במיוחד לשבת

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשאלון../images/Emo13.gif

100 דברים שצריך לעשות לפני גיל 30 נגנב מפורום שישיסטים (ד"א אני שביעיסטית
) סמנו מה כבר עשיתם ומה לא
להאנתכם
1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה. 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני". סופ"ש רגוע לכולם

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונה לעצמי!

דברים שעשיתי מסומנים ב-
1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.רק בפריז
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר.
השיר המצליח שלי I Wanna Die
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". איך אפשר?!
61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
84. לקנות גיטרה.
אפילו שתיים ^^ 85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן.מיזה?!
89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ.
כשהייתי קטנה 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין.
100. להפסיק לשאול "מי אני". הודגש באמצעות מדגישומטיק

נועוש3

New member
עונה :)

1. לגור עם מישהו. לא 2. לגור לבד. לא 3. לקבל תלוש משכורת. לא 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. לא 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. לא 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. כןן חח
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. לא 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. לאא 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. לא 10. לריב על חניה. לא 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). חחח לא 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. אממ נראה לי שלא =] 13. לעשן סיגריה. כן 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. לא 15. להשתמש בקונדום. לא 16. לקשור עניבה. לא 17. לצאת מהצגה באמצע. נראה לי שכן :) 18. לא להנות בהופעת רוק. לא 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. חחח לא 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. לא 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. לא 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. לא 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. אממ כן :) 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". לא 25. לפלרטט עם גבר נשוי. לא 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. לא 27. להשתתף בהפגנה. לא 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.לא 29. לעשות עגיל. כן :) באוזניים
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. חח לא 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. לא 32. להתפטר. לא 33. שיפטרו אותך. לא 34. לבקש העלאה. לא 35. להתחיל דיאטה. לא 36. לשבור דיאטה. לא 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. לאא חח אני מתמידה
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. רק בניו יורק... 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. לא
40. לעשן ג'וינט. לא 41. להרגיש שלבך נשבר. כן כמה פעמים אפילו
42. לשבר את לבו של מישהו אחר. נראה לי שכן 43. לדבר על חתונה. לא 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. לא 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. כן =\\ 46. לקום עם האנג-אובר. לא 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). לא 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. לא 49. לכתוב שיר. בטח
מלא 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. לא חח 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. לא 52. להתחיל עם בן המין שלך. לא 53. להיות בפגישה עיוורת. לא 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. לא 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. לא 56. לנהל רומן של לילה אחד. כן 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. לא 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." חח כן 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. אני עוד לא בת 16 =| רק עוד חצי שנה 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". חח לא.. אני לא קוראת את זה בכלל =] 61. לאכול סושי. לא 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. כן 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. חח לא 64. לראות סרט כחול. לא 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. לא 66. לקבל פרחים. לא 67. לרשום במכולת במקום לשלם. לא 68. לעשות פסיכומטרי. לא 69. 69. חחחח לא. 70. להתווכח עם שוטר. לא 71. להגיע לכנרת בחורף. לא 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. כן 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. לא 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. כן 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". לא 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. כן 77. לתלות דגל ביום העצמאות. כן 78. לקנות מתנות לחג. כן 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. לא 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. לא 81. לשבור רגל. לא 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. כן 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. חח כן 84. לקנות גיטרה. עוד כמה ימים אני קונה חדשה
85. להחליט על זהותך המינית. חח כן 86. להאמין שהשופט בן-זונה. לא 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. לא 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. לא 89. לגדל זקן.לא 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". כן 91. לישון בעירום בקיץ. לא 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. לא 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. לא 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. לא 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. לא 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. לא 97. להפסיד בכבוד. כן 98. להפסיד בכוונה. כן 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. חח אמ כן 100. להפסיק לשאול "מי אני". לא =]

J Lafferty girl

New member
^^"

1. לגור עם מישהו.
עם ההורים שליD: 2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. |מה?D:| 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה.
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
השלמתי את זה בכיתה ב' או משו><" 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. |לאזוכרתDD:| 13. לעשן סיגריה.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
לא הייתי בהופעת רוקD: 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
כנ"ל,לא הייתי בפאבDD: 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.
!!!1 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. |מה?DD:| 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".
25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
אבל בעזרת השם ובלי נדר זה יקרה עם ג'יימס3333333333> 27. להשתתף בהפגנה.
הייתי בהפגנה ההיא שסיימנו ללמוד ב12 וכל הבצפר שרק על מורותXD 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן.
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה.
35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
אבל זה בדיוק קרה לחברה שליXD 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבר את לבו של מישהו אחר. |ישמצב..| 43. לדבר על חתונה.|כן\XD 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
נראה לי..אבל זה היה טקסט כתוב.. 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה של שלמה ארצי.
55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי.
56. לנהל רומן של לילה אחד
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
ואומרים מוכרחהP: 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי.
לצעריי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
בכיתה ו' כשקישטנו את הכיתה אז תלינו תמונות ועזרתי.XD 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי.
69. 69. 70. להתווכח עם שוטר.
אבל התווכחתי עם המאבטחים בעזריאלי..D: 71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
D: 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות.
על האוטו..^^" 78. לקנות מתנות לחג.
79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. |מה?| 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות.
81. לשבור רגל.
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
זה בטח יישמע ממש מוזר אבל באמת האמנתי שאולי אני באמת אפגוש את ג'יימס ויצליח לי גם אם הוא בן 21. 84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן.
89. לגדל זקן.
90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין.
100. להפסיק לשאול "מי אני".

lior21 האחד

New member
התשובות שלי

1. לגור עם מישהו. גר עם המשפוחה, זה נחשב?? 2. לגור לבד. לא 3. לקבל תלוש משכורת. כן בינתיים אחד ויחיד 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. לא 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. כן לצערי :( 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. כן 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. לא 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. לא 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. לא 10. לריב על חניה. לא 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). לא 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. כנראה שכן... 13. לעשן סיגריה. לא 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. לא 15. להשתמש בקונדום. לא 16. לקשור עניבה. לא 17. לצאת מהצגה באמצע. לא 18. לא להנות בהופעת רוק. לא 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. לא 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. לא 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. לא 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. לא 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. לא 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". לא 25. לפלרטט עם גבר נשוי. זה לא ממש הכיוון שלי.... :) 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. כמו מס' 25 27. להשתתף בהפגנה. לא 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. לא 29. לעשות עגיל. כן ולהתחרט שעשיתי אותו 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. לא 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. לא 32. להתפטר. לא 33. שיפטרו אותך. לא 34. לבקש העלאה. לא 35. להתחיל דיאטה. כן 36. לשבור דיאטה. כן 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. לא בתקופה שהייתי די התמדתי.. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. הייתי בחלק זה נחשב? 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. לא 40. לעשן ג'וינט. לא 41. להרגיש שלבך נשבר. כן 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. לא 43. לדבר על חתונה. לא 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. לא 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. כן 46. לקום עם האנג-אובר. לא 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). כן 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. לא 49. לכתוב שיר. לא 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. לא 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. טיפ גדול (לא ענק..) וכן היא באמת היתה יפה... 52. להתחיל עם בן המין שלך. לא 53. להיות בפגישה עיוורת. לא 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. לא 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. לא 56. לנהל רומן של לילה אחד לא 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. לא 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." לא 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. לא 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". לא 61. לאכול סושי. לא 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. לא 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. לא 64. לראות סרט כחול. כן 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. לא 66. לקבל פרחים. כן 67. לרשום במכולת במקום לשלם. לא 68. לעשות פסיכומטרי. כן 69. 69. ?? 70. להתווכח עם שוטר. כן 71. להגיע לכנרת בחורף. לא 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. כן 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. לא 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. כן 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". כן 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. כן אתמול.... 77. לתלות דגל ביום העצמאות. כן 78. לקנות מתנות לחג. כן 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. כן 80. להשתחרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. השתחררתי אבל יש עדיין את הקטע של הראשי תיבות... 81. לשבור רגל. לא 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. כן 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. כן הילארי ברטון (אבל לא לדאוג אני לא יהפוך ל"פסיכודרק").. 84. לקנות גיטרה. לא 85. להחליט על זהותך המינית. אף פעם לא היתה התלבטות אז... 86. להאמין שהשופט בן-זונה. כן 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. לא 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. לא 89. לגדל זקן. כן 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". כן 91. לישון בעירום בקיץ. לא 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. לא 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. לא 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. לא 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. לא 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. כן 97. להפסיד בכבוד. כן 98. להפסיד בכוונה. כן 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. לא אוהב אף אחד מהם.. 100. להפסיק לשאול "מי אני". לא אני מקווה שלא שיעממתי את מי שקרא את זה.... :)

Ronyyyy

New member
עונה..

