בנתיבי העפלה

נויקה

New member
../images/Emo32.gif בנתיבי העפלה

מאגר מידע לתיעוד והנצחה. "בנתיבי העפלה" הממוקם באתר מחנה מעצר למעפילים בעתלית, הוא מאגר מידע ממוחשב. אנו מבקשים לתעד במאגר את למעלה מ120,000 המעפילים שהגיעו לארץ משנת 1934 ואילך. פתחנו במבצע איתור ותיעוד מעפילים, פעילים, אנשי ים אויר ויבשה, פעילי מחנות המעצר, אנשי "הבריחה" ואנשי סוד- כדי שלא יאבד זכר האנשים ולא ישכח מפעלם. כל מי שהיו מעפילים או פעילים, בני משפחתם או חברים ומכרים- אנא מלאו שאלון והוסיפו אליו ככל שניתן: תצלומים, תעודות, מסמכים, עיתונים או חפצים. את כל החומרים ניתן לשלוח סרוקים או כפי שהם ואנו נסרוק ונשיב לכם. חשוב לציין שאנו אוספים שמות גם של אנשים שנפטרו וגם עדויות של מעפילים שהגיעו באוויר או ביבשה ולאו דווקא בים. כמו כן, העדויות נאספות לא רק ממי שהיה עצור בעתלית אלא בכל מחנה מעצר אחר או שלא היה עצור כלל והצליח להיכנס לארץ. את השאלון ניתן להוריד מהאתר של המועצה לשימור מבנים ואתרי התיישבות: www.shimur.co.il תחת הכפתור "בנתיבי העפלה". יש שאלון שונה למעפילים ולפעילים. את השאלון המלא יש לשלוח לכתובת: מחנה המעפילים בעתלית ת.ד. 189 עתלית. לשאלות נא לפנות אלי במסרים. תודה על שיתוף הפעולה.

n o g i t

New member
נצל"ש- עדכוני ראש1 לשבוע../images/Emo9.gif

מדור כותבים קוראים
- אני יודעת שיש מלא יסמין בארץ (או לפחות כמה
), אבל יסמין, רציתי לשאול אם את כתבת את המכתב על קורט קוביין ז"ל?
-אתכם לאורלי
. מכתב המבקש שיפסיקו לקרוא לאורלנדו "אורלי" מפני שבראיון איתו לאחרונה הוא אמר שזהו שם חיבה של משפחה וחברים קרובים בלבד ושהוא אינו מעוניין שמעריצות\מעריצים(?) יקראו לו כך. האם מישהי נחמדת מהפורום כתבה את זה? -שימו לב למכתב "עושים שמח" אני כתבתי את זה
אבל הכונפים שינו אותו לגמרי
הם הורידו את כל החלקים עם אורלנדו...(כמו "רוצים אורלנדו בלום!" וכאלה
)
sms
אני מצטטת: -"אורלנדו השולט והמושלם! בבקשה תפרסמו חומר עליו!"
top10
אורלנדו שב למקומו הטבעי!! בנות ובן לא להסתחרר מההצלחה.. להמשיך להצביע
וזהו.. אני מקווה שלא השתעממתם יותר מידי
ואני יודעת שזה לא קשור- אבל פרסמו תמונה וכתבה קטנה על ויגו במדור סלבריטי! איזה חמוד הוא

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ThisIsJustME

New member
חחח מגניש../images/Emo70.gif אחלה עידכונים..אגב

חחח אני בעד שתעשי את זה כל שבוע ותקראי לזה "הפינה של נוגית" חיחיחיחי עזבו החום שרף לי ת'שכל {המעט שעוד הייה לפני
}

ThisIsJustME

New member
זה ידוע ../images/Emo13.gif כי זה שם כזה ש

משפוחה וחברים קרובים קוראים לו בשבילנו הוא...בלום. אורלנדו בלום

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif הוא אוהבת שרק משפחתו וחברים

קרובים יקראו לו ככה... ולא מעריצים אני לא קוראת לו ככה משום מה... ^^;;

אההה...

טוב... תודה על הפרטים... ולאורלנדו: אורלנדו, ביקשת? קיבלת! יש לך הבטחה ממני שאני לא אקרא לך יותר אורלי! מבטיחה! חחח...

החום שרף לי ת'שכל.... חחחח

קרעת אותי, טגנת אותי מצחוק עכשיו אני יהפוך לטוסט, פחחח סתם בדיחה שקראתי במסטיק בזוקה....

נצ"לשאלה

משהי כאן מנויה למעריב לנוער ותוכל לספר לי מה היה בעיתון על אורלנדו היום? אני אשמח לקבל תשובה
אהה ושאבא שלי נסע לפורטוגל, אז נכון שדיוויד ביקאם השחקן הזה שאורלנדו מאד מעריץ אותו, אז הוא ראה אותו משחק בריאל מדריד... סתם כדי שתדעו... למרות שזה לא מעניין...

אורלנדו מעריץ את בקהאם?

לאורלנדו: אורלנדו אל תיקח דוגמה מבקהאם... הוא בגד באישתו.... אתה וקייט ממש חמודים ביחד... חחח... אלא אם כן אתה תעזוב את קייט בשביל קיירה נייטלי המוכרשת... אני אבין... חחח....

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif הוא מעריץ אותו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יש לי כתבה בה כתוב שהוא מעריץ את ג'וני דפ פול ניומן ואדוארד ניוטון... לא היה כתוב שום דבר על בקהאם

כן, הוא מעריץ אותו לצערי הרב

קודם הוא העריץ את מנצ'סטר יונייטד ואחרי זה הוא רק העריץ את ביקאם השמייקאם, פחחח סתם המצאתי חרוז לא קשור דרך אגב, יש לי כמה חרוזים בסגנון "דוקטור סוס": שאקיל אוניל נסע לגליל לקנות גלידה בטעם וניל יעל ארד נסעה לספרד לקנות גלידה בטעם שוקולד בראד פיט נסע במכונית לקנות גלידה בטעם כפית (
) אמנדה פיט נסעה במשאית לקנות גלידה בטעם שוקולית (
)

למעלה