בי"ס...

Peach 17

New member
../images/Emo36.gifאנייייייייייייייייייייי../images/Emo26.gif

טוב אז איך לי היה.. באנו לבי"ס כל השכבה עם חולצות שהכנו ( אני אנסה להשיג תמונה ולהראות לכם!) החולצות קצת לא חינוכיות והמורים קצת כעסו עלינו אבל חפיף! צריך להראות מי ה-ש-מ-י-נ-י-ס-ט-י-ם בבי"ס הזה!!!! בהתחלה היינו בכתה עם המחנכת והשתעממנו, העיקר בסוף קיבלנו מערכת ויש לי 32 שעות!- ידעתי שכתה י"ב זה די שוק.., אח"כ היתה לנו שיחה על זהירות בדרכים וכאלה ודווקא היה נחמד ומעניין, בהפסקה הביאו לנו מעגל מתופפים והתייחסו אלינו, השמיניסטים, כמו מלכים!!
( יותר נכון התייחסו רק אלינו..) והיה ממש כייףףףף!! השתלטנו על כל התופים ועשינו מעגל שמיניסטים והיה כייףףףף!!
אח"כ היו לנו שעתיים אזרחות, ויש לנו מורה מופרעעעע, הוא פשוט אנציקלופדיה מהלכת.. רק חבל שאזרחות זה שיא השעמום!! ואז הביתההההה
היום השני היה לי פיזיקה בחמד"ע- זה מקום בת"א שלומדים בו פיזיקה וכימיה ובאים אליו מכל מיני בתי ספר.. החליפו לנו את המורה, אני מקווה שהמורה החדשה גם בסדר.. אמממ... היה שיעור מתמטיקה עם מורה שלימד אותי בכתה ט' ואני שונאתתתתתת אותו, אבל היה דווקא בסדר, אני מקווה שזה יהיה ככה גם במהלך השנה... אח"כ עוד שיעור אזרחות, שיעור ספורט ושיעור אנגליתתת עם המורה המעצבנת משנה שעברה!! בעעעע
ואז שוב הביתההההה היום- יום שישי- אני לא לומדתתתתת, כרגיל, אז עבדתי.. ועכשיו חזרתי הביתה!!! וזהו, סיימתי לשגע אותכם לבנתיים!! יום נעים!

papal

New member
אביה

אולי עם תחילת שנת הלימודים תבואו לעשות ביקור חולים לרוממה?

../images/Emo79.gifאההה......טוב...

אני ז'ניקית ויש לי 34 שעות. 3 ימים בשבוע לומדים 6 שעות ו2 ימים בשבוע לומדים 8 שעות. ויש לנו חוגי בחירה, דומה למגמות אבל לחטיבת ביניים.

efratushke

New member
מממממ... היום השלישי של הלימודים

וכבר בכיתי מלחץ................... 46 (או 48.. לא זוכרת!!) שעות וזה בלי הרכבים!! חכו שיהיו ההרכבים... מבחנים כל יומיים (שמסיבה לא ידועה אין להם מועד ב'!!! - חוצפה!)! כל הסידורים של תחילת שנה... וכו וכו וכו................... אל דברו איתי על בצפר!

כתמונית

New member
חחח....כן....

למה לכולם יש כ"כ מעט שעות לנו יש 46???!!! (ואפרת - יש לי שעה אחת יותר מלך!!- בלי הרכבים כמובן...)

efratushke

New member
מממ מתי השעה הזאת?

במתמטיקה שגם אני לומדת בשביל להצליח להשלים? יש לנו בדיוק את אותן שעות!

efratushke

New member
ולסוציו פסיכו

היה רשום באלגנטיות יתר שאנחנו לומדים את כלללללל השעות!!

א י י ז ק

New member
יש לי

7 שעת כמיה בשבוע 6 שעות מוזיקה ובימי שלישי -3 שעות מתמטיקה - רצוף! אני שונא מתמטיקה, ועוד לא התחלתי את העבודה לחופש! לפחות בפיזיקה יש רק 3 שעות שבועיות........... מסקנה: בית ספר זה דבר מסריח!!!

../images/Emo79.gifלי יש 4 שעות מתמטיקה

עם מורה שנשמעת כמו לוּבה!!!
והמורה שלי לסימנים <ספרות יהדות ומקרא, ארררררררגגגג.....זה כזה משעמם!> היא מרחפת שזה אי אפשר לתאר! היא שקטה כזאת ומתעסקת בשלה, חצי חירשת...
...

די כבר...

אני מרגישה מנודה מהחברה בגלל שסיימתי ביצפר ואתם...לומדים.. אני גם רוצה זה לא פייר!!!

../images/Emo79.gifטוב, באמת...

אבל יש כאלה שאומרים שהשנים שבהן לומדים בביה"ס הן השנים הכי יפות בחיים. יש בזה משהו אבל לא צריך להגזים...

urmel

New member
עוד כמה שנים תראי שזה באמת ככה!

חכי את עוד תהני והרבה אני מבטיח!

../images/Emo79.gifכן, בסדר...

אני יודעת שבעצם הבצפר הוא המקום הכי משמעותי בחיים שלי, או לוידעת איך לקרוא לזה, זה באמת שנים מאוד חשובות, בבצפר, מכל הבחינות...

כתמונית

New member
רק אני לא נהנת?!

נראה לי אני מפספסת משהו... אני לא יודעת עושה רושם שרק אני שונאת את המסגרת!! בעעע!! ומי שמקטר - יש לי 6 שעות מתמטיקה בשבוע וזה אחרי שירדה לי שנה משנה שעברה!! (וכן! יש לי 11 שעות מוזיקה! כייף כייף כייף... המון סשה!)

למעלה