בלימון

MadSheep16

New member
למה מגיע לי להיות פורומיסטית השבוע?

(לא, זאת לא הודעה בסגנון הזה, בכלל לא מעניין אותי להיות פורמיסטית השבוע...) כי כמעט נדרסתי ביום חמישי... אני חוצה לי לתומי במעבר חציה, ופתאווווםםםם.... בווווווווווווווווווווווווווםםםםםםם!!!!!!! מכונית נתקעת לי בברך... יש לי סימן כחול בצורת מעויין על שליש מהרגל ואתמול היא כאבה לי קצת... רק שתדעו: מי שאמר לכם שכשכמעט מתים רואים את כל החיים חולפים מול העינים, שיקר לכם או מעולם לא נדרס... כל מה שראיתי מול העיניים זו מכונית אדומה... וכל מה שחשבתי היה: "אההה! מכונית!!!!!! הצילו!!!!! אני הולכת למותתתת!!!!!!" נו, אז לא מגיע לי להיות פורומיסטית השבוע?

MadSheep16

New member
הרגשתי שהעוף הזה חשוב...

כתבתי אותו למטה, כתגובה לדנה, אבל זה היה שם כבר שלושה ימים אז.... BTW, סליחה על פתיחת הודעה חדשה... האם את באמת חושבת שזו רק תוכנית טלוויזיה? אז זו לא! זאת חתיכת תוכנית אנטישמית!!!! שימו לב: יש את גרגמל, המפלצת הנוראית, המעוותת, עם האף הענקי ועם הבגדים השחורים, שאוהב לאכול דרדסים. יש את הדרדסים: יפי נפש, כחולים (דם כחול מסמל מלוכה...), נחמדים, מערימים על גרגמל המרושע. ופרק אחד במיוחד אנטישמי: גרגמל יוצר את.... דרדסית: שיער שחור, רעה, אמורה לגרום לדרדסים לבטוח בה ואז לגרום להם לבוא אחריה אל גרגמל שיאכל אותם. ואז הדרדסים משנים אותה והיא הופכת לבלונדינית, נחמדה, כחולה וחלק מהדרדסונית המעצבנים... האם עכשיו את חושבת שזו עוד תוכנית ילדים ממוצעת? ומקרינים את החרא הזה בישראל!

Wild elf

New member
כרגע הגעתי לתובנה עמוקה

הבנתי, שלא משנה כמה מעצבנים אתם, מחורפנים, חמודים, פגועים ופוגעים, ולמרות שאני לא מכיר אף אחד מכם, אני אוהב אותכם. תכלס, אני גם אוהב אנשים בפורומים אחרים, אבל אם הייתי כותב את זה בפורום זינה, לדוגמא, זה לא היה ניראה טוב. קיצר, לילה טוב שיהיה לי ובוקר טוב לכם, אני הולך לישון. נ.ב. אני מקווה שלא תחשיבו את זה בתור התחנפות, אלא בתור גילוי לב.

NJS

New member
המפטי דמתי

לכי לישון...אפילו הקריין של ביו נשמע עייף...

NJS

New member
מרשים!

אף פעם לא אהבתי את דרדסים אני אוהב יותר את המומינים

Orbital Shadow

New member
אבל אין ספק שמרקו זאת הסדרה הכי מעצ

בנת. כל פרק אותו דבר-או שהוא רואה מישהי שדומה לאמא שלו ואז היא מסתובבת וזאת לא היא- והעיניים שלו מתחילות לרעוד או שהוא הולך ברחוב ואמא שלו הולכת ברחוב ליד והם לא רואים אחד את השני... דיי כמה אפשר לראות את זה...חוץ מזה אף פעם לא ראיתי את הפרק שהוא מוצא את אמא שלו!!! לדעתי הסדרה הכי טובה זה נילס ההוא שרוכב על האווזים... סדרה כל כך חמודה..

python 4

New member
גם אני כל הזמן פספסתי את הפרק שהוא

מוצא את אמא שלו! עכשיו יש לי תאוריה: זה הכל קנונייה! למעשה לא קיים פרק כזה. הם פשוט היו מחזיקים אותנו מחופש גדול אחד למישנהו, כבני ערובה השבויים בציפורניהם האכזריות! ונילס שולט, אהבת ילדותי (כשעוד הייתי מאוהב בדמויות מצויירות, כלומר עד לא מזמן אבל עזבו זה נושא לפורום אחר. אח טיפטיפון!
).

NJS

New member
ז`ו טמביין

גם אני בחיים לא ראיתי את הפרק שהוא מוצא את אמא שלו ולגבי נילס תמיד העדפתי את האווז

יש פרק כזה...

ראיתי אותו מלא פעמים, למרות שהסידרה הזאת נורא מצבנת... אתם לא מכירים את: "מרקו! אמא! מרקו! אמא! מרקו! אמא!" אנד סואו און אנד סואו פורת'? אתם לא מכירים??? אני גדלתי, אהבתי, והערצתי את החתולים הסמוראיים!!! אין עליהם!!! חוץ מהם-צבי הנינג'ה!!! "ביבופ רוקסטדי! השמידו אותם!" סליחה על ההיבריש

Orbital Shadow

New member
נילס!!... נילס זאת הסדרה הכי טובה!!

המומינים זה נחמד אבל אין ספק שנילס זה ה-סדרה!!...

למעלה