וגם אמא שלך....כמעט חח קיצר אתם לא מצחיקים...ברמות.
M MULAN30 New member 28/7/05 #32 אז אל תיצחק ודיי.. ודי להעיר על כל דבר שזז פה. ואם לא צוחקים נמקים ...
S siv honey New member 28/7/05 #33 לא מצחיקים אותך לא מצחיקים, אחרים כן... SO? התגובה שלך רלוונטית למה בדיוק?
E eranle25 New member 28/7/05 #49 טוב אני מבין ששלושה אנשים בשבילך זה אחרים...סבבה. תלמדי כל תגובה שלי פה היא רלוונטית
M MULAN30 New member 28/7/05 #50 המורה והמורה מה אתם עושים פה? בחייתתת.......................... רד ממנה. ואל תטיף סבבה? תשתדל להיות זורם ופתוח כמו כולם..ואם קשה לך .. תיתמודד. המשך ערב מהנה לך.
המורה והמורה מה אתם עושים פה? בחייתתת.......................... רד ממנה. ואל תטיף סבבה? תשתדל להיות זורם ופתוח כמו כולם..ואם קשה לך .. תיתמודד. המשך ערב מהנה לך.
E eranle25 New member 28/7/05 #55 איזו לחוצה צוחקים איתך.... ועוד דבר...ששששששששששש ! את עושה לי כאב ראש....
M MULAN30 New member 28/7/05 #17 אלי תהיה נחמד.. בוא אני ואתה.. נזמין איזה שימעוני אחד לפורום.. נציג אתה יודע.. פעם אחת נישמע מהם את האמת! למה אין להם מיים??. חח
אלי תהיה נחמד.. בוא אני ואתה.. נזמין איזה שימעוני אחד לפורום.. נציג אתה יודע.. פעם אחת נישמע מהם את האמת! למה אין להם מיים??. חח
T TRANCE ADDICT New member 28/7/05 #20 חחחחח ... הם עוד בתקופה של משה רבנו נגמר להם המים מהסלע....בנתיים הם מבקשים שלוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
חחחחח ... הם עוד בתקופה של משה רבנו נגמר להם המים מהסלע....בנתיים הם מבקשים שלוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
M MULAN30 New member 28/7/05 #22 חחח בטח.. הכי קטע..שהם באים עם מיניבוס הסעות למסיבות חח קולט???? חחחחחחח
T TRANCE ADDICT New member 28/7/05 #24 כן והרכז של הגן חיות.. המדריך... אומר לכולם חברה כולם לרדת להשאיר מימיות באוטובוס חחחח ובגלל זה אין להם מים.....
כן והרכז של הגן חיות.. המדריך... אומר לכולם חברה כולם לרדת להשאיר מימיות באוטובוס חחחח ובגלל זה אין להם מים.....