בהצלחה ל......

goaguy

New member
../images/Emo32.gif בהצלחה ל......

מכבי חיפה בליגת האלופות היום.

MULAN30

New member
חחחחח יש לי שם חדש לפורום

"טראנסופר" חחח יש פה הכלללללללללללללללללללל רק בואו!

MULAN30

New member
../images/Emo6.gifהפלישתיים פולשים.. והשימעונים

קובעים עובדה!

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק חבל שלשמעונים אין מחשב.....הם משחקים כדורגל בשכונה חחח..

MULAN30

New member
לעעעע חח תמיד

יש איזה "אמזלג" אחד שיש לו מחשב.. וכולם סביבו ביום חמישי לבדוק מצב... חח וואלק הם.. לוחמים!

TRANCE ADDICT

New member
חחח הם מממשששששששש

החתולים הסמוראים...!! זה בד''כ הילד כאפות שכולם מתחנפים אליו לפני המסיבה ואחרי המסיבה מכפכפים אותו חחח...וחוזר חלילה...חחחחח

MULAN30

New member
חחחחחחחחחחחח

י'קורעעעע תגיד.. חשבתי על זה.. סה"כ הם מסכנים.. גם באים למסיבה, גם רבים, גם מקבלים מכות, גם נותנים מכות, גם הם מכוערים, גם הם מפחידים, גם הם צריכים להילחם על טיפת מים, גם הם לבושים חם כל כך וחנוקים בבגדים השחורים שלהם...גם יש להם כאב ראש כל הדרך משונטל.. מסכנים חראם.. תיתחשב!

MULAN30

New member
אוף אני שומעת פה

איזה טרק עם פרה חח עשתה לי כאב ראש.. Apple In Your Hand

TRANCE ADDICT

New member
חחח מה שאני מציע זה...

שעם כל מה שציינת פה עדיף שהם ישבו בבית חחחחחחחחחחחחחחחח וישאירו את המסיבות טהורות ומזוקקות... או משקסימום יזרמו למסיבה של יוסי עדן או תמיר גל..ובמקרה הכי גרועע ילכו לבקר חבר בכלא רמלה....

MULAN30

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל

אלי חחחחחחחח (חנקת) איך ילכו לכלא איך? הם צריכים להרוס! יש להם מטרה! יש להם עקרונות! יש בהם כח! שימעוניםםםםםםםםם פורום טראנס תפוז איתכם! אבל במסיבות בלעדייכם!

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם קולטים איזה ערס סמוי יושב בבית ומתבאס על ההודעה והוא מת להגיב חח אבל הוא מוותר הוא מפחד שיעלו עליו....אני בטוח שכל הערסים הולכים למורה פרטי באנגלית העיקר שידעו לקבל מידע על מסיבות בישראטראנס חחחחחחחחחחחחחחחחחח

MULAN30

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

orberman

New member
כמה חחח? ../images/Emo5.gif

יש לך סמוחטה גדולה ? זה הגיעה עד הפרסומת בצד לפחות תעשי עוד שורה סמוחוטות כפולות

למעלה