בוקר טוב.

Beyond The Pale

New member
My Turn.

היי, זו ליהי.. הגאווה הקהילתית נחתה עליי רק אתמול, אחרי הgraduation day III, ולכן נרשמתי סופסוף לפורום! ווהו :) 3 דברים עליי? נמ. 1. ראיתי באפי מכיתה ד כשזה שודר בערוץ 22, וזה לא הפחיד אותי אלא ריתק אותי, והנה אני היום :) מכורה אמיתית. 2. אני שונאת שמש ושונאת להשתזף ושונאת חול ושונאת מדוזות, ובקצרה - אני שונאת קיץ!! אעע. 3. בחיים לא היה לי האנגאובר. זו התכונה הכי מעצבנת שיש לי. :) כיף ^_^

charmer

New member
אני מביאה אנשים!

(נו, עזבי, נניח שהבאתי אותך. שאני ארגיש טוב עם עצמי:) )

toxic vamp

New member
עם כל ההתרגשות אני שכחתי לכתוב!../images/Emo3.gif

1.אני לומדת אקרובטיקה אווירית. 2.יש לי קעקוע. 3.אף פעם לא ראיתי באפי או אנג'ל בצורה מסודרת מהסוף להתחלה. *מצורפת תמונה מהאקרובטיקה אווירית*

charmer

New member
עכשיו גם אני חייבת

1. יש לי שני קעקועים
2. אני לא מסוגלת לזכור שמות של בנים שמתחילים ב-ע' (לוקח לי בערך חצי שנה עד שאני לומדת אותם). 3. אתמול, אחרי-באמצע המסיבת חוף שתיתי 4 שקיות של מיונז לייט של מקדונלדס. ולא, גם אני לא יודעת למה.

charmer

New member
אמרתם שזה לא הגיוני,

אז אולי דמיינתי שלא היה כתוב לייט, אחרי המנת יתר הזו.

האחרון בטוח היה לייט,

אני זוכרת את העטיפה הריקה האומללה שלו מתגלגלת לה על הריצפה... הבאתם למאיה את המספר ההוא בסוף?

נו, את לא זוכרת?

אחרי שמאיה וליאור נטשו בשביל ללוות מישהו, לא זוכרת מי זה היה, למכונית שלו, הלכנו בדרך לסנטר והם התעקבו מאחור בשביל לכתוב מספר למאיה... הצעת עבודה. D:

toxic vamp

New member
מה?!?מה?!?

התעקבו מאחור כדי לכתוב מספר למאיה?למה רק לי זה לא מובן?

Beyond The Pale

New member
להלן עוד דבר שלא ידעתם עליי:

עבדתי לפני כשנה במקדונלד'ס. ובתור עובדת מקדונלד'ס לשעבר, אני יכולה לשפוך קצת אור על תעלומת המיונז: אין במקדונלד'ס מיונז שהוא לא לייט. I Helped ^_^

toxic vamp

New member
זאת השעה!ולא אכפת לי שכשכתבתי את זה

היה אמצע היום!
זה הסמים!!!ידעתי שהם יתחילו להשפיע לרעה מתישהו...חעחע

למעלה