בסימן ארכיון.

צ ל י ל 8

New member
לא בעיה למצוא לבד למי שממש מתעקש ../images/Emo6.gif

אבל אולי ככה אתה תיזכר מי אני כי כבר נפגשנו והספקת לשכוח מאז

Don Nirtin

New member
נו באמת../images/Emo267.gif

אני לא זוכר שפגשתי אותך פיזית! את הניק אני זוכר.........

Guid

New member
כן, הם נשברים מהר

וגם הקצוות שלהם נשחקים אחרי כמה שבועות שהם בקלמר

Don Nirtin

New member
אתה רוצה לפצוע את הידיים שלי?../images/Emo67.gif../images/Emo267.gif

רשע אתה.

Don Nirtin

New member
ץאדם......../images/Emo267.gif

מה שכתבת העלה לי כל כך הרבה דברים שבגללם נהניתי לשחק במשחק הזה. כיום, אני בסוג של פרישה מהמשחק (מסיבה כלשהי, המשחק עדיין נמצא אצלי בהארדיסק). יש מספיק סיבות ללמה התקופה ההיא הייתה מעולה, והתקופה של עכשיו במשחק מבחינתי כבר נגמרה. נגמר לי ההנאה. נגמר לי הכיף. נגמר לי הרצון להכינס לשחק. בקיצור- לא רואים אותי במשחק יותר מדי בגלל זה בדיוק. ועם זאת, יש פה עדיין אנשים איכותיים ומעולים כולם כולם. אני לא תמיד מכיר את החדשים כי אני לא משחק במשחק, אבל ממה שנראה הם אחלה בני אדם. בקיצור, העלית לי נוסטלגיה עם זה.....

מצבניק

New member
אני משוכנע בדבר אחד ניר.

לא ממש יצא לי להכיר אותך כראוי, אך באופן כללי ניכר שמאוד נהנית מהמשחק הזה. אני משוכנע שאם ותחליט לחזור לשחק תמצא עניין במשחק, כי הוא מעניין ומושך. הרבה דברים בחיים מגיעים אל קיצם וזה דבר חיובי, כי סוף של דבר אחד מעיד על התחלת הדבר המוצלח יותר. אם אתה אכן מפסיק לשחק, לא פרשת. אתה תמיד מוזמן לחזור, כפי שאמרת המשחק בהארדיסק. לי למשל התקופה הזו מהנה בהרבה מ2007. מצאתי את עצמי מתחבר לאראן יותר מהקלריק הזקן שלי, ומצאתי את עצמי ברמה מאוד גבוהה. כל אחד מפרש את המשחק כדרכו וההנאה תמיד נמצאת. התבאסת מהקוסם קרח? אין מה להתייאש. תמיד תוכל להתחיל עבודה חדשה, והחברים פה יחכו לך. אני איבדתי את האראן שלי בדרגה 102! אך החברה פה מאוד עודדו אותי להמשיך, תמיד נתנו לי עזרה ועמדו לצידי. כעת עם צאת העבודות חזרה אני מתחיל ביתר מרץ את האראן המחודש שלי, ולא, אני לא מתבאס מהעובדה שכבר עשיתי את הדרך הזו. כי תמיד יהיו לי החברים פה לצידי.

Don Nirtin

New member
אדם יקר../images/Emo267.gif

אצלי המצב קצת אחר. אני מאוד מתחבר לקוסמים ולא לשום שאר העבודות. קלריקים לא נועדו בשבילי וכך גם לא קוסמי האש. אז זה משאיר אותנו עם קוסמי הקרח. פרשתי מהמשחק בעקבות כמה תובנות עיקריות- לנקסון לא אכפת מהקוסמים. לא אתחיל כאן את הדיון מחדש, אלא פשוט אהיה בוגר ואומר- המשחק הזה כבר נהיה מאוס עליי. החלטתי להתמכר למשחק אחר שהוא דומה למייפל, אבל שם יש לי יותר הנאה מהקוסמים מפני שהם יכולים לעשות בוסים (מה שבמייפל- לא). המשחק עדיין בהארדיסק מפני שיש תמונות שצילמתי מהמשחק ואני לא רוצה למחוק אותם. המשחק עצמו כבר בגדר מיצוי בשבילי. וזה דווקא חבל כי הוצאתי עליו קאש כל כך הרבה פעמים. אסיים במילות הצלחה לך ולאראן החדש שתקים. הפעם תלמד מהטעויות ותהיה אראן טוב לעתיד!

מ י ל ר

New member
בוסים אמרת?

עשיתי סולו זאקום! אם זה לא מספיק בוסים בשבילך אז אני לא יודע מה זה... שיינו יודעים שקוסם קרח לא אמור לעשות סולו זאקום. עם קצת רצון וקצת יכולת, גם קוסם קרח יכול לעשות תרנגולת 0:

איציייייייייייייייייייייייק

•29/03/09 18:02 ‫טוב זה יהפוך לשירשור ציטוטים‬ Hasselblad מדברי החוכמה של איציק: אני יודע, ניסיתי למלא מהדורדוראנט שלי וכמעט שרפתי לעצמי את הנחיר השמאלי

קליפר זה הדבר הכי חרא בארץ

אני עוד אשבור את הציפורניים שלי בגלל זה. וכשזה יקרה אני אשקול התאבדות.

Gen3siS

New member
כנראה שאת לא משתמשת בקליפר לדברים הנכונים ../images/Emo8.gif

למעלה