בושה

Vdrums

New member
../images/Emo32.gifבושה

אתמול הטלויזיה שלי היתה פתוחה על ערוץ 1 ושידרו את הטקס מכיכר רבין. בסוף הערב עלתה לבמה אחינועם ניני לשיר את ההימנון והיא טעתה במילים וזה הלך ככה: כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי צופיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה איפה המילה הומיה בשורה השניה?

אני מניח שכולנו בני אדם

וכולנו עושים טעויות בטח בטקס מסוג זה ובטח כשעומדים מול קהל אפילו אם אתה "מתורגל" זה דבר טבעי ואני בטוח שלא נעשה בגלל שהיא לא ידועת את המילים או בכוונה רעה...
"עם הפנים אל האחר - גלה את עצמך..."

R750-Girl

New member
ודרך אגב... כפי שמתברר

זו לא היה טעות. אחינועם ניני לא מחזיקה בדעה שמדינת ישראל מיועדת אך ורק ליהודים. (ואני, דרך אגב, חושבת כמוה) ולכן שורה זו הוחלפה במתכוון.

איזה יופי!

אבל איך זה שלא הרביצו לה אח"כ או משו? בכל זאת, טקס ממלכתי והכל...אני יודעת שאותי זה היה מעצבן אם הזמר ששר את התקווה על הבמה היה פתאום מדגיש את "ירושלים" ומלווה את המילה בתנועת יד, כמו אוהד בית"ר...

R750-Girl

New member
"הרביצו לה או משהו"../images/Emo35.gif

זה בדיוק משהו שמתאים לאוהדי בית"ר, שאת לא ממש אוהבת, לעשות. ולפני שקופצים עליי, זו הייתה רק דוגמה. לא מכירה אוהדי בית"ר. מה זה להרביץ? מה אנחנו, ברברים? היא כיבדה אותנו בכך ששרה, עלינו לכבד את שירתה. אם לא היו רוצים - היו בוחרים במישהו אחר.

חחחחח

לא באמת התכוונתי הרביצו לה...זה ביטוי...והתכוונתי שכאילו המפיקים ירביצו לה...התכוונתי ישטפו...

אם זה אכן הסיפור

אז זה ממש לא בסדר מה שהיא עשתה בין עם הדעות שלה כאלה או אחרות זה לא משנה, היא מייצגת כאן משהו והיא אמורה לעשות את זה כמו שאמורים לעשות את זה ולא כמו שהיא חושבת שזה צריך להעישות אם יש לה בעיה היא יכולה שלא להופיע כמו שאביב גפן שמר על הערכים שלו כשסרב לקמפיין הליכוד... יש דרך לעשות דברים....

למעלה