בוחש ב

cohen shir

New member
../images/Emo32.gifבוחש ב../images/Emo185.gif

שמעתם שאמיר פיי גוטמן יצא מהארון?! הייתה לי שיחה ממש מצחיקה על זה עם ידיד שלי ובגלל שזה באמת היה אחד המצחיקים אתם מוזמנים לקרוא אותה ולבכות מרוב צחוק. אמיר פיי גוטמן אתה הבוחש בשוקו האהוב עליי!
אעעעעעעעעעעעעעעעעעע היי פייב אימפריה!
@-EiTaN-@ says: יאוווווווו את לא יודעת מה היה היום בעיתון!!! שיר'לה. :) says: מה? @-EiTaN-@ says: אמיר פיי גוטמן יצא מהארון....הכותרת "כן! אני הומו"..ואני כזה לא נכון מה באמת! שיר'לה. :) says: אמיר פיי גוטמן יצא מהארון שיר'לה. :) says: עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שיר'לה. :) says: גמאני קראתי ואפילו כתבנו ביחד @-EiTaN-@ says: חחח כן היה כזה בלעדי וזה! שיר'לה. :) says: חחחח כן בידיוק קראתי את הכתבה שיר'לה. :) says: חחחח @-EiTaN-@ says: הזוי נכון אבל כזה חחח חשבת שלא ידענו?! @-EiTaN-@ says: דביל שיר'לה. :) says: חחחחח @-EiTaN-@ says: רציני מה היה ברור שמישהו מהיי פייב אם לא כולם שם..קצת בוחש בשוקו @-EiTaN-@ says: חחח כנראה בהשראת היורש של אורי גלר אז אמירי'לה ראה את אורי מכופף כפיות והתכופף בעצמו חחחח שיר'לה. :) says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח @-EiTaN-@ says: חחחח די כזה מצחיק @-EiTaN-@ says: זה כמו שאיזה שחקן כדורסל יצא בהצהרה "כן! אני גבוה" שיר'לה. :) says: ילד מבדר שכמותך @-EiTaN-@ says: תודה! שיר'לה. :) says: חחחחחח שיר'לה. :) says: חחח סתכל מה כתוב לי מתחתל לשם @-EiTaN-@ says: יאוווווווו @-EiTaN-@ says: חחחחחחח @-EiTaN-@ says: איזה כלי אני די! @-EiTaN-@ says: חחח סתם יאו אני לא שחצן שיר'לה. :) says: חחחחחח @-EiTaN-@ says: שיר'לה. :) says: חחחחחח @-EiTaN-@ says: יאוו זה ממש ככה אבל כי הוא כזה דביל @-EiTaN-@ says: ואוו ממש לקחת מספר הגיגים שלי ויצרת משפט @-EiTaN-@ says: חחח זה כמו אלון מזרחי רק..חכם שיר'לה. :) says: חחחחחחח

s h a r o n 7

New member
כן קראתיייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif

לא ממש אהבתי את הכתבה... היא מוזרה כזאת לא יודעת אבל איזה חמוד הוא חחחחח
כן הוא טיפטיפונת באיזשהו מקום קצת נשי אבל הוא כזה מתוווק חחחחח
הוא גם סקסי לאללה... אתם יודעים שהוא נמצא בזוגיות (עם גבר ברור חח) כבר 4 שנים!?

moruush

New member
יאו אבל הוא כזה מושלם!!

אבל היה ברור שהוא דיי הומו. אמיר פיי[ג] גוטמן. סתם פויה מור לא יפה!!

R o t e m G

New member
XD קטעים איתו!

"זה כמו שאיזה שחקן כדורסל יצא בהצהרה "כן! אני גבוה" " הרגת אותי...

למעלה