מסומן ב-
1. לגור עם מישהו.
עם המשפחה=] 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
בערך.. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
כמעט לבד=] 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
יותר מאחד. 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
לא לי.. לסבא=] 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר.
לצערי. 43. לדבר על חתונה.
שהיינו קטנים=] 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
ששאלו אותי מתי המבחן הבא=] 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
קראתי שתי שורות. זה הספיק 61. לאכול סושי.
פוי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
עוזרת לאמא=] 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן. 89. לגדל זקן. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה.
לילד קטן.. לא היה לי נעים. 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

LindZiv Cohan

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה שעשיתי מודגש
1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. לעשן סיגריה. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. יצא עקום אבל...
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
אם רק הסופר לא היה נסגר ב-8 בערב
29. לעשות עגיל. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבר את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
קודם שהם יחזירו לי!
49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. 56. לנהל רומן של לילה אחד 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." lol באמת אמרתי את זה פעם
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
תנו לי קודם לעבור את הגיל הזה
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי.
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
בקושי אחד עם 28 עמודים לא קראתי
66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69. בהחלט! 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להבין שכבר לא תניף את הגביע. 80. להתחשרר מהצבא, ובהזדמנות זו, להפסיק לדבר בראשי תיבות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להודות שישנת בסרט של אינגמר ברגמן.
וזאת מי?
89. לגדל זקן.
נו ברור... כבר יש לי זקן כמו של ההוא מטיפקס 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס".
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. ללמוד שאסור להכניס סוודרים מקשמיר למכונת הכביסה. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה. 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

עונה.. :p

היי... חדשה, למרות שכבר כתבתי כאן לא מזמן :p... הנה מה שעשיתי כבר: 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. (אפילו הרכבתי אותו בעצמי!) 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. (הכי כיף בעולם
) 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. (בנתיים אני מצטערת, יכול להיות שבהמשך החיים לא אצטער.) 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. (אני לא מעריצה גדולה של ג'אז..) 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". (לא עשיתי, אבל זה היה הדבר שהכי אהבתי מכל הרשימה. אז הלוואי. )* 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. ( AM:pM שליטה) 29. לעשות עגיל. . 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. (רק לונדון ואמסטרדם) 41. להרגיש שלבך נשבר. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. (כסף בקטנה, אני מניחה שבהמשך חיי זה כבר לא יהיה כ"כ בקטנה...
) 49. לכתוב שיר. (גרוע ומטומטם להחריד*) 54. להיות בהופעה של שלמה ארצי. 55. להיות האדם היחיד שלא מדליק נר בהופעה של שלמה ארצי. (פשוט לא סובלת אותו, ולמה הלכתי להופעה? כי אמא הכריחה אותי. נשמע עלוב, אבל היא מתה עליו, אז עשיתי ג'סטה :p ) 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 66. לקבל פרחים. 71. להגיע לכנרת בחורף. (ולהיכנס למים! עם כל הבגדים! [ולהצטנן אחר כך... ]) 72. להגיע למסקנות סופיות על דעותיך הפוליטיות. (בנתיים, יכול להיות שזה ישתנה, למרות שאני לא חושבת שבאופן קיצוני...) 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 99. להחליט את מי אתה אוהב יותר, שלמה ארצי, שלום חנוך או אריק איינשטיין. (לא החלטתי בין שלום ואריק.. הורדתי את שלמה מהרשימה) זהו.

Self Reliable

New member
^^

6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 13. לעשן סיגריה. 16. לקשור עניבה. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 29. לעשות עגיל. 32. להתפטר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 53. להיות בפגישה עיוורת. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 90. לדעת להגיד "מסצ'וסטס". 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה. 100. להפסיק לשאול "מי אני". חחח עלוב P=

למעלה