../images/Emo36.gifאנייייייייייייייייייייי../images/Emo26.gif
טוב אז איך לי היה.. באנו לבי"ס כל השכבה עם חולצות שהכנו ( אני אנסה להשיג תמונה ולהראות לכם!) החולצות קצת לא חינוכיות והמורים קצת כעסו עלינו אבל חפיף! צריך להראות מי
ה-ש-מ-י-נ-י-ס-ט-י-ם בבי"ס הזה!!!! בהתחלה היינו בכתה עם המחנכת והשתעממנו, העיקר בסוף קיבלנו מערכת ויש לי 32 שעות!- ידעתי שכתה י"ב זה די שוק.., אח"כ היתה לנו שיחה על זהירות בדרכים וכאלה ודווקא היה נחמד ומעניין, בהפסקה הביאו לנו מעגל מתופפים והתייחסו אלינו, השמיניסטים, כמו מלכים!!
( יותר נכון התייחסו רק אלינו..) והיה ממש כייףףףף!! השתלטנו על כל התופים ועשינו מעגל שמיניסטים והיה כייףףףף!!
אח"כ היו לנו שעתיים אזרחות, ויש לנו מורה מופרעעעע, הוא פשוט אנציקלופדיה מהלכת.. רק חבל שאזרחות זה שיא השעמום!! ואז הביתההההה
היום השני היה לי פיזיקה בחמד"ע- זה מקום בת"א שלומדים בו פיזיקה וכימיה ובאים אליו מכל מיני בתי ספר.. החליפו לנו את המורה, אני מקווה שהמורה החדשה גם בסדר.. אמממ... היה שיעור מתמטיקה עם מורה שלימד אותי בכתה ט' ואני שונאתתתתתת אותו, אבל היה דווקא בסדר, אני מקווה שזה יהיה ככה גם במהלך השנה... אח"כ עוד שיעור אזרחות, שיעור ספורט ושיעור אנגליתתת עם המורה המעצבנת משנה שעברה!! בעעעע
ואז שוב הביתההההה היום- יום שישי- אני לא לומדתתתתת, כרגיל, אז עבדתי.. ועכשיו חזרתי הביתה!!! וזהו, סיימתי לשגע אותכם לבנתיים!! יום נעים!