בי"ס...

Peach 17

New member
../images/Emo32.gifבי"ס...

אני יודעת שכולנו מנסים להכחיש את זה אבל לא סתם אנחנו קמים כבר יומיים מוקדם בבוקר.. ה1 לספטמבר הגיע ורובנו חזרנו ל בית ספר אז ספרו איך היה בנתיים!!!

הממ, המורה שלי לפיזיקה מופרע

הוא התכופף, פרש את הידיים שלו לצדדים, ורץ ככה לכל רחבי הכתה, בליווי קולות של ציפור...

וואו...

ואני חשבתי שהמורה שלי לפיזיקה מטורף...וואו... עכשיו למה הוא עשה את זה? בדרך כלל יש סיבה למוזרויות כאלה אצל מורים לפיזיקה מה מהוא ניסה להוכיח? שהגרוויטציה הפסיקה לפעול על הראש שלו והמוח שלו נפלט משם?? מה?!

וואי... גם המורה שלי לתנ"ך...

עשתה את זה היום... אין לי מושג למה
נראה לי שזה מדבק...

כתמונית

New member
אז ככה

י"ב זה כייף! עוד חצי שנה ברוך השם ואימרו אמן! אין לי תנ"כ אין לי לשון! נורא כייף! אבל המורה שלי למתמטיקה הזוי לגמרי!! אפילו אותי הוא מפשיט במבטים שלו!! כמה מוזר... שלא נדע... חוץ מזה ?! כייף להיות 8 שעות עם אפרת (וכמובן עם גלית!!) ודנושק'ה כפרה עליה1 ו... יום ראשון מבחן! כיופים...

טרושקה

New member
מקדישה לכם!

חח זה בשבילכם! (בשביל נעה במיוחד) הסיפתח של היומן שלי! *שימו לב לצד שמאל למטה* !!!!!

עולה עינב!

גם אני כתבתי היום ביומן שלי את אותו אירוע משמח...חיחי הבעיה היחידה שלי כרגע היא איך לחזור, אבל אני מטפלת בזה ולא נראה לי שזאת תהיה כזאת בעיה...

papal

New member
המממממממממממממ

האחד בספטמבר 13:00 בצהריים- קם אחרי 12 שעות שינה בערך- מביט בשעון -ואומר לעצמי "ואללה? רק 13:00???" מתהפך וחוזר לישון..... אחח כן גם צבא סיימתי בית ספר זה הכי כיף בעולם אני מקנא בכם צבא? ממש לא- אמנם יש שם חוויות אבל צבא זה בעיקר מבגר ומעצב את האישיות - ובהחלט אני אדם שונה לאחר הצבא!! בעיקר בגלל החוויות שלי כקרבי ודברים שהשתיקה יפה להם.... אל תדאגו גם אני מתחיל ללמוד באוקטובר שנה ב בתקשורת והשנה יהיה ממש מעניין אם כבר תקשורת מה הולך בדימונה השנה מעניין לשמעו

כתמונית

New member
יו!! ירדן !!!

איזה כייף היה בסינרגיה!! היה מגניב לגמריי!!! ולדעתי הגיטרסיט כזה חמודדדד!!!!!! :) היה המממווווןןן!! פקאצות מוזרות כאלה ש"אנחנו אוהבות רוק"! אבל בעקרון היה מגניב לגמריי! שיהיה שוב!!

כן ממש ממש כיף בהופעות שלהם...

תגידי, הם עשו קאבר ל"לא בא לי לשמוע"? כי אז שהייתי הם הופיעו אחרי הדורבנים והם אמרו משהו בסגנון "טוב, עכשיו אמור להיות "לא בא לא לשמוע", אבל אנחנו לא נבצע שיר שהיה בדיוק לפנינו"...אז לא יצא לי לשמוע את הקאבר שלהם לזה...איך הוא? אני שמחה שנהנתם! והגיטריסט באמת ממש ממש חמוד! וגם הסולן/קלידן!

טרושקה

New member
וואו הייתה הופעה....

פשוט מדהימה!!!!!!! אני מטורפת עליהם... רק חבל שלא הכרתי את כל השירים כי... אין כ"כ מאיפה לשמוע אותם... הם אמרו שבדצמבר יצא הדיסק!!! וואו באמת להקה סוף!!!! התלהבתי המוןןןןןןןן

כתמונית

New member
לא!!!

