ביטר
G gilad269 New member 12/8/06 #68 לא רק מעריצות מאז שאנשים שמעו שיש לו חיבה גם לגברים,יש לו הרבה מעריצים
מ מתבוננת מהשחקים New member 12/8/06 #75 לסקעת יש שירים מקוריים, זו הכוונה אני יודעת שלא הוא כתב אותם
ז זיגזג New member 12/8/06 #8 זה כלום... תארי לך אם זהבית עושה כלים כמו שהיא שרה... או יתרה מזאת, אם מאיה תולה כביסה כמו שהיא מנגנת... אמאאאאא!
זה כלום... תארי לך אם זהבית עושה כלים כמו שהיא שרה... או יתרה מזאת, אם מאיה תולה כביסה כמו שהיא מנגנת... אמאאאאא!
O offנועה New member 12/8/06 #10 אההההה!!../images/Emo46.gif חילול קודש, מאיה? בכלים? בשום אופן!!! אתה כזה זיגזג, זה מה שהיא עושה לך? כלים?
אההההה!!../images/Emo46.gif חילול קודש, מאיה? בכלים? בשום אופן!!! אתה כזה זיגזג, זה מה שהיא עושה לך? כלים?
מ מתבוננת מהשחקים New member 12/8/06 #13 אולי לעשות כלים זה בשבילו כמו סקס? בטח הוא חושב שהמדיח זה ויברטור
ז זיגזג New member 12/8/06 #14 ../images/Emo6.gif קרעתי ת'עצמי... דווקא הימרתי על שוקולית שתביא לי ת' אבל נו... גם שתיכן זה סבבה. יאללה, שלום
../images/Emo6.gif קרעתי ת'עצמי... דווקא הימרתי על שוקולית שתביא לי ת' אבל נו... גם שתיכן זה סבבה. יאללה, שלום