בנתיבי העפלה

Michal Bloom

New member
טוף!!כל המנויות למעריב לנוער לכאן!!

אני עשיתי את זה ועכשיו תורכם!!(שלחתי מכתב!!)...
תנצ'סו להם עד שימאס,שלחו המון מכתבים,באימייל ובדואר..!!!!

ובקשר ל....

ציטוט הזה של הס.מ.ס, אתן רואות עד כמה מתחננים שיפרסמו לפחות תמונה או כתבה קטנטונת על אורלנדו, והם כותבי העיתון מעוררי רחמים... אני בשוק!!! פחח זה מזכיר לי את הפרסומת הזאת עם הגברים השרירנים שנכנסים לבית של אישה ואז כזה גבר אחד אומר בקול סנובי כזה: שיו איזו קערה מהממת
, מאמי איזה מצעים!
איפה לך? פחחח

Michal Bloom

New member
אני מנוייה ועוד לא קיבלתי...

זה בטח יבוא מחר והם בטוח יפרסמו עליו משהו!!

Michal Bloom

New member
וואו...*ביזארית.*......מזכיר לי..

אם מדברים על הומואים-אני זוכרת ראיתי השנה(לא זוכרת איפה..), שדיברו עם אורלנדו וסיפרו לו שבאתר של הומואים...ממש מאוהבים באורלנדו..והוא היה כ"כ נבוך!!!!!!!!!!!!!!!!

פרפר15

New member
ברור שהוא יהיה מקום ראשון די בנחמין

כבר יצא מכל החורים של כל הגוף

זאת אני!!! זאת אני!!!!

חיחי, אני פשוט מתה כבר מהבוקר להגיד לכם את זה!! אניוואי.. את שני הדברים אני כתבתי, גם בקשר לקורט קוביין וגם בקשר לאורלנדו...
פשוט הראש1 החכמים האלה החליטו לפצל את ההודעה שלי לשניים, כי כתבתי שני דברים בעצם. אבל מה הם עשו? אני כתבתי בסוף "מיסמין ט'" אז הם כתבו בפיסקה אחת שזה כאילו מיסמין ובשנייה שזה כאילו מט'..
הקיצר, זאת אני שכתבה את שני הדברים האלה, רק שהם ממש שינו חצי מהניסוח שלי..
ובקשר לאס אמ אס.. הוא באמת מגניב! אתם/אנחנו צריכות לשלוח יותר אס אמ אסים כאלה

TrinMyQueen

New member
עוד נצל"ש-לא קשור לאורלנדו../images/Emo168.gif

למי שיש הוט ואוהבת את ג'וני דפ- בשבוע הבא בסינמה 3, זה שבוע ג'וני דפ... סרטים כמו- השער התשיעי, מה עובר על גילברט, וכו' וכו'... נראה לי שווה צפיה
ד"א נוגית כל הכבוד על העדכון... גם אני שמחתי לראות את כמות האורלנדו היום בבוקר בראש 1...

n o g i t

New member
תודה../images/Emo9.gif

ואחרי שראיתי חלון סודי נראה לי שמספיק לי מג'וני לזמן מה..

TrinMyQueen

New member
ראית חלון סודי? ../images/Emo168.gif

סרט טוב
אני מתלבטת אם ללכת לראות בקולנוע, או להוריד מ"המקום האסור" (חחח מי אמרה את זה פה?)

n o g i t

New member
יאפ

סרט מזעזע.. עשה לי טרואמה לכל החיים
חרם על ג'וני ויסמין- אל תלכי לראות את זה כי אם אני זוכרת נכון את ממש אוהבת חיות

Michal Bloom

New member
נצל"ש:אוף!!,תקראו כבר ותגיבו!../images/Emo9.gif

הרגע ראיתי סרטון על אורלנדו שהוא מתארח אצל תוכנית (יעני טוק שאו-כמו דודו טופז אבל יותר בסגנון אדיר מילר)... ואי, אל תשאלו איזה צחוקים שם, המארח ואורלנדו יורדים אחד על השני!!!... קודם המארח אומר לו שהוא לא נראה כ"כ טוב בחצאית(טרויה..),ושהוא צריך ללמוד איך מתנשקים באמת(מאחר וכל סרט הוא משחק מאהב מאוהב)... והוא אמר לאורלנדו שהוא צריך לקרוא את פרק 15 ורשום שם מה צריך לעשות אם באמצע הנשיקה קורא משהו לא "נעים"..ואי, איזה צחוקים אני נקרעת!!!!...אורלנדו סיפר שהנשיקה הראשונה שלו הייתה בגיל 12..ואי.המארח קורא לו פרק על"מה קורא עם למנשק יש לשון ארוכה" וזה אולי מפריע למנשקת לנשום, ואי אורלנדו לא יודע אם לצחוק או לבכות(נקרעתי!!)..ועכשיו אורלנדו מסתלבט על המארח!!!..ואורלנדו מצחיק לאללה!!..כזה חוש הומור!!(עוד סיבה להיות מאוהבת בו קשות!!)

גם אני ראיתי את הסרטון הזה

אני לא הבנתי מה שהם דברו שם חוץ מהקטע של נשיקה צרפתית ולשון ארוכה ואני לא מבינה על מה הם צוחקים כל שנייה אז משהי תוכל לספר לי על מה הם צוחקים ולמה הם יורדים אחד על השני???

Michal Bloom

New member
אז ככה:גם אני לא הבנתי הכל...

המארח חושב שאורלנדו שלנו קצת לא יודע איך מתנשקים(עלק!!,איך הוא יודע!!-מניסיון-עם אורלנדו-...חח..)...אז הוא מסביר לו!!... קיצר אני הבנתי מה שאת הבנת לא יותר.... אה ו..למה לא מרשים לך לראות את הסרט?

למעלה