בהצלחה מחר

Lior Maman

New member
אבל 5 הרס לי ת'סדר :|

הייתי מכיתה ג' מספר 1. ג' 1 ד' 1 ה' 1 וכו' וכו' ... ורק בכיתה י' פתאום ה 5 הזה תקוע באמצע, מהוא קשור מהה :\ . לאנורא חח

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני הייתי גם 1 עד כיתה ט

ואז ב-ט עברתי לתיכון ועכשיו אני 9 ב-ט ועכשיו ב-י אבל שנה הבאה בי"א שוב זה משתנה..כי יש מגמות..

Lior Maman

New member
מהמהמהמהמהמהמה

מהזה הסדר הזה שיש לכם ? :\ אצלנו מכיתה י' זה תיכון, ומכיתה י' זה כבר מגמות והכל ..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאצלנו זה ככה:

מכיתה א-ח אתה ביסודי.. בכיתה ט אתה עובר לתיכון...בתיכון שלי יש מגמת מוזיקה ומחול שזה מכיתה ט,אז כבר 4 שנים אתה באותו כיתה.. ובכיתה י יש מגמות יחודיות כמו תאטרון,קולנוע,רפואה,מחשבים ועוד שרק מי שרוצה בוחר אותם אבל עדיין נשארים בכיתות של ט ובכיתה י"א כבר עוברים כיתות כי חייבים לבחור מגמה לא משנה מה.. והמגמות הם כל מיני כמו למשל: חוק ומשפט,פסיכולוגיה סוציולוגיה ועוד ועוד... הבנת?

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo7.gif מחר בית ספררר

לא רוצההה א מתאים לי יא' אני עדיין קטנה.. ויא' זאת כיתה קשההה אני לא מוכנה לזה.. בעזרת ה' אני יעבור הכללל איימן ואיימן.. אמרו לי בצהריים מי המחנכת שלי וזאת מישהי שאני שונאתתתת איך אני אשרוד את השנתיים האלה? רק אלוהים יודע.. הלוואי וטעו והיא לא שלי.. שיהיה לכולנו בהצלחההההה

שלומיתת

New member
מוכר לי מאיפשהוא

גם לי יש מחנכת שאני לא סובלת
והיא גם לדעתי תשאר איתנו לי"ב..אני לא יודעת איך אני אשרוד את זה

niro levi

New member
../images/Emo216.gifשלי תישאר עד יב'

ואין לי שמץץ איך אני אשרוד!!! ואני לא היחידה ששונאת אותה.. כולם שונאים אותהה!!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifייאאא אני בלחץץ..

בהצלחה לכולם.. ות'אמת מה יש לי להיות בלחץ...הסתגלתי לבית ספר,מורים,תלמידים בכיתה שלי,למחנכת... יאללה בקטנה נעבור את זה.. לא
שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה