בסימן ארכיון.

מצבניק

New member
../images/Emo32.gif בסימן ארכיון.

אני חייב לשתף אתכם במשהו מעניין. בימים האחרונים קצת התבאסתי ממצבי הרדוד במייפל ומהקנאה שאכלה אותי. אז החלטתי לעשות מעשה די חכם, החלטתי לקרוא הודעות שלכם בארכיון. לראות למעשה איך אתם התמודדתם עם השאלות הרבות וההתלבטויות. איך התמודדתם עם טעויות. ולמעשה נכספתי לעולם שלם שהייתי נותן הרבה מזוס כדי לבקר בו! ראיתי קהילה חמה וגדולה, אשר מלאה חוויות וצחוקים ממש כאן בפורום. למשל: הכרתי את סיוון הכלה המתרגשת שהלכה להתחתן עם איזה אלמוני פה במייפל, ראיתי כיצד כולם באו וביקרו בחתונה שלה וסיפרו חוויות. ראיתי איך היא משתפת את כולם וא,ף את אמא שלה מגיבה בשרשור (עוד לא החלטתי אם זו אמה האמיתית או לא
) הכרתי את לוטן אף היא מתחתנת ולשחקנית שלה היתה תספורת שחורה קצרה באופן מזעזע
ראיתי קוסם קרח נוב במיוחד בשם NinjamileR ברמה 54 מתרגש מהמגן שהוא מצא ממש ברגע האחרון לפני שהוא התייאש ממנו, ראיתי אותו גם שואל "מה זה DW?" ראיתי פעילויות מגוחכות ומצחיקות שרובם בעצם עסקו בצורך הבלתי נשלט של הפורום לגרום לעידן לעלות רמות... ראיתי התפקדויות מעלפות! סיפורים הזויים על האקרים! ובעיקר, הדבר שהכי אהבתי היה סיכומים שונים ומשונים, איחולי יום הולדת, וברכות ומחמאות לרוב. ממש חימם את הלב לראות איך כל אחד כתב על השני מה הוא חושב עליו. היתה קירבה ממש אמיתית בזמנו. ובכן אני חושב שהקהילה העכשווית אינה כל כך מנוכרת מכל המהלך הזה, סיוון ועידן עושים עבודה נפלאה ובכלל כל הקהילה מאוד מאוחדת ומגובשת. אני חושב שזה ממש מקסים לראות איך חדשים נכנסים ומקבלים את מירב תשומת הלב, גם כשמדובר בשאלות מזעזעות ומשעממות. אך עדיין! ליבי ממש רצה להיות קצת שם, בקהילה הישנה והמגובשת. יש לנו הכוח להגשים לי חלום ולעשות זאת גם כאן.! ממש בשנת 2011! אני מבקש מכולם לחוות דעה, אולי אני טועה? אולי טוב כבר ככה? נמקו! אני חושב שאני מכיר די טוב את החבר'ה שמשחקים בברה, אך עוד לא ממש יצא לי להכיר את אלה שמשחקים בשאר השרתים, אני משוכנע שאוכל להכיר אותם קצת יותר, אם נשקיע קצת יותר פעילות פה בפורום.

Hasselblad

New member
אוי אדם איזה חיוך עשית לי

פעם שרון אמרה לי שאני תמיד יודעת למצוא הודעות בארכיון... וכן זאת סטייה שלי אני מאוד אוהבת לחפש דברים בארכיון - ואגב האלמוני שלי לא היה אלמוני בכלל בזמנו... יש הודעות ושירשורים שלמים שנחרטו לי בזיכרון. "...אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי..." זמנים עוברים אנשים משתנים ומתחלפים, קשה להשוות תקופות שונות וזה גם לא נכון. פעילויות בפורום הם מבורכות ואם יש לך רעיונות אתה יותר ממוזמן לשתף אותי ואת עידן בעזרת שליחת מסר למנהלים. ודבר אחרון קטן שחשוב לי לציין, יש לתת גם קרדיט לשתי היעליות שניהלו את הפורום הזה בצורה מדהימה במשך שנים (לא ניתן להבין את זה מהארכיון כי גם אני וגם עידן כחולים בארכיון למרות שלא היינו בזמנו כחולים).

אם כבר מדברים על טל [ומדברים עליו, כן?]

הוא היה מחובר לפני כמה זמן...חבל שלא היית.

../images/Emo13.gif

אני מאוד מתגעגעת לאנשים שהיו פעם בפורום [והאנשים שיש היום מקסימים אחד אחד ♥]...עשית לי חשק לקרוא בארכיון.
גרמת לי לתהות למה אתה חושב שהתחתנתי כשהיה לי את הקארה המזעזע, ואז נזכרתי שמשום מה הייתי נשואה למישהו, התגרשתי והתחתנתי שוב אחרי הNX עם רועי מהפורום. אני מקווה שכמו שהצעת יהיו פעילויות נחמדות בפורום והוא יהיה כמו שהיה פעם...:)

../images/Emo45.gif

זה לא שרע פה, כולם פה מקסימים, אבל משהו בפורום של פעם היה שונה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחחחח הייתה תקופה יפה!

עכשיו גם תקופה מעולה, שונה אומנם אבל יותר מפותחת, יותר פרויית ויותר מבינה מייפל. אז, היינו תמימים, מארגנים "RUN" עלאק לPQ של הפיראטים כדי לשחרר את הבוס ההכי חזק. זה שרשור כ"כ טוב, אחד מהרגעים הכי יפים של הפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=126349029

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עידן, תראה מה כתבתי לך פעם:

"אין על עידן. אני כ"כ שמחה כשהוא מתחבר בווינדיה, אפילו שהוא עולה רמות כ"כ לאט... שמח לי שהוא בגיילד איתי ומכיר את החברים הטובים שלי. תזיז את התחת שלך ותעלה לרמה 75 שאני אוכל לעשות לך ליץ' בספיידרס. " זה עוד היה בתקופה של הבישופית
מי היה מאמין שתהיה לי היום BM שכבר משאירה לך אבק

Guid

New member
../images/Emo6.gif

כנראה שאצלי "נוב" זה לא סתם תואר, זה מקצוע...

Don Nirtin

New member
איציק../images/Emo267.gif

עכשיו כל כך עלה לי כל כך הרבה נוסטלגיה פה........
........ ישבתי פה איזה 10 דקות לקרוא הכל!!!!!!!

btekx

New member
ואוו זה השרשרת הכי הארוך שראיתי! חבל שפספסתי

btekx

New member
"שראיתי" אז זה אומר שלא ראיתי את הכי הכי ארוך

אני מתגעגעת לGPQ!!!../images/Emo7.gif

הבנתי שהורידו את זה בגלל הרמות של הגילדות? זה יחזור?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif אפילו את עצמי מצאתי שם ../images/Emo3.gif

בניק אחר כמובן
יוו.. איזו נוסטלגיה

למעלה