הם לא עשו "לא בא לי לשמע"... הם עשו airoplane של rhcp ו-behind blue eyes של the who חח... למרות שהם עשו את העיבוד של לימפ ביזקיט... דבר שהעלה חיוך על שפתי... לא חשוב.. והיה עוד קאבר... לא זוכרת... קיצור - פעם באה בואי!! אני אתן לך טרמפ הבתיה! ד"א יום אחרי ההופעה של הדורבנים יש הופעה שלהם בת"א! אבל זה קצת מוגזם לא?!

אני יודעת איזה קאבר זה היה

לא זוכרת את השם של השיר, אבל הוא של The Calling, והוא הולך "If I could, then I would go wherever you may go"...שיר ממש יפה! כן, וראיתי שהם מופיעים למחרת...חחח אבל זה באמת מוגזם!

כתמונית

New member
חח!

את האמת אני שונאת את השיר הזה (והקליפ שלו עוד יותר מעצבן... ) בכלל להקה מעצבנת...אבל סינרגיה עשו לזה קאבר טוב! קיבלנו ממני 10 נק'!

../images/Emo79.gifהיה נורא!

אני כאילו עליתי לכיתה ז' אתמול, בעצם שלשום, ולא היה לנו משהו מיוחד. אבל היום כאילו התחלנו ללמוד באמת. היו לנו 2 שיעורי אנגלית, שד"א השכנה שלי מלמדת!
! אארררגגגגג..אבל כולם אמרו שהיא נחמדה
והיה לנו איזה פעילות ספורט של כל השכבה, ומתחילים עבודות שורשים נחמדות שכאלה אבל ביום הראשון היה משעמם בטירוףףף!!!

תיוכן תיכון תיכוןןןן

טוב אז זה ממש מוזר עכשיו ליהות בכיתה י' מוזר אבל כיף!
ביום חמישי אני לומדת 5 שעות מדיה ואז שעתיים מתמטיקה..בלעעעעעע
והמורה לתקשורת מוזרה אבל מצחיקה רצח!!! איזה רבע שעה היא מדברת איתנו עם מרק עוף שחתוך לחתיכות קטנות...מוזר מאוד מה שקורה שם

Peach 17

New member
../images/Emo36.gifאנייייייייייייייייייייי../images/Emo26.gif

טוב אז איך לי היה.. באנו לבי"ס כל השכבה עם חולצות שהכנו ( אני אנסה להשיג תמונה ולהראות לכם!) החולצות קצת לא חינוכיות והמורים קצת כעסו עלינו אבל חפיף! צריך להראות מי ה-ש-מ-י-נ-י-ס-ט-י-ם בבי"ס הזה!!!! בהתחלה היינו בכתה עם המחנכת והשתעממנו, העיקר בסוף קיבלנו מערכת ויש לי 32 שעות!- ידעתי שכתה י"ב זה די שוק.., אח"כ היתה לנו שיחה על זהירות בדרכים וכאלה ודווקא היה נחמד ומעניין, בהפסקה הביאו לנו מעגל מתופפים והתייחסו אלינו, השמיניסטים, כמו מלכים!!
( יותר נכון התייחסו רק אלינו..) והיה ממש כייףףףף!! השתלטנו על כל התופים ועשינו מעגל שמיניסטים והיה כייףףףף!!
אח"כ היו לנו שעתיים אזרחות, ויש לנו מורה מופרעעעע, הוא פשוט אנציקלופדיה מהלכת.. רק חבל שאזרחות זה שיא השעמום!! ואז הביתההההה
היום השני היה לי פיזיקה בחמד"ע- זה מקום בת"א שלומדים בו פיזיקה וכימיה ובאים אליו מכל מיני בתי ספר.. החליפו לנו את המורה, אני מקווה שהמורה החדשה גם בסדר.. אמממ... היה שיעור מתמטיקה עם מורה שלימד אותי בכתה ט' ואני שונאתתתתתת אותו, אבל היה דווקא בסדר, אני מקווה שזה יהיה ככה גם במהלך השנה... אח"כ עוד שיעור אזרחות, שיעור ספורט ושיעור אנגליתתת עם המורה המעצבנת משנה שעברה!! בעעעע
ואז שוב הביתההההה היום- יום שישי- אני לא לומדתתתתת, כרגיל, אז עבדתי.. ועכשיו חזרתי הביתה!!! וזהו, סיימתי לשגע אותכם לבנתיים!! יום נעים!

למעלה