בכאילו

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif בכאילו ../images/Emo71.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי על איזה מאכל לא הייתם מוותרים בחיים.

לבנדר א

New member
מרק ירקותתתת../images/Emo23.gif

עם סלרי ותפ"א וגזר וכרובית וברוקולי וכל מני. יאממממ!

לבנדר א

New member
הייתי כ"כ גאה בעצמי

כשהלכתי לישון לפני אחת עשרה.
די, אני מקרה אבוד, ככל שהדבר שאני צריכה להתעורר בשבילו יותר חשוב ככה יותר בטוח שאני לא אצליח להירדם.

Guid

New member
שאלה מכשילה...

אני אלך על המרק שעועית ואורז של אמא~

deisy

New member
איך כולם מראים את אותו דבר!

לפני שבוע הבן שלי בא להראות לי את זה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת קאש.

Class: Express Mail International® Status: Delivered Your item was delivered at 1:26 PM on December 7, 2009 in CHARLOTTESVILLE, VA 22902. The item was signed for by A GIBSON. משמע, הקאש כבר הגיע ליעודו. ראיתי את זה היום בבוקר. עוד אין לי את הקאש במייפל. בעיה, או שזה מתעכב ויכול להגיע בקרוב?

yonVata

New member
בד"כ לוקח קצת זמן...

מהרגע שזה מגיע ועד שהם פותחים אתזה במשרד ומזינים אתזה למשחק... בטח תקבלי ביום-יומיים הקרובים

ReallyWrong

New member
רק רציתי לשתף אתכם בכך ש

עובר עליי שבוע מעולה, עוד מעט חופש סוף סוף ובימים האחרונים הכל השתפר מקצה אל קצה ואני נורא שמחה ומתגעגעת ומחכה כבר שיהיה חמישי הבא.

למעלה