בלימון

midnight dragon

New member
מישהו פה מאוהב בגמד מוזר שרוכב על

אווז? טוב האמת שגם אני אהבתי את הסדרה הזאת כשהיתי קטנה.. אבל בכל זאת לא הבנתי למה הוא כל כך קטן.. כנראה שהסבירו את זה בפרקים הראשונים ממש שלא ראיתי.. הממ..

ליסאן

New member
מידנייט באמת../images/Emo70.gif

אם את לא יודעת את זה פיספסת את כל הפואנטה של הסדרה. אז בקיצור : נילס היה ילד שובב (לא אומרים רע לילד) שהציק לכל חיות המשק (במיוחד לאווז לבן מסוים) יום אחד הוא תופס ננס ומנסה לסחוט אותו, הננס מתעצבן ומטיל עליו קללה והופך אותו לגמד. אז נילס בורח עם מולי מהבית ולומד להיות "ילד טוב" וזהו בעצם..

midnight dragon

New member
אה באמת?

פיספסתי את כל מוסר ההשכל של הסיפור... חחח טוב לא נורא.. אני נהיניתי רק מהטיולים שלהם ומזה שכל הזמן כמעט הרגו אותו.. חח או שזה היה רק פעם אחת.. זה היה כל כך מזמן שאני כבר לא זוכרת..

סרינה99

New member
המומינים מפחידים אותי

מאז הפעם שקראתי את הספר וכזה היה כובע קסמים שמי שנכנס לשם הופך למשהו אחר ואז חלמתי שבא קוסם עם הכובע והופך את אח שלי לדחליל ~__~

NJS

New member
המפטי דמתי!!!

יותר יפה מהמקור ונראה לי שאבא שלי עומד לבוא לראות מה קורה איתי...

midnight dragon

New member
מה קורה איתי..

לי קוראים פילפלת! וזאת כפינה- כפית קטנה של פלא! הממ.. כבר שנתיים חברה שלי מנסה ללמד אותי את ההמשך ולא מצליחה..
טוב.. אני יפסיק לכתוב תגובות מוזרות ואלך לי לישון.. לילה טוב

NJS

New member
אני יודע(המפטי דמתי)

אני אישה קטנה קטנה ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה ל לפעמים צרות כאלה רק שבסוף הכל יוצא רק לטובה.זהו.

python 4

New member
מה פתאום זהו, נאג'

אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה אין מצב, כל יום קורה לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי מה עם פלפלת יש בה יש בה משהו מוזר בסוד גלי לי כפית פלאים שלי למה רק לי למה למה רק לי והפזמון החוזר.

NJS

New member
סורי

העיפות אתה יודע... ואגב אני יודע מצוין את השיר של המומינים

midnight dragon

New member
יש עוד בתים

יש איזה חמישה בתים.. אם אני אזכור אני אבקש מחברה שלי מחר שתרשום לי אותם..

חיחי הנה המלא:

מה קורא איתי, לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה זה מזל, כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי: "מה עם פלפלת, יש בה יש בה משהו מוזר" בסוד ספרי לי כפית פלאים שלי למה רק לי, למה למה רק לי אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה. גם צופי שלי, והחורפן שלה רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור היי בואו איתי. כל ידידי, חבריי הקטנים פתאום כל כך גדולים, איזה הפתעות הנה מר פלפל רק הוא לא ידע, לא! את סוד הקסם, כפית הקסמים הקטנה.

python 4

New member
מדשיפ!

תחלימי מהר, ובקשר לפורומיסטית השבוע - 'צטערת.

MadSheep16

New member
אני לא מעוניינת בתואר הזה...

הוא הפך לתואר נלעג ומגוחך מרוב הטופיקים המטומטמים שאתם פותחים פה... חוץ מזה אני לא חושבת שלאורנה תתן את התואר הזה למי שפותח הכי הרבה טופיקים... זה מי משתתף הכי הרבה, תורם הכי הרבה לפורום.... אני בטוחה שיש עוד הרבה נתונים שעל פיהם לאורנה מעניקה את התואר "פורומיסט השבוע"!!! אז תעשו לי טובה, ועד שתתעשתו, אל תזכירו לידי את התואר הזה...

NJS

New member
פעמיים ח"י

מזכיר לי את הבית כנסת של הפרסים אצלנו בשבת...

למעלה