתחתנים ולא אחרי...

גלעד2211

New member
צודק בהחלט אגב

תדע לך שמה שגורם כמעט ב80% מהמקרים לגירושין זה כי לזוג נמאס אחד מהשני וזה כתוצאת שהות אחד עם השני 24 שעות ביחד <כמעט להוציא שעות עבודה בבוקר וכאלה>. צריך גם ספייס לפעמים אלה שמחזיקים הרבה זמן <לרוב> מעמד זה אלה שיש להם זמן מוגבל להתראות אחד עם השני. ולחן זה 24 ואת לא צריכה להיות פאנטית לתחנה הזאת אז הועלה כאן נושא אחר לא קרה כלום ככה זה ברוב הפורומים של התחנות האחרות ואפשר מידי פעם לסטות מהה' שלכם ולרשום משהו שלא קשור.

chen010189

New member
אז בקשר לשורה האחרונה שלך

אתה אולי בגיל 26 עוד לא יודע מזה פורום. בפורום על נושא מסוים, מה לעשות, מדברים רק עליו. בגלל זה המציאו את פורום "אוף טופיק", אבל אתה כנראה חושב ששם ניתן לפורום בשביל הקישוט, אז חבל. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, ואם לא, תמיד יש מילון.

../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

התאומות אולסן מעניקות ראיון בלעדי לגולשי הפורום שלהן בתפוז! התאומות אולסן יעניקו ראיון כתוב לגולשים, וזה הזמן להשחיז את המקלדת. תמיד פנטזתם לתחקר את מרי קייט ואשלי? ההזדמנות שלכם הגיעה! הכנסו עכשיו לפורום התאומות אולסן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=471&msgid=89435414
תמיד רציתם שיפתחו לכם בקלפים או יגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית חדשה ב-Flix בכיכובה של אחת המיסטיקניות הטובות בארץ. בתוכנית המיסטיקנית תענה על שאלותיכם, תפתח לכם בקלפים או בשמן ותהיה תמיד מוכנה לעזור לכם עם טיפים משלה. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יפתחו בקלפים ויגלו את העתיד? הכנסו ללינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2214882 ושלחו לשם משתמש זה מסר (מספיק מסר אחד) עם הפרטים הבאים: שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות Flix מחכה לשמוע מכם!

mikeys barking

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifפורום בון ג'ובי

מחכה לכם שתכנסו אליו.
אם גם אתם אוהבים את החבר'ה שקרעו את הבמות בשני העשורים [וחצי] האחרונים אתם מוזמנים להצטרף לפורום 1528 ולדבר על אחת הלהקות הגדולות שקיימות!

למעלה