בנות...

x y z x

New member
הייתי עושה אותו... פעם..פעמיים.....

אבל בטח הוא עכישו תופס תחת מהתוכניות... חבל הוא משמ הטעם שלי

offנועה

New member
וממש לא הטעם שלי

לא אוהבת רזים, לא אוהבת שיער ארוך, במיוחד קוקו, שונאת את איך שהוא מתלבש, יש משהו מסוים בפרצוף שלו שדוחה אותי. אבל מה שאני מנסה להסביר מאתמול זה, העוצמה שיוצאת ממנו כשהוא שר, הקל המדהים שלו, האנרגיות שמתפזרות סביבו, אם הוא מזיין כמו שהוא שר..

offנועה

New member
בחושך לא מוחלט, חצי../images/Emo16.gif

בהופעה פרטית, אני הקהל, קהל מאד מאד אוהד, שישיר לי את יקירתי, פול ווליום. אני זורקת עליו את החולצה, אין ספק שזה מה שיקרה.

כל עוד לא תזכירי לו שומדבר שקשור

באמא שלו, כי נראה לי שאח"כ הוא יתקשה לתפקד.. ( או שהוא יתקשה באמת ואז קחי את הרגליים ותברחי משם )

offנועה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לך מושג כמה אני תמיד תמיד בלי קשר לכלום, מנסה בכל כוחי לא להזכיר אימהות ולא לערבב הורים, ויש לי סיבות. ובל זאת, גם בפעם הזו שהוא התקשה לתפקד, הוא התאושש, עלה שוב, וריגש את צדי ואותי, אין עליו.. מרטיט בכל מצב, גם בחוסר תפקוד..

gilad269

New member
אגב רפאל

מישהו סיפר לי שלפני כמה שנים רפאל ניצח את נינט טייב באיזו תחרות

שלא תגידי שלא חולקים איתך דברים

עמוקים, מלאי משמעות, מעניינים ומעוררי מחשבה אקזיסטנציאלית בפורום סקס

ניצח את נינט וסקעת....

בתוכנית גילוי הכשרונות כביכול- "המלך הבא" שהייתה בבריזה בYES בזמנו. נינט לקחה שלישי,סקעת שני..והרפאל ראשון.

Dominiqe

New member
אני יודעת....../images/Emo3.gif

ומתארת, לפחות תיארתי את זה אתמול בלילה... אוף איזה גבררר..... איפה אמרו שהוא מברמן??

הממ......בלינק ששמת הוא שר שיר

של שרית חדד ומשאיר את שתי הדמויות בשיר בזכר. אני לא רוצה לדעת איך הוא מזיין אם השיר מכוון למישהו (לא אוהבת מין בין שני גברים, מה לעשות) חוץ מזה הוא חמוד, רק שיוותר על הקוקו.......

offנועה

New member
השיר מוקדש לאביו שנפטר

ובלינק יש את כל השירים מהתוכניות הקודמות, דפדפי להנאתך..

למעלה