בוקר טוב.

וואי המשפט בחתימה שלך

מ..מקבת' נכון? וואי אמרו את זה באבודות והוזות כל הזמן זה כזה סרט יפה
למרות שהגיוני שמשם לקחת את זה, לא?

נופ

הוא לא ממקבת'. הוא מ"אנתוני וקליאופטרה" בסצנה שאנתוני גוסס. וכן שם ראיתי את זה לראשונה...מאז יש לי התמכרות מטורפת לשייקספיר.

וואלה

כי מצטטים שם הרבה ממקבת' וחשבתי שגם זה ממקבת'. אבל באמת אני זוכרת שהיא עושה כזה או אנטוני, אנטוני אנטוני אנטוני P: ולי מאז יש התמכרות מטורפת לסרט..

חיחי

באמת יש הרבה מקבת'... מקבת' זה מעולה! האמת שאני אפילו זוכרת את הסצינה הזו מהסרט בע"פ XD וזה מראה גם כמה שאני התמכרתי לסרט הזה מאז הפעם הראשונה שראיתי אותו

kittycatbone

New member
מדברים על חתימתך../images/Emo8.gif

את מתכוונת ל-point ולא poing אני מקווה?

איולה נ

New member
דברים שלא ידעתם עליי

1. אני חולה אבל חולה על גלגל"צ (וגם לי אין מושג מה זה הרשי תיבות האלו...) 2. ארמגדון זה ה- סרט שלי!!!! 3. עוד שנה בית-ספר בשבילי יהיה היסטוריה!!!!! (תודה לאל... צה"ל הינה אני באה...)

איולה נ

New member
אוקיי

דבר ראשון מאושרת בשבילך וקצת הרבה מקנאה.... דבר שני גלגלי?! מה זה אמור להביע? כאילו מה הם מנסים להגיד? גלי צה"ל ה סבבה את מבינה את ההגיון אבל גלגלי?! WTH?

בדיוק

כאילו, זה בא מגלי צה"ל.. שזו התחנה הרגילה, ולגלגל"צ קראו גלגלי צה"ל בגלל שזו תחנה ששומעים בד"כ בדרכים.. בגלל זה יש גם עדכוני תנועה וכאלה.

PsychoSlayer

New member
דברים עליי...

לא רשמתי פה המון זמן אבל כן קראתי... אז היי לכולם.. 1. אני יודעת את הסרט המומיה בעל פה 2. אני קוססת ציפורניים בכפייתיות.. 3. אני רק לפני שבועיים ראיתי את I will remember you מאנג'ל מההתחלה עד הסוף... בושה.. והפרק ריגש אותי שבכיתי כמו ילדה קטנה שגנבו לה את הדובי..

a good one! lets see...../images/Emo54.gif

במתכונת הכללית..הממ: 1. השאיפה שלי , לפחות כרגע, זה להיות תרפיסטית במוסיקה, או לעסוק בכל דבר שקשור למוסיקה. 2. השיר שהכי הכי ירגש אותי, בכל מצב ובכל סיטואציה זה hallelujah בגרסה של ג'ף באקלי. 3. ומשהו באפיסטי.. הממ- ראיתי את סוף העונה השלישית לפחות 8-9 פעמים. (וברוח זו בתור אחת משתי אחראיות על הספר מחזור, כתבנו שם מספר ציטוטים מהפרק סיום כמו למשל take a moment to deal with this- we survived של אוז וכו') ואל.

היי, את מנהלת

ואת משרשרת לא נכון? אולי מרוב התרגשות מזה שאת עוזבת התבלבלת P:

charmer

New member
Oh Yeah

ואל לא הייתה ואל בלי דרכי השרשור ה"יחודיות" שלה.

אם כבר ספר מחזור

בחלק של הכיתה שלי בספר מחזור כזה רצו "מוטו לחיים" אז רשמתי seize the moment cause tomorrow you might be dead.

OMRICH

New member
אני!!!

1.אני יודע את מלך האריות 1 בעל פה!.. 2.הסדרה האהובה עלי בהחלט שאין להטיל בזה ספק אי פעם היא באפי!. 3.אנשים אומרים שאני חיי בסרט ומתנהג כמו באפי (?)

XD

לפני זמן מה ראיתי קטע ממלך האריות באנגלית, ותוך כדי אני מדבב אותו לעברית

למעלה