איזה יום הזוי!! יאווארדיי!
כמובן איך שהגעתי המורה שלי איחרה באיזה 10 ד'ק.. ואז..עד שהיא מגיעה..אנחנו הולכים לטקס במגרש ספורט בחוץ.. ואז ב 9 ככה חזרנו לכיתה והיא הקריאה תקנון דפוק שאני מכירה בע''פ.. ואז היא פתאום אומרת "לא מבאיאים פלאפון, נעלי עקב, ובגדים שמכסים בקושי חצי רגל" ואז אני מסתובבת ויושבת מאחורי איזה ילדה פרחה שהיא עברה על הכל...
ואז הפסקה-ברד-חוזרים ב10 והמורה מגיעה מאחור שוב.. בסביבות 10 ו 7 ד''ק ככה.. אנחנו מתפרעים קצת עד 10 וחצי ככה.. ואז היא מסבירה לכל אחד איפה הוא לומד אנגלית וערבית.. ואם כבר ערבית!
יש לנו 3 הקבצות [ואני בראשונה
] ופתאום נכנסת מורה מםחידה כזו [שלא מלמדת אותי מסתבר
] טורקת את הדלת, זורקת את הדברים על השולחן שלה, מוציאה את הפלאפון ולפני שמישהו מוציא הגה מפיו היא שמה חזק את הידייים שלה על השולחן שלי וצורחת "אני שומעת דיברוים!!!
] ואני נקרעת והיא רואה שאני מתחקקת.. אז הכנסתי את הראש לתיק.. ואז בשיא המהירות שיש [מי נתן לה רשיון לעזאזל!?] היא אומרת "שלוםקוראיםלידליהואנימורהלערביתשלההקבצה"ערביתמדוברת" ואפחד לא הבין.. ומישו מאחורי.. [הפרחה ההיא כן..] שואלת אותה "איך קו..." והיא כבר השתיקה אותה למוות וצרחה לה "את תקבלי מכתב..אני לא מרשה לדבר כאשר מישהו אחר מדבר,אני לא מרשה לאכול, ללעוס מסטיקים, להשתמש בפלאפון, או להצביע בלי רשות!" יענו אני לא מרשה לצביע כשמישהו אחר מצביע.. ואני שוב נקרעת כי שנייה אחר צלצל לה הפלאפון..חחח עכשיו אחרי רבע שעה של סיוט עדיין נורו 35 ד''ק של סבל! אז היא אומרת תוציאו מחברות וכלי כתיבה ותתיקו את הברכות מהלוח ותפרשו אותם..או משהו כזה.. וחצי מהכיתה פירשה את מה שהיא אמרה ככה "בלהלבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלהלבלהלבהבה" ואז אחרי 20 ד''ק עדדין נותרה רבע שעה מחורבנת!! אבל היא הייתה לרגע נחמדה ואז הרגע עבר כמובן.. והיא צרחה "אני לא רוצה להרים את הקול שלי!" אז רק תחשבו כמה אני מפחדת לדעת כמה חזק זה אם את
כן מרימה את הקול
אבל שוב.. מאכפת יל אני לא לומדת איתה.. השתחררנו ב11:35 חזרתי הביתה אכלתי והתחלתי להתרוצץ עם דודה וסבתא.. "ספיר בואי לפה" "ס]יר בואי לשם" "ספיר מותק תביאי לי את הקערה ההיא.." "ס]יר תשטפי כלים ותחתכי סלט.. אנחנו עייפים ורעבים." עכשיו ראבק!! אני לא עיייפה? אתם עייפים? למבה אתם סבלתם את "אני שומעת ריסרוסים" כל היום?
אבל חרם..אני פה עכשיו וטוב לי.. איי פאק! נו!!! מה עכשיו?!!?!!?!?!!?
!!!