ביין.^^

באמבוק

New member
שביתה. [:

אנחנו כבר שבוע בשביתה. המסנ והפורומים ריקים. משעמם .____. אבל עדיין, הפסדנו בוחן באנגלית מיום חמישי D: קווול. ויש לי זמן לעשות דוליז. *זזהלעשותדוליביי*

shmeksit

New member
../images/Emo28.gifאני פה.

ריק פה. ;[ סיימתי היום בשתיים עשרה, וגם אתמול, וגם מחר
אני עכשיו עם חברה שלי, אנחנו צריכות לסיים את הריקוד לאודישן.. |פיהוק|

בנותתת חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפליז כנסו

ועכשיו כשנכנסתן- אני צריכה עזרה, אתן יצירתיות וזה... אני בוועדת יומולדת (OO כן המורה פסיכית)+ ובחצי שנה הבאה וועדת כיתה ~.~ בקיצור, אני צריכה ממכן רעיונות... לכל מני דברים שקשורים בוועדה... רעיונות מה להביא לילדים וכו'. זה כאילו לא לעשות מסיבה לילד וזה, למשל שנה שעברה הביאו לילד 3בלונים וברכה בבוקר. אבל אנחנו (אני ועוד 2 בנות) רוצות להיות טיפה יותר מקוריות...

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif P:

תקחי מאפין, תצפי אותו בקרם וניל מגניב כזה, או קרם שוקולד של פילסברי ותקשטי ותתקעי נר למעלה ואז...ברכה על...בלון? P: לא יודעת. אני גרועה בזה.

ינקיפנק

New member
יש לי רעיון!

אולי במהלך היום תעשו כאילו אתם מתעלמים מהיום הולדת שלו,כל הכיתה, ובסוף היום תעשו לו כזה הפתעה!!!!!!!!! ותביאו לו בלונים ועוגיות ציפ'ס עם השם שלו בציפס'יםXD

o0Invisible0o

New member
אולייייי...

תחלקו פתקים לכל מי שרוצה בכיתה [לא להכריח!
] שירשום ברכה נחמדה/מזל טוב/סתם יצייר בלונים או כל מה שמתחשק. ואז תדביקו את כל הפתקים בצורת השם שלו על בריסטול כלשהו.
נראה לי נחמד..לא? יש סיכוי לשיתוף פעולה מצד הכיתה?
או שסתם תדביקו את הכל על בריסטול מרובע בצורה מבולגנת/מגניבה כזו.

../images/Emo163.gifתודה לכולן!אשמח לעוד

יא תודה לכולן עזרתן מאד
ואיילת, לא נעשה את זה 31 פעמים
אבל בהחלט נתת לי רעיון!
יאאא נתת לי רעיון ממש טוב D: ושוב תודה

שאלוום.

אני כותבת מהפניימיה,כייף לי נורא!! פגשתי כבר את ניצן ויובל החמודות!
[ניצן,אני מצטערת,אני אחזיר את ה7 שקל שבוע הב,טוב?] יאללה,המורה עוד דקה נכנס אז
אוהבת אתכן,אני אהיה בבית יום חמישי אז יהיה לי מסנג'ר סוף סוף,נדברה.

ינקיפנק

New member
מה אני יכולה לעשות עם חגורה שחורה?

רגילה כזו, סתם. באלי משהו פאנקיסטי כזה, ומשהו שבשבילו לא צריך לנסוע לתל אביב);

../images/Emo45.gif../images/Emo55.gif

סקא יכול להיות נחמד ^^. או שאת יכולה לקנות ציד ניטים ולהוצאי אותם ולהדביק על החגורה. [רעיון גרוע
]

למעלה