ביזיון

../images/Emo145.gifתפוז Live ... מיד מתחילים ../images/Emo188.gif

אחרי יום הבחירות הדרמאטי שעבר עלינו אתמול, ניתן להתפנות לשני ארועים חביבים הצפויים לנו היום: בעוד מספר דקות, החל מהשעה 16:00 מגיע אלי אשד, מחבר הספר "מטרזן ועד זבנג" לפורום קומיקס לדון ולענות על שאלות בנושא ספרות ותרבות הפופ.
בשעה 18:00 יגיע הרב ארז דורון לפורום חסידות ברסלב לענות על שאלותיכם, רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו כיוון שזמנו של הרב המכובד מוגבל.
לבחירות לכנסת כבר הצבענו, אך מה עם הבחירות לפרלמנט של הארי פוטר? לכו להצביע!

XSuperKi11erX

New member
אתה../images/Emo47.gif

סתם רושם הודעות ולא יודע מהחיים שלך!!! למה לכתוב סתם שקרים?!?

XSuperKi11erX

New member
אבל אתה סתם מנסה../images/Emo47.gif

לשגע אנשים וזה סתם דפוק
אם אתה רוצה להעיר את הפורום ולכתוב משהו לפחות אל תזיין ת´שכל

XSuperKi11erX

New member
לך תציף פורום אחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

יאללה עוף מכאן יא ירוק

LdoctorJ

New member
../images/Emo7.gif אני כ"כ עצוב....

למה אתה קורא לי ירוק
אני עוד מעט יבכה...

XSuperKi11erX

New member
זה היה ברור../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

ש"ס לשלטון
סתם חבל ששרון לקח...

pcgirl

New member
תגיבו על אתר הספורט שלי פליז

http://planet.nana.co.il/fullstuf//

תאומי-תפוז Live ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

ורד בן פורת, עוסקת ביעוץ והדרכה להורים לתאומים, ובנושאי הגיל הרך וגיל הגן בכלל. מנחת קבוצות בתחומים אלו ב'מרכז להורות ומשפחה' בסמינר הקיבוצים. גננת לשעבר ומומחית בהתפתחות הילד. אמא לתאומים בני חמש. מוזמנים להתייעץ בנושאי התפתחות שונים, וכמובן בכל הקשור בתאומים: גידולם וחינוכם, הורות לתאומים וקשרים במשפחה, ועוד ועוד... היום ב-21:00 היא תתארח בפורום תאומים ושלישיות. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר את שאלותיכם!!

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

למעלה