בוקר טוב.

toxic vamp

New member
../images/Emo32.gifבוקר טוב.

אז הינה משהו קטן כדי לעורר קצת את הפורום...כי נמאס לי להיכנס לכאן ולא להיות מסוגלת להגיב לכלום.
כל אחד רושם 3 עובדות על עצמו שסביר להניח שלא ידענו עליו. (יותר משלוש פחות מה שלוש...איך שבא לכם) *נלקח מפורום פירסינג וקעקועים*

רייל

New member
היה כזה גם ביוני ואפרת,

ולא היה לי מושג מה להגיד. ];

רייל

New member
ניסיתי.];

1. טעם הגלידה האהוב עליי הוא תות. 2. השיר היחיד שאני יודעת לנגן על פסנתר בשתי ידיים הוא "אין לי ארץ אחרת". 3. "קנון" של יונה וולך זה השיר שלי. אני מאוד אוהבת שירה, גם. במיוחד יונה וולך.

k R I P s

New member
דברים שלא ידעתם עליי...

אוקי, אמממ 1. איך אני מתקלח... אז ככה. אני שם קודם שמפו ושוטף. אחרי זה אני שם מרכך ומין סבון כזה נגד פצעים שאמא שלי קנתה לי. לאחר מכן, שהסבון נגד פצעים והמרכך עליי, אני שם סבון בשאר הגוף. ושוטף הכל כמובן בסוף. מספיק משהו שלא ידעתם עליי? אהה כן, ואם אני אחרי המרכך אני מרגיש שהשיער שלי יבש אני שם עוד מרכך :p 2. יש לי אובססיה לצבע אדום. והחדר שלי מושפע. 3. היה לי עגיל בגבה בצד שמאל (שלי) ואז הייתה לי אינפקציה ואז עשיתי עגיל בגבה ימין (שלי, שוב). זהו

למען האמת זה היה קודם בישראבלוג

השרביט או משו כזה.. 1.לדעתי מצ'טה זה שם ממש יפה לבת 2.גרתי בקיבוץ עד כיתה ה' 3.אני מאוד מושפע מסרטים (למרות שיש כאלה שבטח כבר ידעו את זה)

talrv

New member
I'll play along too...

3 דברים שלא ידעתם עליי: 1. אחד החלומות שלי לעתיד זה להיות כתבת ספורט. 2. במשך שנים רציתי להיות פקידה בצבא ועכשיו אני כנראה הולכת למסלול בו אני חותמת קבע לחצי שנה
3. אני שלושת רבע פולניה ורבע ברזילאית. כשגם למשפחה הברזילאית יש שורשים פולניים. מספיק דברים שלא ידעתם? כאילו, אם אתם רוצים לדעת איך אני מתקלחת, אני יכולה לספר
(זה כולל דרך אגב 5 מוצרים שונים למקלחת ממוצעת) טל.

את הראשון ידעתי!

ואת השלישי...לא ידעתי שאת רבע ברזילאית!! את לבנה מדי.

talrv

New member
אבל את זה לא חוכמה..

את יודעת עליי יותר מהממוצע.. טל.

Loves Bitch

New member
המף

1 - אני בפורום כבר כמה שנים טובות, בכינויים שונים. ומשום מה, מכירה מפה בערך 5 אנשים. 2 - נולדתי בדרום אפריקה, עליתי לארץ בגיל שנתיים ומאז לא יצאתי מפה
3 - הייתי כותבת פעם סיפורים קצרים וחשבתי אפילו לכתוב ספר קצר :X ועוד פרט מידע שלא מעניין אותכם במיוחד כבונוס - אין מים חמים בבית ואני מתה להתקלח

מה שאתם לא יודעים עלי...

השם האמיתי שלי זה יעל אני בפורום הזה כבר שנים תחת כל כך הרבה כינויים אני שונאת חצילים וחורזת חרוזים.....

ננסה..

1. כתבתי מאמר ואני מתכנן להרצות בכנס עולמות - באייקון אני במסע לפולין. 2. אני חושב שDoublemeat Palace הוא פרק מאוד שנון וממש טוב. 3. אני לא מסוגל לרוץ במסדרונות בית ספר ואני עוצר את כל מי שאני רואה שרץ מפני שכשהייתי קטן ראיתי את Passion. אחרי שראיתי את הסצנה הזאת רצתי לחדר לבכות ולא ראיתי באפי הרבה הרבה זמן.

המהמ

1. כשהייתי בכיתה ב' סגרו לי דלת על האצבע והיא נשברה. חיכינו 3 שבועות עד שהלכנו לבדוק את זה וגילו שהיא שבורה. עשו לי ניתוח שנכשל ותבענו וקיבלתי הרבה כסף אבל האצבע שלי עדיין שבורה לצערי
2.אני מנגנת על גיטרה כבר כמעט 3 שנים. התחלתי לנגן לבד בלי מורה והיום הגיטרות שלי והמוסיקה זה הדבר הכי משפיע בחיים שלי. 3. הייתי רואה באפי כשהייתי ממש קטנה אבל הפסקתי כי זה הפחיד אותי יותר מידי. הסיבה שחזרתי לראות היא בזכות מפגש פורום (של אוונסנס XD) שבו פגשתי את עידו ועוד כמה אנשים מהפורום שהתחילו לדבר על באפי והחלטתי שאני רוצה לחזור לראות ומאז אני מכורה XD זייהו

למעלה