כולכם טועים! הסדרה הכי יפה זו אקסמן וולברין לשלטון! אתם יודעים כשהייתי קטן חשבתי שכל הסדרה עליו...
N NJS New member 23/2/04 #42 כולכם טועים! הסדרה הכי יפה זו אקסמן וולברין לשלטון! אתם יודעים כשהייתי קטן חשבתי שכל הסדרה עליו...
M midnight dragon New member 23/2/04 #43 זה רק בגלל שאתה דיסלקט.. סתם.. אני צוחקת.. אל תעלב או משהו.. בכל מקרה.. אתה יכול להצטרף למועדון של אממ.. איך קוראים לו עכשיו.. נו אתה יודע רועי זה שהניק הקודם שלו היה וולברין הרצחני..
זה רק בגלל שאתה דיסלקט.. סתם.. אני צוחקת.. אל תעלב או משהו.. בכל מקרה.. אתה יכול להצטרף למועדון של אממ.. איך קוראים לו עכשיו.. נו אתה יודע רועי זה שהניק הקודם שלו היה וולברין הרצחני..
N NJS New member 23/2/04 #44 איזה מועדון? ודרך אגב עכשיו ראיתי בזומביט עט שלא רואים את הכתב שלו ורק עם מנורה קטנה כזאת רואים את הכתב
איזה מועדון? ודרך אגב עכשיו ראיתי בזומביט עט שלא רואים את הכתב שלו ורק עם מנורה קטנה כזאת רואים את הכתב
M midnight dragon New member 23/2/04 #47 זה כמו שכותבים על תפוז.. או לימון.. או משהו דומה (כאילו.. עם המיץ שלו.. לא עם הפרי עצמו..) ואז לא רואים את זה ורואים את הכתב רק אם מחממים את זה.. תמיד עשיתי את זה כשהיתי קטנה.. והיתי משחקת חפש את המטמון עם אח שלי.. הממ.. היתי משועממת.. חחח
זה כמו שכותבים על תפוז.. או לימון.. או משהו דומה (כאילו.. עם המיץ שלו.. לא עם הפרי עצמו..) ואז לא רואים את זה ורואים את הכתב רק אם מחממים את זה.. תמיד עשיתי את זה כשהיתי קטנה.. והיתי משחקת חפש את המטמון עם אח שלי.. הממ.. היתי משועממת.. חחח
א אטום גרעין New member 23/2/04 #55 גם ברומח הדרקון מופיע משהו... גם ברומח הדרקון מופיע משהו דומה. מי הראשון שימצא איפה זה מופיע?
M midnight dragon New member 23/2/04 #49 מועדון אוהבי אקס מן ובמיוחד וולברין כמובן.. לא ידעת שהקמת מועדון?
S SaberTooth New member 23/2/04 #45 נייייילס../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif נילס, שוודי בלונדיני חסון ושרירי עשה לי גמד בלונדיניייייי המפ... אני אשתוק עכשיו... (אז אני מעתיק מענת... )
נייייילס../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif נילס, שוודי בלונדיני חסון ושרירי עשה לי גמד בלונדיניייייי המפ... אני אשתוק עכשיו... (אז אני מעתיק מענת... )
M Moondust New member 23/2/04 #53 לא נכון! ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif נילס שלי ורק שלי! ויחד עם פיף ותלתול (תעשו לי מכוניות קטנות עם עיניים ואפים שחורים!|מאוהב) וזריזי (תעשה לי פיצה! ) נעשה אורגיה!
לא נכון! ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif נילס שלי ורק שלי! ויחד עם פיף ותלתול (תעשו לי מכוניות קטנות עם עיניים ואפים שחורים!|מאוהב) וזריזי (תעשה לי פיצה! ) נעשה אורגיה!
P python 4 New member 23/2/04 #54 סייבר יקירי, אתה רוצה להתחרות איתי על ליבו של נילס? חה! אני וניילס גוס ווי בק. פעם אפילו עשינו אורגיה קטנה עם מולי ואקה (היה דוקרני, אל תשאל)
סייבר יקירי, אתה רוצה להתחרות איתי על ליבו של נילס? חה! אני וניילס גוס ווי בק. פעם אפילו עשינו אורגיה קטנה עם מולי ואקה (היה דוקרני, אל תשאל)
ב בלין New member 23/2/04 #56 לא יודע מה אתכם אבל המעופפים הנועזים (תעשו לי דובי! ) מנקים לי את הבית. אה, ואבירי האור הקסום (תעשו לי כשף הקוסם ששולט בגורל ) הולכים מכות למטה.
לא יודע מה אתכם אבל המעופפים הנועזים (תעשו לי דובי! ) מנקים לי את הבית. אה, ואבירי האור הקסום (תעשו לי כשף הקוסם ששולט בגורל ) הולכים מכות למטה.
P python 4 New member 23/2/04 #59 אה! אני מתעורר ומי זה לצידי במיטה? טיפטיפון! לא! אני אמרתי נילס מתוך שינה? לא.. אתה לא מבין...
M Moondust New member 24/2/04 #60 לפייתון יש קטקט במיטה../images/Emo41.gif ואני החולנית. והמעופפים הנועזים? זה גם ככה נשמע כמו שם של סרט פורנו...
לפייתון יש קטקט במיטה../images/Emo41.gif ואני החולנית. והמעופפים הנועזים? זה גם ככה נשמע כמו שם של סרט פורנו...